reklama
kasiol
Fanka BB :)
mam dzwonić ok 16 i powie mi dokładnie o której mam przyjechać, bo nie ma dziś wizyt normalnie, mam nadzieje ze nie wieczorem, bo mamy jechać do Poznania dziś, kciuki sie przydadzą może zle coś mierze albo juz nie wiem co, brzuch pobolewa -jak dobrze ,że dziś to usgi oby zapisała dupka
natka ale masz stabilny cykl na bank z piękną owu w terminie
paulinka co tam u was?
dzieki tyśka
natka ale masz stabilny cykl na bank z piękną owu w terminie
paulinka co tam u was?
dzieki tyśka
kasiol to czekamy na info :-)
Co do mnie to rzeczywiście stabilny i dlatego się boję bo ostatni też się tak ładnie zaczął a później było jak było ;-) ale mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ładnie. Wczoraj z kolei tak mnie brzuch przy pępku bolał i lewy jajnik że aż się przeraziłam czy nie mam torbieli jakiejś albo coś bo wczesny dc jak na tego typu ból, no ale dziś jest lepiej więc zobaczymy... :-) kciuki za wizytkę :*
Co do mnie to rzeczywiście stabilny i dlatego się boję bo ostatni też się tak ładnie zaczął a później było jak było ;-) ale mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ładnie. Wczoraj z kolei tak mnie brzuch przy pępku bolał i lewy jajnik że aż się przeraziłam czy nie mam torbieli jakiejś albo coś bo wczesny dc jak na tego typu ból, no ale dziś jest lepiej więc zobaczymy... :-) kciuki za wizytkę :*
kasiol
Hej,w sumie owu w przeciągu 12 h,na jednym pecholu juz widać cos tam cos tam-co niby świadczy ze jajko będzie wypuszczony za max 12 h,a drugi ma 27 mm i tez jutro pęknie,nie mam sie martwić bo na bank pęknie,we wtorek na kolejne usg,duza szansa na bliźniaki pani Kasiu
Akuku
Wow Kasiol super wiesci teraz plemniczki zadzierac ogonki i gnac do mamusi
Ja dzis 30 dc @ brak. Korci mnie zeby zatestowac ale testu nie mam.
Osatnio @ dostalam w 35 dc wiec pewnie nie mam na co liczyc..tyoe ze mi sie wszystko rozregulowalo...
Ja dzis 30 dc @ brak. Korci mnie zeby zatestowac ale testu nie mam.
Osatnio @ dostalam w 35 dc wiec pewnie nie mam na co liczyc..tyoe ze mi sie wszystko rozregulowalo...
kasiol oj jak już jest taki ogromny to niech szybko pęka! Oby ginka miała rację mi przerośnięty pęcherzyk 25mm niestety nie pękł także dobrze że u Ciebie już oznaki wypuszczeni jajka są :-) dobry znak! To działajcie, działajcie:-) życzę bliźniaków hihi ;-) a dupka dostałaś?
akuku kupuj test, nie ma się co stresować, lepiej sprawdzić co i jak :-)
akuku kupuj test, nie ma się co stresować, lepiej sprawdzić co i jak :-)
kasiol
Natka tez sie zdziwiłam ale zapytałam o torbiel,i ginka powiedziała ze nie ma opcji zeby ta druga nie pękła,pytalam o dupka i we wtorek dopiero powie czy brać i ile... Pierwszy raz tez słyszałam o tym ze jak na pęcherze widać taki jakby storzek -w sumie zapomniałam jak to profesjonalnie nazwała....to znaczy ze za max 12 h nastąpi wypuszczenie jajeczka,wszystko ładnie pokazała,endo trójdzielne niby idealne... Aj a my dzis w gościach w Poznaniu..... Akuku testują,a jakieś objawy na @?
reklama
Akuku
Kasiol nie wiek chyba obkawow jako takich brak alboo nie mam czasu sie na nich skupic... po calym dniu bola mnie plecy ale to chyba z przemeczenia bo non stop sprzatam z przerwami na karmienie tylko.
Podbrzusze nie boli czasem cos moze poczuje ..nie wiem
Pms nie mam chodze szczesliwa i usmiechnieta haha
Dzis sobie kupie test i jutro zatestuje jak bedzie neg. To juz wiadomo ze @ przyjdzie...szczerze wkurzaja nnie dlugie cykle bo tylko bez sensu sie nastawiam ..probuje sie nie nastawiac ale chyba nie potrafie..
Podbrzusze nie boli czasem cos moze poczuje ..nie wiem
Pms nie mam chodze szczesliwa i usmiechnieta haha
Dzis sobie kupie test i jutro zatestuje jak bedzie neg. To juz wiadomo ze @ przyjdzie...szczerze wkurzaja nnie dlugie cykle bo tylko bez sensu sie nastawiam ..probuje sie nie nastawiac ale chyba nie potrafie..