reklama
kasiol
Fanka BB :)
ja co jakiś czas na allegro biorę te tanie "paseczki" jak to mów m., teraz 6 mi chyba zostało( zawsze mówi ze kupuje ostatni raz) muszę poukładać sobie badania i jak pójde do ginki to wszystko musi przeanalizować , nie ma innej opcji szkoda że ostatnie wykresy takie niechluje mam bo tez bym jej pokazała;/
Akuku
Natka dzieki
Wiesz jak juz w 31 dc nie wyszedl to raczej noe spodziewam sie ciazy.
Ile dni maxymalnie po owu moze dojsc so implantacji ? Nie wiem kiedy owu mialm nawet ;/ bo nawet sobie nic nie notuje ale sluz plodny byl w polowie cyklu.
Jak liczyc ze owu w 16 dc max.. plus 12 na implantacje to w 31 dc powinno byc cos widac na tescie.. takze nie ma sie co ludzoc ciazy nie ma
Wiesz jak juz w 31 dc nie wyszedl to raczej noe spodziewam sie ciazy.
Ile dni maxymalnie po owu moze dojsc so implantacji ? Nie wiem kiedy owu mialm nawet ;/ bo nawet sobie nic nie notuje ale sluz plodny byl w polowie cyklu.
Jak liczyc ze owu w 16 dc max.. plus 12 na implantacje to w 31 dc powinno byc cos widac na tescie.. takze nie ma sie co ludzoc ciazy nie ma
kasiol
dokładnie natka
a ty przypadkiem nie miałaś zacząć brać
dupka zaraz po pozytywnym tescie? kiedy masz zamiar sprawdzić?
a ty przypadkiem nie miałaś zacząć brać
dupka zaraz po pozytywnym tescie? kiedy masz zamiar sprawdzić?
kasiol tak, mam brać dupka po pozytywnym teście, ale teraz ten mój wykres taki popierdzielony że to pewne, że nic z tego- nie dość że tempka niemrawa to jeszcze skacze jak oszalała. Tak sobie wstawiłam granicę sugerując się bólem jajników i tym skokiem ale tak naprawdę nie wiem czy owulacja była wtedy.
reklama