reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczyny macie może kanapy z IKEA ze zdejmowanymi pokrowcami? (Ektorp? ) Jak się użytkują? Pokrowce po praniu nadal ladnie wygladaja czy niekoniecznie ?

reklama
Tysia ja nie mam ;) mamy skorzane kanapy, miekka ciepla przyjemna ;) z rozkladanymi elektrycznie podnozakami plus do prawie lezacej pozycji .

Zmiana planow jedziemy puszczac latawce.

tysia to widzę że Twój mąż jest równie pozytywnie nastawiony jak mój:tak: ale to dobrze, niech chociaż ktoś nas będzie optymistą hehe:-)
Co do kanapy to nie mam i nie znam nikogo kto by miał taką także nie pomogę.

akuku miłej zabawy:-)

Wiadomosc od Patuski ;);)

Witaj! Widzilam na forum ze mnie wspominałyście. Dziekuje za pamiec ale tam sie nei bede udzielac. Nie mam juz konta. Zastanawialyscie sie co u mnie? A wiec badania zrobione i Lukasz nie moze miec dzieci z naturalnego poczecia. Wyniki sa straszne z kazdym badaniem plemnikow coraz mniej. U mnie wszystko ok. Od 1 sierpnia zaczynam nowa prace stala prace. . Lekarze proponuja nam od razu in vitro bo IuI sie moze nie powiesc (wieksze prawdopodobienstwo) Nie wiem co zdecydujemy. Bo przechodzimy kryzys i temat dziecka sprowadza sie do awantury. To tak po krotce co u mnie. Czasmai was podczytuje. Widzialam jaka tragedia dotknela Natke Bardzo mi przykro bo to nie tak powinno byc. Pozdorw ode mnei wszytskie staraczki i oby udalo im sie zafasolkowac. trzymajcie sie :)

akuku miło że Patu$ka o nas pamiętała i czasem zagląda tutaj. Mam nadzieję że mimo wszystko uda im się.
Jak tam u Ciebie, @ się rozkreciła czy jednak cisza?

U mnie wczoraj i dziś masakra- podbrzusze pobolewa, jajniki też. Normalnie lepiej nie mówić jak się czuję :/ a @ jak nie było tak nie ma. I jeszcze w nocy wymarzłam że szok.

Miłego dnia:-)

Natka przyszla w nocy / nad ranem. Uff w końcu ;)

A brzuch nie boli tylko napier.nicza ;( a wczoraj nic zadnego bolu..

Patuśka będę trzymać kciuki, żeby wszystko się między Wami poukładało i żebyś już niedługo napisała nam, ż jest Kropek i ma się dobrze:)

Akuku no w końcu coś się wyjaśniło::) I Natka u Ciebie wykres też już chyba zapowiada @.. A więc według zaleceń lekarza:) Następny cykl będzie Wasz:)

Tysia ja takiej kanapy niestety nie mam i też nie słyszałam, żeby ktoś miał.... W sumie jedna dziewczyna tu na forum kupiła kanapę w ikei więc jak ją złapię na fb to podpytam czy to ta o którą Ci chodzi...

Kasiol wczasowiczko:) Albo źle doczytałam albo u Ciebie znowu urlop:)))

Nuuśka jestes??:)

reklama
witam.

Akuku - dobrze ze się wyjaśnił cykl, ale szkoda ze się nie udało.

Patuśka - aż tak źle? Znacie przyczyne złych wyników? Trzymam mocno za was kciuki. Oby się udało jak najszybciej.

Natka - dziwny ten twój cykl .... Tempka w górę ...... Zrób test.

Do góry