reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Kasiol, nie wiem kiedy owu była, jakos na początku tygodnia (poniedziałek / wtorek) . Kurcze, mylą mi się dni tygodnia ;/ i mam problem z przyporządkowaniem co kiedy było. Patrzyłam na testy owu tylko czy wyjdzie w tym m-cu wogole test pozyttywny czy nie. Jak wyszedł pozoytywny to stwierdziłam ze jest ok i tyle. Wszystkie etsty wyrzucałam i nie zapisywałam co kiedy . Nie mam do tego glowy teraz. Dzialalismy od piątku codziennie do wczoraj wiec na owu się zalapalismy na pewno.

Ja w pracy, ale szukam na necie roznych rzeczy do domu.

Pisalam wam już ze mamy spie ..... y projekt oczyszczalni sciekow która z projektu UE gmina nam robi? Cudnie, prawda? Jak nam nie zmienia to oczyszczalnia nie będzie dzialac. ... Trzymajcie kciuki żeby dalo się zmienić.

mamy rozpowadzenie (drenaż?) ... generalnie te rury co rozprowadzają wode po działce, mamy w odleglosci 35 metrów od zbiornika i od domu. Żeby to szlo na grawitacji, to trzeba miedzy zbiornikiem a drenami zrobić spdek i wychodzi ze drenaż na glebokosci 1,3-1,5 metra musiamby być. Wode na wiosne mamy miedzy 1,5 a 2 metry (okresowo, przy wisennych podtopieniacjh). A tak normalnie to woda 2,7 m. No ale nie możemy dopuscic do tego żeby na wiosne nam kanalizacja nie dzialala .... Facet -wykonawca sam powiedział ze konieczna przepompownia, on chce zrobić tak zbey było dobrze. Także pocieszam się ze jego mamy po swojej stronie, to może wspólnie jakos dojdziemy do ładu .....

aaa myślalm ze oczyszczalnie eko budujecie, przy kanalizie muszą być odpowiednie spadki bo bedzie sie zapychac... ja pamietam ,ze dostaliśmy wytyczne z zakładu komunalnego na jakiej wysokosci kopac i studzienki rewizyjne musielismy zakładac... ale jak ktos na etapie planowania sie pomyli to kiepsko, dobrze że chcą pomoc:)

kasiol niby tempka o te 0,2 prawie w górę poszła także to jednak może być owulacja :-) jutro powinna skoczyć jeszcze bardziej. A ogólnie to czekamy na potwierdzenie usg :-)

tysia no to faktycznie dobrze że to teraz wyszło z tym projektem bo później to byście jeszcze czasem musieli poprawiać całość, a tak to już wszystko na pewno dobrze będzie zrobione:tak:

nuuuśka a jak tam u Ciebie??

Dobrej nocki dziewczyny :-)

Hej
Ja mam jakis etap sprzatania i calymi dniami sprzatam ;) juz linie papilarne stracilam j prawej reki ;) haha..musze zaczac "pracowac" w rekawiczkach.

U mnie dzis minal 29 dc ..ale ostatnio mialam 35 dniowy :/ wiec czekam dalej.
Ale wkurzajace sa takie rozregulowane cykle.

Ide spac bo ledwo na oczy widze.

hej
akuku usiądź na chwilkę a nie tylko sprzątasz i sprzątasz:) oby @ wredne nie przyszło jednak:)

natka no właśnie dziś nie skoczyła więc nie wiem co i jak:( obawiam się ,że jednak nici z owulacji, a dokładnie dowiem się wieczorem, tym bardziej ,ze cały czas czuje te jajniki, choć najwiekszy ból był w środę a na tempce tego nie widać ( choć co miesiac widać i i tak nic z tego nie wynika) ciekawe co mi powie...:-(w dodatku czuje się fatalnie, a przecież clo już nie łykam.
tyśka dokłdnie, dobrze ,że teraz a nie później:tak:
nusska odezwij sie czasem:tak:

Kurcze kasiol wygląda faktycznie jakby jednak owulacji nie było... Czyżby jednak pęcherzyki były za duże? Hm... Mam nadzieję że ginka rozwieje wątpliwości i powie że jednak owulacja była :tak: o której masz wizytę?
Ja w pierwszym cyklu z CLO generalnie też się kiepsko czułam, nie tylko w czasie brania tabletek ale ogólnie cały czas. W drugim powinno być lepiej :-)

akuku trzymam kciuki

reklama
Do góry