reklama
tysia123
Fanka BB :)
natka - staram się nie myslec .... Będziemy się zastanawiać jak będziemy mieć wyniki w rękach. Obawiam się jedynie sytuacji gdzie usłyszymy ze w naszym przypadku tylko in vitro, bo na in vitro najzwyczajniej w świecie nas nie stać .....
Zaraz zmykam do domu.
Zaraz zmykam do domu.
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Do boju starajta sie bardziej
Hej dziewczyny:-)
tysia nie martw się na zapas, miejmy nadzieję że in vitro nie będzie potrzebne. A nawet gdyby czasem było to jest przecież program dofinansowania z UE.
A o tym co napisał ten ktoś powyżej to się nawet nie wypowiadam, napiszę tylko że uwielbiam ludzi którzy nie wiadomo skąd nagle wtrącają się z dziwnymi lub głupimi komentarzami i czekają na reakcję :-) no ale cóż, inteligencja niektórych ludzi jest na tyle powalająca że szkoda słów :-)
Miłego dnia :-)
tysia nie martw się na zapas, miejmy nadzieję że in vitro nie będzie potrzebne. A nawet gdyby czasem było to jest przecież program dofinansowania z UE.
A o tym co napisał ten ktoś powyżej to się nawet nie wypowiadam, napiszę tylko że uwielbiam ludzi którzy nie wiadomo skąd nagle wtrącają się z dziwnymi lub głupimi komentarzami i czekają na reakcję :-) no ale cóż, inteligencja niektórych ludzi jest na tyle powalająca że szkoda słów :-)
Miłego dnia :-)
Ostatnia edycja:
kasiol
hej
tyśka myśle ze jeszczę dluga droga do in vitro u was z tego co pamietam twój m. ma dobre wyniki, a ty tylko niedrożny jeden jajowód, może przy stymulacji cyklu i monitoringu sie uda trzymam kciukasy za wyniki
natka jak myślisz owu już była? nadal na wyższym pozniomie mimo spadku dziś;-)
akuku paulinka nuśka co tam?
dziś zawita do nas nowy kot, w sumie Kali nie chce za bardzo bo boi się że znów będzie powolny i nie ucieknie przed psem;/ kota chce mój m. dziwnie mu bez Gutka- nie spodziewał się że koty są takie fajne i mądre ...zresztą mi też :-(
miłego dnia
tyśka myśle ze jeszczę dluga droga do in vitro u was z tego co pamietam twój m. ma dobre wyniki, a ty tylko niedrożny jeden jajowód, może przy stymulacji cyklu i monitoringu sie uda trzymam kciukasy za wyniki
natka jak myślisz owu już była? nadal na wyższym pozniomie mimo spadku dziś;-)
akuku paulinka nuśka co tam?
dziś zawita do nas nowy kot, w sumie Kali nie chce za bardzo bo boi się że znów będzie powolny i nie ucieknie przed psem;/ kota chce mój m. dziwnie mu bez Gutka- nie spodziewał się że koty są takie fajne i mądre ...zresztą mi też :-(
miłego dnia
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Hej: )
Natka jak dla mnie to y Ciebie już po owu...
Kasiol czekamy)))))
Tysia oby udało się bez invitro
Natka jak dla mnie to y Ciebie już po owu...
Kasiol czekamy)))))
Tysia oby udało się bez invitro
tysia123
Wyniki G nie wyszły rewelacyjnie. Tznw normie ma ilość, ruchliwość, ilość itp.
Poza normą morfologia (to najtrudniej poprawić) i upłynnienie trochę za długie. No ale jedne badanie nie jest wyrokiem wiec cisne G żeby pwtorzyl wyniki.
Czasem się zastanawiam czy problem nie siedzi u mnie w glowie ... bo przyłapuje się na tym ze przestaje wierzyc ze nam się uda ... Ale to tylko czasami
Dzis mamy piąteczek i nie ma co smęcic Jakie macie plany weekendowe?
KAsiol., ty kiedy jeszcze na monitoring idziesz? Czy juz na brak @ czekamy?
Poza normą morfologia (to najtrudniej poprawić) i upłynnienie trochę za długie. No ale jedne badanie nie jest wyrokiem wiec cisne G żeby pwtorzyl wyniki.
Czasem się zastanawiam czy problem nie siedzi u mnie w glowie ... bo przyłapuje się na tym ze przestaje wierzyc ze nam się uda ... Ale to tylko czasami
Dzis mamy piąteczek i nie ma co smęcic Jakie macie plany weekendowe?
KAsiol., ty kiedy jeszcze na monitoring idziesz? Czy juz na brak @ czekamy?
kasiol a jednak będzie nowy kot :-) mam nadzieję że Kali szybko się jednak do niego przyzwyczai
Paulinka, kasiol nie wydaje mi się żebym była po owu, mimo wszystko za nisko ta temperatura. Zresztą hormony mi chyba.skaczą bo wczoraj najpierw było mi smutno i płakałam pół popołudnia, a później M. mnie tak wkurzał (do dziś nie wiem z jakiego powodu) i tak na niego warczałam że aż strach czyli jak widać wszystko mam rozregulowane na amen.
tysia nie trać nadziei:-)
Paulinka, kasiol nie wydaje mi się żebym była po owu, mimo wszystko za nisko ta temperatura. Zresztą hormony mi chyba.skaczą bo wczoraj najpierw było mi smutno i płakałam pół popołudnia, a później M. mnie tak wkurzał (do dziś nie wiem z jakiego powodu) i tak na niego warczałam że aż strach czyli jak widać wszystko mam rozregulowane na amen.
tysia nie trać nadziei:-)
Ostatnia edycja:
reklama
kasiol
tyśka juz nie idę, wszytsko było skontrolowane jak trzeba, teraz pozostaje czekać...
a twój m. jakies witaminy łyka? oby kolejne badania wyszły lepiej co do głowy-to podobno istnieje "blokada " czy coś ale mnie ten temat denerwuje bardzo
natka ostatnio tez wyczulaś owu wiec pewnie masz rację
a twój m. jakies witaminy łyka? oby kolejne badania wyszły lepiej co do głowy-to podobno istnieje "blokada " czy coś ale mnie ten temat denerwuje bardzo
natka ostatnio tez wyczulaś owu wiec pewnie masz rację