reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej

tyśka a ja zaczynam podchodzić do tego tak jak na początku- nawet cykle wyglądają podobnie,nie wiem jak długo ten stan potrwa i może to za sprawą słońca-którego jest zdecydowanie więcej ,ale już doła mam mniejszego ( hahah przypomnijcie mi to za tydzień, jak bede tonać we własnej rozpaczy )
dziś brzuch mnie pobolewa;/ zawsze w drugiej fazie jak tylko sie 'staramy' to podbrzusze boli, czasem jakieś plamienie;/ taka ponoć ma uroda:( musiałabym powtórzyć cytologie, chyba sie w lipcu zapisze , choc na samą myśl o rozmowie z ginką nie chce mi sie:(

reklama
Hej Kochane:)
Kasiol widziałam zdjęcia na fb:) Pięknie wyglądacie, a córeczka przeurocza:) No i bardzo łądnie urządzone wnętrze:)
Tysia ja inspiracji w urządzaniu wnętrz to zawsze szukałam na necie... Ostatecznie jednak wszystko jakoś inaczej powychodziło:) A łazienkę to mi szwagier zaprojektował i zadowolona jestem:)
Tu zdjęcia jeszcze nie skończonej, bo prysznic nie był jeszcze obudowany, sufit nie pomalowany i no jeszcze klka detali trzeba było dokończyć:)
IMG_1203.jpgIMG_1207.jpgIMG_1206.jpgIMG_1205.jpg

Nuuśka, Natka udanego wypoczynku:)
Akuku co tam u Was? Jak Emiś?

My też będziemy jechali nad morze 30 czerwca, ale jeszcze nie wiem gdzie... Na razie konkurują Ustronie Morskie i Ustka:)

Załączniki

• IMG_1203.jpg
    IMG_1203.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_1207.jpg
    IMG_1207.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_1206.jpg
    IMG_1206.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_1205.jpg
    IMG_1205.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 43
Hej

Paulinka u nas jaos leci dziekuje.. Emilek zabkuje pelna para .. zielone kupki i katar od tego mamy...

Tak ogolnie jest przeslodki guga i smieje sie calymi dniami no chyba ze go cos boli... no i nocki do bani przez zeby.

Wczoraj bylismy na plazy i moczyl stopy pierwszy raz ;)

Ja wrocilam do cwiczen od 3 dni.
Malo mam czasu jakos ale zagladam do was tylko sama nie wiem co pisac... glupio mi pisac o Emilku ;( bo wiem ze wam ciezko :(:( a nie chce was dobijac dodatkowo :(

Buziakk ;)

hej
akuku-nie powinno Ci być głupio, pamiętasz my ciocie staraczkowo- lutowe jesteśmy:) fajnie ,ze się odzywasz :)
z drugiej strony jka ten czas leci, mały zaraz będzie siedział, chodził... a dopiero co się o niech starałaś:) pamiętam miało być na bank nie trafione-bo rodzina z polski... oj chyba nie pokręciłam nic:)
my juz siedzimy i odpoczywamy po tym ciężkim bo świątecznym dniu, bylismy na rowerach( choć jeden przerywnik od jedzienia, kawki, herbatki, ciasteczka) jutro do pracy:) jescze 2 tygodnie i urlop:)

Witam ;)

Akuku - z ty to się noramlnie o klapsa w tyłek prosisz. Nie pisz ze głupio ci pisać o Emilku. Pisz właśnie, bo jest dowodem na to, że nie wolno się poddawać. Walczyliscie o niego 2 lata, prawda? Ja caly czas sobie powtarzam ze skoro ludziom udaje się dopiero po 2-3 latach to dla nas tez wcześniej czy później się uda.

Wczoraj na procesji na Boże Ciało z jednej strony napatrzyłam się na ludzi z malutkimi dziecmi w wózkach, rodziny z 2-3 dzieciaczków. Z drugiej strony widziałam znajomych którzy sa 4 lata po slubie z dziecka nie maja .... Im to dopiero musi być ciężko. Wieczoram mój brat zrobil grilla. Usaiwadomilam sobie ze jego kolega z zona tez już kilka ladnych lat po slubie, dom zdazy;li wybudować i wykonczc a dziecka nie ma /..... mojego G kolega, 6 lat po slubie,,,, tez bez dzieci, lecza się ............ Mam dziś bardzo kmieszane uczucia. Z jednej strony tak bardzo chciałabym mieć trójke, a z drugiej mam swiadomosc ze posiadanie jedengo dziecka już jest cudem który powinnam doceniać.

W temacie: umawiam się w tym cyklu na wizyte do gina zrobić badania do HSG (posiem wymazu z szyjki czy cos) żeby kolejnym cyklu HSG zrobić. Oczywiście mam zamiar ustawić wizyte żeby owulke podejrzeć i endometrium.

Ja dziś w pracy sama i mam amse roboty ale zero checi. Ide po kawe. ..

hej
tak tyśka, teraz to i ja inaczej patrze na inne rodziny, kiedyś jak ktos bezdzietny to myslałam że wygodny, a teraz dopiero widze jak sie myliłam
ja tez dzis w pracy, ale zimno u nas i pada:(

Kasiol tak akurat brat z bratowa przyjechali (bratowa w ciazy byla) do tego Viki wymiotowal kilka dni hehe... ale jakos sie udalo ;) i teraz szkrabek spi sobie... odsypia nocke biedak... dzisiaj pobil rekord pobudek ;( cycki mnie az bola od tego ssania...ale coz zabki nie daja odpoczac...

reklama
Kasiol - masz racje. I powiem wam ze dopiero teraz zauważam jakim wzrokiem te bezdzietne osoby patrzą na dzieci innych osób. ....

Do góry