reklama
Akuku
Fanka BB :)
Natka wkurzajace jak nic ;( ja nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu...ostatnio w 35 dc rano dostal @ i to jiz bylo dla mnie dlugo..tetaz juz 39 dc
Najgorsze dla mnie jest to ze ja sie czuje jakbym w ciazy byla i tu nie chodzi o wmawianie sobie tylko wlansie to co sie dzieje...
Jeszcze ten bol sutkow moze byc przed @ ..zgaga od jedzenia choc nic nie jem..zawroty glowy ze zmeczenia ok.ale mdlosci ? I fakty co innego a moje cialo co innego..a uwierzcie nie mam czasu na wmawianie sobie niczego...
Mysle ze mam mega pomieszane hormony bo jak to inaczej wytlumaczyc ?
Ewentualnie keszcze owu mi sie spoznila 2 tyg? Pamietacie jak pisalam przed spodziewana @ ze mam sluz plodny ? Nie pamietam dokladnie ile dni przed ale utrzymywal sie kilka dni tylko zr sie zmienial troszke ah juz nie wiem nie mysle.. wroce z pl i wtedy zrpbie test i jak dalej noc nie bedzie to do lekarza oczywiscie jak @ nie przyjdzie.
Najgorsze dla mnie jest to ze ja sie czuje jakbym w ciazy byla i tu nie chodzi o wmawianie sobie tylko wlansie to co sie dzieje...
Jeszcze ten bol sutkow moze byc przed @ ..zgaga od jedzenia choc nic nie jem..zawroty glowy ze zmeczenia ok.ale mdlosci ? I fakty co innego a moje cialo co innego..a uwierzcie nie mam czasu na wmawianie sobie niczego...
Mysle ze mam mega pomieszane hormony bo jak to inaczej wytlumaczyc ?
Ewentualnie keszcze owu mi sie spoznila 2 tyg? Pamietacie jak pisalam przed spodziewana @ ze mam sluz plodny ? Nie pamietam dokladnie ile dni przed ale utrzymywal sie kilka dni tylko zr sie zmienial troszke ah juz nie wiem nie mysle.. wroce z pl i wtedy zrpbie test i jak dalej noc nie bedzie to do lekarza oczywiscie jak @ nie przyjdzie.
Jak chcesz :-) o objawach to się nie wypowiadam bo ja się nimi raczej staram nie sugerować. Bo miałam już tak kilka razy (może z 3-4 razy) że np. rok danego objawu nie miałam w drugiej fazie i nagle w jednym cyklu się pojawił. Także na objawy ja aż tak bardzo nie patrzę bo nie chcę sobie robić złudnych nadziei. Ale każda z nas zna swój organizm najlepiej więc sama wiesz czy takie objawy powinnaś uznawać za ciążowe czy miewałaś takie mimo braku ciąży.
Akuku
Natka objawy przed terminem @ bym olala...ale tu juz tyle dni i tak jak mowie wszystkie moge do czegos przypisac ale mdlosci nie mam do czego..co wcale nie oznacza ze sie nastawiam na ciaze ..poprostu nie wiem od czego to ;(
Rano myslalam ze dzis juz @ dostane a tu nadal nic ;(
Czkam i czekam...
Rano myslalam ze dzis juz @ dostane a tu nadal nic ;(
Czkam i czekam...
kasiol
hej
jestem wesele udane
akuku faktycznie mega długi cykl, może przez to że karmisz masz takie zaburzenia w cyklu? na pewno masz podwyższoną prolaktynę a z nią ciężko się zafasolkować... choć reguły nie ma , kuzyna żona zaszła karmiąc...
natka no i twoje przeczucia się spełniły, oby owulka się zdecydowała i zawitała
tyśka co tam? mam nadzieje że @ dziś nie zawitała
nuśśka co tam?
jestem wesele udane
akuku faktycznie mega długi cykl, może przez to że karmisz masz takie zaburzenia w cyklu? na pewno masz podwyższoną prolaktynę a z nią ciężko się zafasolkować... choć reguły nie ma , kuzyna żona zaszła karmiąc...
natka no i twoje przeczucia się spełniły, oby owulka się zdecydowała i zawitała
tyśka co tam? mam nadzieje że @ dziś nie zawitała
nuśśka co tam?
Akuku
Kasiol ja sama zaszlam w ciaze z Vikim karmiac Alexa i przy kazdym miesiaczkowalam..teraz zreszta tez po pologu dostalam ojres szybko i mialam go co 2-3 tyg..potem normalnie co 28 dni i potem 35 a teraz juz 40 dc ..
No nic jak wroce z pl to pojdw tu do lekarza
Mysle ze to prze to ze dosc duzo karmie ..tzn w nocy duzo
Milego dnia.
No nic jak wroce z pl to pojdw tu do lekarza
Mysle ze to prze to ze dosc duzo karmie ..tzn w nocy duzo
Milego dnia.
reklama
kasiol
tyśka trzymam kciuki żeby nie przylazła a ty chyba testy robiłaś w tym cyklu?