reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
natka ale fajne wakacje,greckie wyspy to mój cel na kolejne lata (jak już nazbieram:) super ,że wyjechaliście i odpoczełaś trochę.Oby @ przyszła szybko i się wszystko unormowało.
tyśka jak remont? na jakim etapie teraz jesteście?
akuku, paulinka jak chłopaki?
nuśśka mało Cię ostatnio :(

reklama
Tysia widocznie w każdym regionie jest trochę inaczej jeśli chodzi o hsg.

Kasiol my czekaliśmy do ostatniej chwili z zakupieniem wakacji, aż cena spadnie dość mocno :-) a co do cykli to ponoć już po tej @ na którą czekam cykl powinien być taki jak przed ciążą. No ale dla pewności że tkanki się w pełni zregenerowały będziemy jeszcze uważać jeśli chodzi o przytulanki.
Kasiol a Ty nie testujesz?

Wiecie, dziwne to jest- jak tylko wróciłam do Polski znowu spać nie mogę. I bądź tu człowieku mądry...

Kasiol - właśnie, kiedy testujesz?
U nas budowa, nie remont. Tynlkarze za tydzień powinni skonczyc robote. Mamy parapety ;)
aktualnie szukamy płytek, drzwi wewnętrznych i AGD do kuchni. No i musimy ostatecznie meble do kuchni zamowic bo wstyd się przyznać ale tego nie zrobiliśmy jeszcze ...

najawżniejsze decyzje przed wami Tyska :) dobry pomysł, no i kosztowo sie zmieścić, koszmar:) pamietam ,że ja przy remoncie miałam tylko rodzaje drzwi, płytki,klamki... a tyle tego jest ,że szok:)
natka -pięknie tam jest ? jak wrażenia ,opisz troche miesjca-biel , lazur? słońce :) aż sie rozmarzyłam:)

co do testu to przypadkiem zrobiłam dziś jeden, i nie chce się nakrecać, dlatego nic nie zaznaczam, udaje że go nie było, bo moja wyobraźnia lubi płatać mi figle;/

Ostatnia edycja:
heh tyśka:) pewnie moje omamy z rana zmienia się w białą plame jak wróce z pracy;/ smaić mi się chce już chyba z siebie jak patrze w ten test i szukam nadzieji...

bez takich mi tu. Ja wierze w ta druga kreskę, a nawet jeszcze jej nie widziałam ;) Także jak ktoś jest pokręcony to chyba ja ;)
Trzymam mocno za ciebie kciuki.

Kasiol skoro druga kreska jest to na pewno nie jakieś omamy :-) tempka zresztą nadal ładna! Także kciuki zaciśnięte i powtórz test jutro rano :tak: a bierzesz jakiś "wspomagacz" - luteinę, duphaston?

A co do Korfu to naprawdę piękna okolica, chętnie wrócimy tam za rok :-)
DSCF0737.jpgDSCF0777.jpgDSCF0864.jpg

woda czyściutka, choć plaże nie typowo piasek, ale raczej piaszczysto-kamieniste. Ale przede wszystkim dużo słońca i temp. ok 28-30st w czerwcu :-) latem totalne upały podobno.

Załączniki

• DSCF0737.jpg
    DSCF0737.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 18
  • DSCF0777.jpg
    DSCF0777.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCF0864.jpg
    DSCF0864.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 20
natka pięknie widoki, wsiadłabym z chęcią na tą łódeczke i poleżała gdzieś patrząc w niebo:)w sumie czerwiec idealny na wyjazd 28-30 to jeszcze do wytrzymania:)
co do testu, no nadal widzę cień ;/ w zeszłym miesiącu na pewno takiego nie było omamu:confused: został mi jeden test ( 25 ) jeszcze a w piątek mam impreze z pracy na zakończenie roku szkolnego, więc jesli tempka nie spadnie i @ sie nie pojawi to zatestuje- wtedy powinnien być wyraźny- jeśli to nie błąd testu-czy coś innego, boje się takich bladziochów bo już kiedyś miałam wyraźną kreskę drugą i okres tego samego dnia...do jutra
natuś nie mam wspomagaczy, nawet te co dostałam 4 miesiace temu( recepta na 2 opakowanie) nie wykupiłam...

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

kasiol jesli widzisz kochana druga kreche to znaczy ze jest, niezaleznie od tego czy to cien czy nie, wedlug mnie to ciaza tylko moze cosiek potrzebuje wsparcia ??? nie masz w domu dupka w ogole ? a luteina ??

natka alez piekne widoki ! ja Wam przesle co najwyzej ze wsi :p:p jak sie czujesz w ogole ????

Do góry