reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
No zobaczymy. Jedno co Ci powiem to że doskonale rozumiem jakie to czekanie jest wkurzające bo też miewam czasami (a ostatnio ciągle...) dziwne długie cykle. No ale prędzej czy później wszystko się wyjaśni. Oby prędzej :-)

Natka wkurzajace jak nic ;( ja nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu...ostatnio w 35 dc rano dostal @ i to jiz bylo dla mnie dlugo..tetaz juz 39 dc
Najgorsze dla mnie jest to ze ja sie czuje jakbym w ciazy byla i tu nie chodzi o wmawianie sobie tylko wlansie to co sie dzieje...
Jeszcze ten bol sutkow moze byc przed @ ..zgaga od jedzenia choc nic nie jem..zawroty glowy ze zmeczenia ok.ale mdlosci ? I fakty co innego a moje cialo co innego..a uwierzcie nie mam czasu na wmawianie sobie niczego...
Mysle ze mam mega pomieszane hormony bo jak to inaczej wytlumaczyc ?
Ewentualnie keszcze owu mi sie spoznila 2 tyg? Pamietacie jak pisalam przed spodziewana @ ze mam sluz plodny ? Nie pamietam dokladnie ile dni przed ale utrzymywal sie kilka dni tylko zr sie zmienial troszke ah juz nie wiem nie mysle.. wroce z pl i wtedy zrpbie test i jak dalej noc nie bedzie to do lekarza oczywiscie jak @ nie przyjdzie.

Jak chcesz :-) o objawach to się nie wypowiadam bo ja się nimi raczej staram nie sugerować. Bo miałam już tak kilka razy (może z 3-4 razy) że np. rok danego objawu nie miałam w drugiej fazie i nagle w jednym cyklu się pojawił. Także na objawy ja aż tak bardzo nie patrzę bo nie chcę sobie robić złudnych nadziei. Ale każda z nas zna swój organizm najlepiej więc sama wiesz czy takie objawy powinnaś uznawać za ciążowe czy miewałaś takie mimo braku ciąży.

Natka objawy przed terminem @ bym olala...ale tu juz tyle dni i tak jak mowie wszystkie moge do czegos przypisac ale mdlosci nie mam do czego..co wcale nie oznacza ze sie nastawiam na ciaze ..poprostu nie wiem od czego to ;(
Rano myslalam ze dzis juz @ dostane a tu nadal nic ;(
Czkam i czekam...

hej
jestem:) wesele udane:)

akuku faktycznie mega długi cykl, może przez to że karmisz masz takie zaburzenia w cyklu? na pewno masz podwyższoną prolaktynę a z nią ciężko się zafasolkować... choć reguły nie ma , kuzyna żona zaszła karmiąc...
natka no i twoje przeczucia się spełniły, oby owulka się zdecydowała i zawitała:)
tyśka co tam? mam nadzieje że @ dziś nie zawitała :tak:
nuśśka co tam?

Kasiol ja sama zaszlam w ciaze z Vikim karmiac Alexa i przy kazdym miesiaczkowalam..teraz zreszta tez po pologu dostalam ojres szybko i mialam go co 2-3 tyg..potem normalnie co 28 dni i potem 35 a teraz juz 40 dc ..
No nic jak wroce z pl to pojdw tu do lekarza ;)
Mysle ze to prze to ze dosc duzo karmie ..tzn w nocy duzo ;)

Milego dnia.

Witam po-weekendowo ;)

Ale naskrobałyście ;)

Akuku - dziwne to wszystko. Ja mocno trzymam kciuki żeby się udało.

Nuuuska - gdzie ty?

U mnie dziś 29 DC wiec @ na dniach.

reklama
Do góry