reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

nuuska to ty jeszcze przed slubem?WOW! To Wam cora obraczki bedzie podawac;-)

natka a Wy kiedy slubowaliscie?

No co do zabijania sponatnicznosci to bardziej i czesciej jest tak ze trzeba niz ze chcemy. Bo kiedys to nie patrzylismy czy to plodne czy nie,chcialo sie to dawaj! A teraz obowiazkowo w polowie cyklu a potem to jak przypadnie. Czasem jest tak ze kladziemy sie do lozka leci jakis film a ja w polowie przycinam komara,to juz Łukasz mnie nie mezczy bo wie ze jak mnie wybudzi to co najwyzej zjebke zaliczy a nie bzykanko:-D Ale ja tak mam jak juz zasne to nie daj Boze mnie cos obudzi wsciekoty takiej dostaje jakbym w furii byla. Ale taka moja natura lubie spac:)

reklama
Tak Kochana, my jeszcze przed, w tej chwili pol roku po zaręczynach wiec coraz bliżej :>

hahah co do pobudek to masz to samo co ja :-D Każdy lubi spac, choć dla mnie spanie to max do 9 bo później to już Ola zaczyna po Nas skakać :-DDo 9 ma zakaz opuszczania pokoju w weekend :laugh2:
Ale wiesz, ja z Łukaszem pracujemy na te same zmiany , tzn. kiedy on na rano - ja tez , tak samo z popoludniowkami, tyle, ze ja koncze około 20 a Łukasz uuu....jak maja dużo towaru ( pracuje w firmie motoryzacyjnej) to nieraz zalicza nadgodziny i jak normalnie powinien być w domu o 22.30 tak i o 1 w nocy się zdarza :eek:No i sobie teraz wyobraz taki okres plodny, jak mnie wypada za tydzień, a wtedy jak na zlosc mamy na popołudnie obydwoje jak w zeszłym miesiącu. Rano odpada, wiec ja z zapałkami w oczach czekam na Niego, a i nieraz już było tak ze mnie budzil..no wiec wtedy to najpierw dostawal zjebke ze w ogole smial :laugh2:a potem jak juz w miare "otrzezwialam" to sama go budziłam bo z kolei on obrażony dupskiem się odwracal i udawal ze spi :laugh2: Jezusie...az się boje przyszłego tygodnia.

90_natka wiesz co, zaręczyn doczekałam się w swoje urodziny w zeszłym roku ( 7 września ), myslimy za jakiś rok, dwa jak raz unormujemy Nasza sytuacje materialna ( znaczy się, kiedy napełnimy swinke skarbonke)a poza tym,chcialabym żeby to on wyszedł z inicjatywa. Hmmm no wiec napisałam co bym chciała ale ze pewnie się nie doczekam, bo to w końcu "tylko"facet to sprawę będę musiala wziąsc we własne rece :-) Mam nadzieje, ze juz niedługo :)

Nuuska widze nasi mezowie sa bardzo podobni:)
Moj tez potrafi focha strzelic dupskiem sie odwroci i wtedy trzeba go przepraszac.
:-D

Zyczymy w kwestii slubu jak najszybszych i pozytywnych decyzji;-)

Dawno mnie tu nie było....
Czekoladka - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! (przepraszam za przekręcenie nicka)

Po tym jak @ przylazła odeszła mi ochota na dalsze staranka,,,,,wiecie - taki dół......żeby może odłozyć starania jeszcze o kilka miesiecy ..... sama nie wiem.

Super imiona macie powybierane dla dziciaczków ;) My cała ciążę debatowalismy nad imieniem dla syna, wybraliśmy, po czym urodziła się córeczka ;) Imię "przyszło" samo ;)

Nuuuśka to życzę żebyś szybko się doczekała :) u nas to było tak że po zaręczynach szybko ślub :) ale to głównie dlatego że kasy już trochę odłożonej mieliśmy, mieszkać gdzie też, więc nic nas w sumie nie powstrzymywało :)

Byłam dziś dziewuszki u gina. Podczas usg zauważył jakąś zmianę na lewym jajniku, ale jest niewielka i powinna sama się wchłonąć. poza tym badania i wyniki ok. Przez 3 cykle mam brać luteinę, a jak przez ten czas ciąży nie będzie to jak to określił: spróbujemy czegoś mocniejszego. Także staram się być dobrej myśli... :)

Tysia123 tego dola to chyba każda z nas ma jak przychodzi @... Nie załamuj się, będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
witajcie:)
dziś troche cieplej:)czekam na tą wiosne i czekam
tyśka nie dołuj się tylko do roboty :) bez sensu się dołować -bo tym niszczymy tylko siebie-nasze zdrowie i wogóle nic sie nie chce... u nas już zaraz rok staranek zleci i na początku było ciężko, teraz staram się mniej myslec i działać... my w tym roku obchodzimy 5 rocznice ślubu- i powiem szczerze ciesze sie , że do niej doczekaliśmy najgorzej było przez 2 i 3 rok małżeństwa( to chyba te słynne kryzysy) ale ciesze się , że z tego wyszliśmy:)
90_natka skoro lekarz tak mówi to nalerzy mu wierzyć, będzie dobrze:)
patu$ka mój ma tak samo ja przestaje sie do niego odzywać a później ja już mam dość on zaczyna:)faceci....:)

reklama
Nuuuśka to życzę żebyś szybko się doczekała :) u nas to było tak że po zaręczynach szybko ślub :) ale to głównie dlatego że kasy już trochę odłożonej mieliśmy, mieszkać gdzie też, więc nic nas w sumie nie powstrzymywało :)

Byłam dziś dziewuszki u gina. Podczas usg zauważył jakąś zmianę na lewym jajniku, ale jest niewielka i powinna sama się wchłonąć. poza tym badania i wyniki ok. Przez 3 cykle mam brać luteinę, a jak przez ten czas ciąży nie będzie to jak to określił: spróbujemy czegoś mocniejszego. Także staram się być dobrej myśli... :)

Tysia123 tego dola to chyba każda z nas ma jak przychodzi @... Nie załamuj się, będzie dobrze :)

Wszystko bedzie ok:) No jak przez 3 cykle? My wszystkie w amrcu zaciazamy nie ma innej opcji;-):tak:

U nas slub byl raz przekladany mial byc we Wielkanoc ale troche z kasa byla lipa i poczekalismy do lipca i nie zaluje:) My to narzeczenstwem dlugo bylismy,mialam 17 lat jak Ł mi sie oswiadczal,mloda glupiutka ale to co najgorsze juz za nami. A teraz nawet pierscionka nie nosze... chyba za dlugo go nosilam. Mam szeroka obraczke pierscionek sie nie miesci a na inny palec nie pasuje:-DZreszta kiedys bylo tak ze ja lancuszkow bransoletek kolczykow mialam pelno ale pewniego razu Ł mi zachcaczyl za ucho i naderwal poduszke i od tamtej pory nie nosze niczego procz obraczki,choc i ta czasem mi przeszkadza w domowych czynnosciach,raz to prawei palec bym urwala. Mowie wam dziewczyny spieszylam sie zlapalam za klamke a koniec jej zachaczyl mi sie o obraczke i trach skora z palaca kawalkiem zeszla potem miesiac jej nie nosilam,najgorzej bylo ja zdjac jak palec cakrwawiony. Masakra. Ale maz mowi "chcialas szerokich obraczek tot eraz masz,mowilem zeby waskie plaskie kupic to ty nie" Teraz to tak uwazam ze szok!

Dobra lece dziewuszki do pracy,dzis podlapalam fuszke na dwa dni:)

Do góry