reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :)))
patu$ka na oczywiscie ze wszystkie zafasolkujemy, nie ma innej opcji nawet :D
Ja nosze pierscionek zareczynowy, choc i tak jest za duzy, mimo ze o dwa rozmiary byl juz zmniejszany :-DAle Łukasz potrafi patrzec jak z domu wychodzimy czy go zalozylam, kiedys zapomnialam to normalnie walnal takiego focha, ze byl cichy weekend :sorry: Ale postaral sie bardzo, bo pierscionek jest z bialego zlota z brylantem.Pamietam,ze jak mi go przyniosl, to najpierw doznalam szoku, ze taki piekny, a potem jak sie domyslilam ile kosztowal :eek: haha dwa miesiace temu wpadl mi przypadkiem do wc bo czesalam wlosy i niefortunnie jakos zachaczylam, a on zsunal sie z palca i wpadl. Boze, jak sie cieszylam,ze nie wlecial do rury tylko zatrzymal sie tam na dole na kanaliku, przeciez on by mnie z domu wyrzucil na bank :-DAle mina jego jak wszedl do lazienki, widzi mnie grzebiaca reka w (...) i pyta - Co Ty robisz ? byla bezcennna <haha> nie potrafie przestac sie smiac jak sobie to przypominam.
Milego dnia w pracy :)

U Nas dzis straszna zimnica, rano kiedy z Ola szlam do szkoly bylo -8st. nie wiem jak teraz, ale mimo kaloryferow i dodatkowego grzejnika ktory mamy kolo siebie strasznie zimno w Przychodni jest :/

reklama
Ja na zafasolkowanie w marcu nie mam szans, ale kwiecień jest mój:))))

Ja nigdy nie nosiłam biżuterii. Wszystko gubiłam albo mi przeszkadzało... Teraz noszę pierścionek zaręczynowy i obrączkę:)

Pierścionek mam bez brylantu, chyba to cyrkonia jest, ale w obrączce mam trzy brylanty:)

Ja na zafasolkowanie w marcu nie mam szans, ale kwiecień jest mój:))))

Ja nigdy nie nosiłam biżuterii. Wszystko gubiłam albo mi przeszkadzało... Teraz noszę pierścionek zaręczynowy i obrączkę:)

Pierścionek mam bez brylantu, chyba to cyrkonia jest, ale w obrączce mam trzy brylanty:)

czemu nie masz szans? Szansa jest zawsze, na pewno i dla Ciebie. wiec glowka do gory i staraj sie zawziecie :)

He he:) w marcu to ja płodnych już mieć nie będę:) Dopiero w kwietniu będzie można przydziałac:))))

Kasiol, patu$ka dziękuję :*

Co do biżuterii to ja akurat ją lubię :) zawsze noszę pierścionek zaręczynowy, obrączkę i kolczyki- bez tego zestawu nie wychodzę z domu ;)
Nuuuśka wyobraziłam sobie tą Twoją "przygodę" i to naprawdę musiał być dla Ł szok ;) dobrze że się tak skończyło a pierścionek nie popłynął gdzieś dalej :)

Ostatnia edycja:
Kasiol, patu$ka dziękuję :*

Co do biżuterii to ja akurat ją lubię :) zawsze noszę pierścionek zaręczynowy, obrączkę i kolczyki- bez tego zestawu nie wychodzę z domu ;)
Nuuuśka wyobraziłam sobie tą Twoją "przygodę" i to naprawdę musiał być dla Ł szok ;) dobrze że się tak skończyło a pierścionek nie popłynął gdzieś dalej :)

Prosze Cie, ja sobie wole tego nie wyobrazac juz wiecej ani przypominac :) grrrrr....az strach pamietac. Co do kolczykow to tez lubie, swoich mam troche bo i w pepku, na jezyku, i w wardze jeden jest ale nie wygladam jak emo ;D Powoli oduczam sie noszenia w uszach, z reszty bedzie ciezko zrezygnowac bo to juz kwestia przyzwyczajenia wchodzi w gre . Po prostu sie przywiazalam do Nich :>
Przyszly mi wlasnie rolety te ktore Ł.sobie zamowil, do duzego pokoju - Dzien Noc. Ciekawa jestem czy aby na pewno wszystko dobrze wymierzyl i beda pasowac :p:p

Ostatnia edycja:
paulinka88 no zauważyłam właśnie, że maluchy to chyba najbardziej lubią właśnie kolczyki ;) córka mojej kuzynki też zawsze pierwsze co to łapkami do moich kolczyków sięga :)

nuuuśka na pewno dobrze wymierzył i rolety będą pasowały :) teraz pewnie pół wieczoru spędzi na ich montowaniu :) daj później znać jak efekt końcowy :))

no tak:) a do mnie dziś przybyły worki próżniowe-bo miejsca coraz mniej-na kurtki i grubaśne ubrania a zima w natarciu...;/
tak obiecywali na poniedziałek wiosne a teraz znów na środe przekonują , ze cieplej...a najbardziej mi żal tych bacianów co przelatywały w zeszłym tygodniu-pewnie im tyłeczki marzną:/

reklama
paulinka88 no zauważyłam właśnie, że maluchy to chyba najbardziej lubią właśnie kolczyki ;) córka mojej kuzynki też zawsze pierwsze co to łapkami do moich kolczyków sięga :)

nuuuśka na pewno dobrze wymierzył i rolety będą pasowały :) teraz pewnie pół wieczoru spędzi na ich montowaniu :) daj później znać jak efekt końcowy :))

wlasnie zaczal je montować i widze, ze zapwowiada się dluuuuuga praca do pozna, bo co chwile się wścieka ze cos mu nie pasuje :-D
kasiol dziś tak strasznie wieje, ze az strach z domu wychodzić. Tragedia po prostu :|

Do góry