reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

to rozsądnie tyśka:)
ja dużo szukałam po necie-na promocje, outlety, płytki miałam upatrzone w leroy a te same znalazłam o 30 zł za m2 taniej:) drzwi tez z cennikiem latałam i porównywałam jakość:) meble mieliśmy z pokoju na górze tylko co nieco je przerobilismy, w sumie wiecej mam na ścianach ramek do zdjec niż mebli w całym mieszkaniu:) sypialnie przedzieliliśmy do granic możliwoćci( jakis 1,2 szerokosci) płyta kartonowo gipsową-i mam tam garderobe- drażek i pare półek-drzwi na szynie( z odzywsku) wszystko ładnie zatapetowane:) i taniej niż szafa komandor na całej scianie:) a łazienka nie było za dużo do planowania-bo ma 1,5 na 1,8 :)

listopad 2013 108.jpg

Załączniki

• listopad 2013 108.jpg
    listopad 2013 108.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiol, fajne jasne wnętrze. Kocham taka zielen wpadajaca w seledynowy ;) przekonuje mojego G żeby w łazience takie akcenty dac, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

My będziemy mieć wnętrza w neutralnych kolorach a będziemy nadrabiać dodatkami, tak żeby można było zmienić w miare upływu czasu koroystyke wnętrza.

dokładnie tyska , tez mamy jasna "baze" gotową na dalsze przeróbki:)
kurcze ale mam lenia dziś :(
natka co do tych skurczy i wysiłku może coś w tym jest:) wzięłam dziś magnez, mam jeszcze potas ale nie chce przesadzać, jak nie zadziała to zmienię na potas:)

aż spojrzałam:) tyska zaczyna sie 30 maja , ten jest aktualny ,mierze chćc jakoś za bardzo sie nie przejmuje zaburzeniami, łykam leki-na katar czy jakieś inne , mam dość myślenia że nie mogę bo a nóż widelec... u nas m. chory ma zapalenie krtani już 6 dni a od piatku jest na antybiotyku... ja tez nie czuje się ciekawie, aj aj aj
tyśka ty masz chyba owu jakoś przedemną ? tak samo nuśka już w drugiej fazie cyklu jest...

reklama
łyka witaminy. Jeszcze l-karnitynę mu teraz dokupiłam.

Plany? HSG kkoniecznie, pomimo ze lekarz twierdzi ze bez sensu, powtórzenie badania G i chyba jednak klinika leczenia nieplodnosci, zamiast bujania się oddzielnie do androloga, oddzielnie do ginekologa. Wszsystko w czasie przez budowę się przesuwa. Ale już teraz bez takiego ciśnienia. Pisalam wam jakiś czas temu ze odpusiclam, ze już inne rzeczy sa na pierwszym miejscu.

Do góry