reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej:))))
I ja się przywitam, bo coś cichutko tutaj:)
Kasiol my mamy jechać do Mrzeżyna w nocy z niedzieli na poniedziałek na 4-5 dni, ale jak nie będzie pogody to plany biorą włeb, bo bez sensu pchać się nad morze jak pada... A pogody oczywiście ma nie być:(((

hej dziewczynki

Dawno nie zagladalam, ale brak czasu, poza tym jakos nie bylo o czym pisac :(
U Nas bez zmian, dzis pojawil sie @ co mnie bardzo cieszy, bo cykl i tak byl stracony, nie bylo staranek w okreslonym czasie, ale wreszcie cos idzie ku normalnosci - cykl 30-dniowy mialam ostatni raz w zeszlym roku :) pod koniec lipca mam wyznaczony termin na histeroskopie, noo chyba ze wypadnie to akurat w czasie @,a jesli ten cykl bylby podobny do tego ktory sie dzis rano skonczyl to niestety to wielce prawdopodobne :/ no ale jestem umowiona z ginem na telefon, w razie czegos przesuniemy termin

Widze u Was czas urlopow pelna geba :D super ze wypoczniecie dziewczynki, nalezy sie to kazdej z Nas.
U Nas urlop dopiero w drugiej polowie sierpnia, wiec jeszcze ponad miesiac.

kasiol widze, ze kochana Ty juz przy koncu II fazy cyklu, jak przeczucia kochana ??

hej nuśśka:) kope lat:)
jak przeczucia? właśnie popijam drugiego drinasa i becze od rana nad swym popapranym losem:( mam dość czuje się jak w pułapce. Dziś dzwoniłam do Invid Medu w Poznaniu zapytac o badanie nasienia( 150 zł badanie podstawowe;/) , niby tyle tego jest ale trudno mi coś znaleść, nie wiem czy jest sens, bo jeśli wyniki będą złe to i tak sił już nie mam na jakiekolwiek leczenie, jeśli będą dobre to jeszcze gorzej;/ do gina nie ide , bo jestem zbyt rozzchwiana emocjonalnie, boje si e,ze wejde i zaczne szlochac w głos...
szkoda gadać, chcemy jechac na wakacje pod namiot w Karkonosze, niech Kali bedzie szczesliwa i zadowolona,

cykl 30 dni :) idealny, wszytko zmierza w dobrym kierunku u Was:)

Witam.

Kasiol, to się nie ma nad czym zastnawiac, tylko zróbcie te badanie nasienia w końcu. Będziesz wiedziała na czym stoicie. A nie myslalas żeby poszukać pomocy psychologa .... bo widze ze naprawdę bardzo mocno to przezywasz .... po części pewnie dlatego ze nie masz wsparcia w mężu .....

Nuuuska - przykro mi że @ przylazła ... Z drugiej strony dobrze ze cykle się normują.

My w tym roku nigdzie nie jedziemy. Wiadomo.
Za to wczoraj zalatwilismy sobie psa ;) Teraz ma niecaly miesiąc, zabierzemy go do siebie jak się przeprowadzimy ;) Ale się ciesze ;)

Musze do gina się zapisac powtórzyć posiew z szyjki, bo musze mieć aktualny na HSG.

Milego dnia ;)

Cześć dziewczynki :-)

My już w drodze z lotniska do domu, niestety strasznie szybko to wszystko przeleciało :-( byliśmy na greckiej wyspie Korfu, widoki niezapomniane! Udało mi się nawet trochę mniej myśleć, choć niestety całkiem "zapomnieć" nie umiałam. Chyba się nie da :-( Nadal czekam na @, brzuch już pobolewa więc mam nadzieję że niebawem się pojawi. Od następnego cyklu wracam do pomiarów temperatury, i oby ten cykl szybko przeleciał...

Kasiol wstyd się przyznać ale latem to ja w górach nigdy nie byłam.. Mam nadzieję że uda Wam się wyjechać choć na te kilka dni. Co do bad nasienia to my też robiliśmy w Invimedzie ale we Wrocławiu, z tym że rozszerzone. Myślę że warto żebyście jednak je zrobili, zawsze będziesz wiedziała na czym stoisz.

Nuuuśka a jak tam Twój wyjazd? Odpoczeliscie choć trochę? :-) a jak tam sytuacja z pracą, są jakieś widoki na zmianę? Super że cykle się normują :tak:

Akuku zdrowka dla chłopaków.

Tysia oby hsg dobrze wyszło :-) ja nic przed hsg robić nie musiałam jeśli chodzi o badania.

Paulinka może jeszcze prognozy pogody się zmienią :-)

Miłego dnia!

reklama
natka -witaj ;)

jak to szybko minelo, mi się wydaje ze wieki temu pisalas ;) Fajnie ze wyjazd udany.

Nie robilas zadnych badan przed HSG? Mi gin kazal zrobić posiew wymazu z kanalu szyjki macicy, żeby sprawdzić czy nie ma zadnych bakterii, które w trakcie zabiegu mogą zostać wprowadzone dalej. Co kraj to obyczaj ....

Do góry