reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Widac ciazy nie ma imie jest:-D Ale nie martwcie sie My tez juz wybralismy:)

Jak bedzie hclopiec to Filip, a dziewczynka Lena albo Hanna;-)

reklama
Nuuuśka ja Ci nie powiem czy zacząć wcześniej przytulanki bo my to aż tak nie patrzymy na dni płodne.. To znaczy patrzymy w sensie, że więcej się wtedy przytulamy, ale ogólnie w całym cyklu dużo tych naszych przytulanek jest :) aczkolwiek myślę, że możecie zacząć w poniedziałek, zaszkodzić przecież nie powinno :)

He he Patuśka w ciąży przez te hormony chyba to bardzo ciężko się na imię zdecydować:) Więc lepiej wybrać przed:)

Ja pamietam przed slubem ze nasze zycie lozkowe kipialo wrecz (oh ja grzeszna tak przed slubem:-):-)) ale naprawde jak maialm Ł na weekend bo pracowal w delegacji to normalnie non stop. Potem zamieszkalismy razemi powoli powoli juz tak czesto nie bylo. A po slubie to okres plodny i zaraz po @ przewaznie. Widze ze moj czasem jest zawiedziony ale sama nie wiem skad sie takie lenistwo u mnie bierze. Czasem mamy napady namietnosci ale zbyt czesto to nie jest. Hmmm co ten slub z nami zrobil:-);-)

U nas w sumie nie jest źle:) w sumie to dość często serduszkujemy, ale kiedyś było codziennie... He he, ale my jesteśmy krócej małżeństwem niż wy:) niewiele, ale jednak krócej:)

No to fakt że po ślubie się życie seksualne się zmienia.. My przed ślubem to też prawie non stop ;) a teraz to już bardziej z umiarem :D często, ale w porównaniu z tym co było kiedyś to teraz jednak z umiarem :)

no tak :) praca, stres, a u nas to powodem może być ( oprucz świadomosci , że tesciowa za scianą) córek który tak nas kocha że musi spać w środeczku :) choć od zeszłego miesiąca usypiamy małą wcześniej :) bo marudzi o tego braciszka...więc się staramy jak możemy:)

kurcze a jak tak licze 14 dni w tym cyklu to akurat jak na kursie będe :/
paulinka88 co do chormonów masz racje-my imie zmienialiśmy po kilku miesiącach a właściwie w dzień porodu :)

My też do końca się zastanawialiśmy nad imieniem:) A potem się urodził i wiedzieliśmy, że MIkołaj:)

No to fakt że po ślubie się życie seksualne się zmienia.. My przed ślubem to też prawie non stop ;) a teraz to już bardziej z umiarem :D często, ale w porównaniu z tym co było kiedyś to teraz jednak z umiarem :)

Jak Wy piszecie, ze po slubie sie u Was troche "wyleniuchowalo" to ja zastanawiam sie co bedzie z Nami, bo my jeszcze przed slubem, a przytulanki glownie 14 dni w miesiacu - zaraz po @ i do 2-3 dni po owulce :-)
Wszystko oczywiscie wczesniej zaplanowane i ustalone od A do Z. Ach te staranka...

reklama
No właśnie dużo staraczek mówi że to jest najgorsze- że wszystko jest tak zaplanowane żeby idealnie trafić i "zabija się" przez to spontaniczność... Ale mimo że po ślubie wszystko się zmienia to ja nie żałuję :) bo dużo też zmienia się na lepsze :))

Do góry