reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Heh kasiol no właśnie też mi się tak wydaje że dobrze czuję że owulka niestety dopiero się pojawi (albo i nie...). Śmiałam się do M. że dziś się chyba upiję z rozpaczy ;-)

reklama
Kasiol - to trzymamy kciuki ;)

G. Łykał witaminki i łyka nadal. Poza tym robil pierwsze badania na wiosne, przed którymi to badaniami cała zimę przechorował wiec gdzies tam jeszcze cały czas we mnie siedzi ze może te nie najlepsze wyniki sa skutkiem tylu chorób w zimie (głównie zatoki i gardło ;/)
Zobaczymy. Wstepnie bierzemy tydzień urlopu od 15 września i wtedy polecimy na badania.

dobra, przestaje już pisać o sobie.

Natka - a może jakiś monitoring? wiedzialabys czy owu jest czy nie. Albo chociaż testy owu...

tysia no właśnie, przecież to był taki sezon przeziębień więc faktycznie mogło to wszystko mieć wpływ na wyniki :tak: trzymam kciuki żeby udało się tego 15tego z tymi badaniami :-)

A ja na monit nie mam kiedy jechać. Tyle spraw na głowie w ostatnich dniach.. A poza tym rozchodzi się też o kasę, M. ma teraz na dniach ostatnią wypłatę więc musimy oszczędzać...

Przyszlytata92 ...92 to twoj rocznik ? Faceci dojrzewaja nieco pozniej ..czyli taki psychicznie 17 latek bedzie mowil kobietom starajacym sie o dziecko co maja robic hahaha.
Gierki Ci sie znudzily ze na babskie forum wchodzisz ? Hahaha

Natka no ciekawe jak z to Twoha owu...ja tez warcze na mojego m.. kumulcja hormonow i zneczenie daje efekty...

Kasi dobrze ze bedzie kotek obyscie drugi raz takiej sttuacji nie przechodzili.

Tysia nie denerwuj sie ;)
Trxymam kciuki za wyniki.

Jesli o nnie chodzi to bez zmian i mam juz dosc ;/

Milego dnia

akuku - ale że co bez zmian. dostałaś @ czy nie?

Miłegpo weekendu. Ja pewnie nie będę miała czasu zajrzeć do was.

akuku to widzę że my obie takie jędze ostatnio że warczymy na swoich M. :-D
dziwna sprawa z tą Twoją @. Mogłaby się w końcu zdecydować w jedną albo drugą stronę... Mam nadzieję że szybko się wyjaśni o co chodzi i jak ma przyjść to niech przyłazi!!

tysia dzięki i Tobie również udanego weekendu, choć pewnie cały weekend na budowie będziecie i za bardzo sobie nie odpoczniesz? Ale jeszcze trochę i będziecie w swoim domku na stałe :tak:

zmykam dziewczyny szykować się bo mam dziś spotkanie ze starą klasą, taki zjazd kilka lat po skończeniu szkoły. także dziś już też pewnie nie zajrzę bo później jeszcze na urodziny idę :-) także miłego popołudnia!

Hej

M mi kupil test ciazowy po tym jak do 14 mialam mega mdlosci ;/
Ja nie wiem dziewczyny juz sie zatanawiam czy czasem przez to ze karmie testy nie wychodza..
Jak wiadomo mleczko tworzy sie z krwi a hormon hcg najpierw trafia do krwi a potem do moczu ..moze skoro ja tak duzo karmie to malo tego hormonu do moczu trafia ? Juz sama nie wiem co mam myslec..
Naczytalam sie ze sa kobiety ktorym testy wcale nie wychodzily mimo potwierdzenia ciazy na usg.
Wiecie ja sobie nie wmawiam ni bo najzwyczajniej nie mam czasu.. bardziej sie martwie ze cos ze mna nie tak niz ze to ciaza ..a dzis te mdlosci :(
Do tego strasznie mnie sutki bola jak emil ssie ;( ale wtedy omyslalam ze pewnie przed @ mam wrazliwe a tu nadal nicdzis 38 dc!
Nie wiem tutaj isg nie robia do ew 12 tc.
Chyba postaram sie wyprosic lekarza o badanie krwi albo w pl do labo pojde.

Jak dostalam dzis tych mdlosci to pomyslalam sobie ze sie czyms strulam i tak kilka godzin sie meczylam po czym minely jakgdyby nigdy nic...
Nie wieze w to zr moja psychila mialaby mj zblokowac @ bo ja duzo bardziej przezywalam starania o Emila i baardzo czekalam na test a teraz jestem swiadoma ze moge sie dlugo starac i ze moze sie najzwyczajniej nie udac.

reklama
Akuku i kiedy będziesz robić test? No nie wiem jak to jest przy karmieniu... W każdym razie zaciskam &&&& za córunię:)

Do góry