reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

tysia jakbym miała taką perspektywę że urlop spędzam na budowie swojego własnego domu to bym się cieszyła :-) także głowa do góry- może nie wypoczniesz na razie ale pomyśl jak będzie super jak już się wprowadzicie :tak:
Co do farb to nie pomogę bo kompletnie się nie znam na tym.

Co do Nuuuśki to ja dawno nie patrzyłam czy się udziela na wątku o planowaniu płci, kiedyś czasem tam zaglądałam ale teraz już na razie nie. Może kasiol sprawdzała :-)

reklama
Natka @ nadal niet i zadnego bolu brzucha dzis 33 dc ...czekam dalej.

Tysia sa farby ywalne dulux ..ja mam u dzieci w pokoju i w salonie taka ;)

Akuku - a robiłaś jeszcze test?
Ja pamiętam ze miałam kiedy po urodzeniu małej tak, ze jednego okresu nie miałam wcale. A kolejny już w terminie jakby co miesiąc normalnie był ) To był jednymy w zyciu cykl 60 dniowy.

Tysia hmm moze i to mnie czeka. Zobaczymy. Na razie testu nie powtarzam ...poczekam jeszcze kilka dni.
A powiedz wtedy co tego okresu nie dosyalas to czulas sie jak na @ kilka dni przed planowana @ i tak do terminu a potem nic ?

Ja caly czas w podpasce chodze na wszelki wypadek.

Właśnie tysia, też słyszałam o takich przypadkach, że czasem tak bywa jak piszesz.
Akuku a kiedy test chcesz powtarzać?

Natka nie wiem albo w niedziele moze to bedzie 38 dc albo w 40 dc
Jak nic nie wyjdzie to do lekarza...tylko tu sie idzie do rodzinnego...

akuku - zabij mnie - nie pamiętam jak się wtedy czułam ;) Na pewno jakos nie zwrocilam wybitnie uwagi, bo nawet nie pomyslalam ze to może być ciąża. Kolo 40-50 dni się zorientowałam ze okresu nie było jakos dawno, ale wszystko zwaliłam na rozregulowane hormony po ciąży. Zreszta karmiłam wtedy jeszcze intensywnie.

reklama
akuku powtórz teściora:)
tyśka mój m. jest malarzem z zamiłowania( kiedys malował w UK) teraz maluje u kogos farbami Tikkurilla -farba jest zmywala i mega dobra-choc właśnie droga. Ja pomalowałam zwyklą tanią ale znow musze malować bo wszedzie jest brudno-tym bardzie ze biało mam, więc nie głupio jest pomalować raz a porządnie.Ale polak mądry po szkodzie. ehh
natka cały czas trzymam kciuki:)
u nuśśki nie wiem co słychać , mam nadzieje ,że wszystko ok!

Do góry