reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka ja na zabki stosuje clamilie krople lub proszek taki znieczulajacy a w ostayecznosci paracetamol lub nurofen.. a zele nie pomagaja...jednak jak kilka naraz euchodzi to sie meczy biedak ..a ja razem z nim ; (

reklama
akuku - mojej młodej pomagał Dentinox. Ale tez na krótko ..... Oby ząbki jak najszybciej wyszły.

Ale mam ostatnio lenia do pracy. Nic mi się nie chce. Chyba znak ze trzeba intensywniej szukac nowej .

hej
tyśka mam to samo ale musze sie ogarnąć bo zarosnę pracą:( w dodatku od środy urlop...
natka szkoda że nie mozesz podejrzec co tam sie u Ciebie w tym cyklu dziejej;-)
akuku ja tez dawalam maści i nurofen jak bylo bardzo źle, może za wcześnie na test:tak:trzymam kciuki:tak:
nusska co tam u Ciebie?

Kasiol za wczesnie raczej nie...ale kto wie co tam sie dzieje ??

Ide z dzieciorkami na miasto..ciekawe czy dadza po sklepach pochodzic troche ;)

Kasiol - jakiś dluzszy urlop?
Bo jakos kojarze ze niedawno wyjeżdżaliście pod namiot?

Rzeczywiscie Nuuuska zniknela ... chociaż czasem każdy potrzebuje odciąć się od myslenia.

kasiol wiesz, myślałam nad tym... Ale nie mam siły i szkoda mi kasy żeby wydawać na wizytę. A żeby jeszcze dodatkowo usłyszeć jakieś złe wieści to już w ogóle nie mam ochoty bo wiem co to będzie później...
Nie dość że ogólnie kiepsko u mnie z samopoczuciem to jeszcze ten cykl dołuje mnie dodatkowo a na dodatek męcze się w pracy dzisiaj bo kiepsko się czuję :-(

hej
tyśka 3 dni urlopu-bo mam gości z mazur:)

natka trzymam kciuki za ten cykl mimo wszystko ,czesto takie góry i doliny przynoszą więcej szcześcia niż niby piękne do ostatniego dnia przed @ cykle z dwoma ładnymi fazami:)

Cześć!

akuku jak tam dziś?

kasiol fajnie że chociaż te pare dni urlopu masz :-) ja jeszcze mam 2 dni wstawania i też zaczynam urlop...

U mnie bez zmian, czekam czy się @ zdecyduje czy nie. Ciekawa jestem co to z tego wszystkiego wyjdzie, znowu mam uczucie jakby zaraz miała się pojawić ale na razie cisza. Za to plecy mnie bolą dzisiaj na dole :-(

Miała któraś z Was wieści od Nuuuśki? Wiecie kiedy ma mieć tą histeroskopię?

reklama
witam ;)

Nie mam pojęcia co z Nuuśka ... Trzeba sprawdzić na innych wątkach. Patrzyłyście czy zniknela calkiem czy tylko u nas przestala się udzielać?

Fajnie dziwczyny macie z tymi urlopami ... Ja swój urlop wykorzystuje tylko na budowę. Kolejne wolne planuje po ułożeniu płytek, żeby posprzatac po układaniu płytek i przygotować do montażu mebli w kuchni i wiatrołapie (czyli gruntowanie, malowanie ścian).
Zastanawiam się jaka farba pomalować wiatrołap żeby się nie brudzily / wycierały ściany .... Nie chce raczej żadnych tynków strukturalnych, nie podobają mi się.

Do góry