akuku ja myślę że Emil sobie "poradzi" bez Ciebie te kilka godzin jak będziesz w pracy, pierwsze dni na pewno będą trudne ale przyzwyczai się :-) tak to bywa z maluchami- pamiętam jak moja kuzynka wracała do pracy jak mała miała pół roku, naprawdę dziecko może się do tego przyzwyczaić, zresztą sama na pewno wiesz bo masz starszych chłopaków :-) choć oczywiście dla matki to też na pewno trudna sytuacja zostawić takiego malucha. Ale niestety, zazwyczaj właśnie taka jest kolej rzeczy że matka musi do pracy wrócić... Fajnie że masz też opcję że się może uda dostosować grafik tak jak piszesz. I w ogóle super macie że możecie sobie pozwolić na to żebyś po kolejnym dziecku nie musiała do pracy wracać :-) nie każda rodzina może sobie na to pozwolić więc niejedna na pewno Ci tego zazdrości ;-) będzie dobrze i wszystko na pewno dobrze się poukłada
tyśka a wiesz że ja nawet nie pomyślałam że przecież pracujesz i możesz opłacać tylko zdrowotne? chyba mój mózg po urlopie jeszcze się nie przestawił ;-)
Ale dziś beznadziejna pogoda! Normalnie wszystkiego się odechciewa... Oby jeszcze powróciły ładne dni :-)
Miłego wieczoru :-)
tyśka a wiesz że ja nawet nie pomyślałam że przecież pracujesz i możesz opłacać tylko zdrowotne? chyba mój mózg po urlopie jeszcze się nie przestawił ;-)
Ale dziś beznadziejna pogoda! Normalnie wszystkiego się odechciewa... Oby jeszcze powróciły ładne dni :-)
Miłego wieczoru :-)