reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka trzymam kciuki ;) na pewno wszystko bedzie dobrze !! Lae lepiej byc pod opieka.

Natka smigaj na l4 ...pozniej juz sobie nie odpoczniesz ;)

Kasiol no wczesnie ta owulka. Trzymam moocno kciuki ;)

Nuska jejku jadlas cos nowego ?? Albo moze nowy proszek... nie wiem. A co do @ to baardzi mi przykro ze znowu sie nie udalo ..ale trzeba wierzyc kochana ;) ja wiem ze dlugie starania sa ciezkie i wyniszczajace ale niestety czasem tak jest...

Mi sie cos z hormonami po...lo bo @ juz 3 razy mialam a pierwsze 7 tyg trwal polog... i tak co 2 tyg mam @... masakra jakas.

U mnie na swieta nic nie gotowe .doslownie.. ani nie posprzatne ani nic nie upieczone i nie ugotowane...nie wiem czy cos prucz jajek zrobie. .. ahh jeszcze taka piekna bpogoda ze nie chce sie w domu siedzieć i sprzatac....ide prasowac..

reklama
Czesc dziewczynki :*

Nuuuśka wredna @ :-( tak bardzo bym chciała żeby Wam się udało... Zresztą wszystkie dziewczynki tutaj zasługujecie żeby się Wam udało i mam nadzieję że wkrótce wszystkie będziecie w ciąży! :-)
Nuuuśka co do uczulenia to może to jakieś pryskane owoce np te truskawki z zagranicy?

Akuku ja mam w tym roku o tyle dobrze że nie muszę gotować i piec bo jedno świętou jednych rodzicow a drugie u drugich :-) a sprzatanie też mnie omija bo robi to M. :-) muszę przyznać że bardzo mnie rozpieszcza :-) zostało mi tylko prasowanie ale wiele tego nie ma :-)

Wesołych, Radosnych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych dziewczynki.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i przede wszystkim tego, żeby każdej z Nas w końcu spełniły się wszystkie, zwłaszcza te najważniejsze marzenia :blink:

Zobacz załącznik 620605

natka truskawki to nie to, bo to juz sprawdzalam, a niestety w ostatnim czasie ich nie jadlam :-( w tym cyklu odstawilam wszystkie leki, biore tylko magnez i euthyrox. Musze troche odpoczac poza tym gin kazal odstawic na 3 miesiace.

Cześć dziewuszki :*

Ja również chciałabym życzyć Wam wszystkiego najlepszego na te Święta :* przede wszystkim dużo odpoczynku i wiele radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny :-) i oczywiście spełnienia marzeń! Zwłaszcza tych największych :-)

Nuuuśka może to dobrze że odstawiasz suplementy- warto zobaczyć jak organizm zareaguje :-) bo chyba to właśnie odkąd zaczęłaś brać te suplementy to Twoje cykle zaczęły się wydłużać i mieszać. Myślę że to one były przyczyna no ale zobaczymy czy moje przypuszczenia się potwierdza w tym cyklu :-) kiedy masz wizytę u tego nowego gina? Oby on w końcu porządnie się Tobą zajął :tak::tak:

hej po świętach:)
o jak dobrze ,że to jedzenie bez umiaru się skończyło:)
od soboty jestem chora, masakra jakaś chyba wirus gardło, katar a teraz już mnie troche dusi i kaszel doszedł ;/
co tam u Was dziewczyny?

Witam.

Ja w koncu lepiej sie czuje. @ w terminie, w zeszlym tygodniu. W sumie to nawet sie ucieszylam, bo gdyby okazalo sie ze jest dziecko, to bym umierala z niepokoju czy leki nie zaszkodzily. Za to od czwartku do dziś @ nadal trwa .... co prawda juz niewiele leci ze prawdziwa czerwona krew, nie zadne plamienia .... Trzymam sie wersji ze to od antybiotyku.

Paulinka - lepiej byc w sziptalu pod dobra opieka, chociaz mile lezenie nie jest. Trzymam za was kciuki. Do terminu na pewno nie wytrzymasz ;) urodzisz wczesniej, zobaczysz.

Nuuussska - trzymam kciuki za ten cykl. Mioze rzeczywiscie organizm odetchnie od tych wszystkich suplementów.

Kasiol - wczesnie ta owu. Trzymam kciuki.

Natka - uciekaj na L4. Dziecko najwazniejsze.

Ja w świeta złapałam doła bo zobaczylam znajoma drugim dzieckiem w ciąży. Moze to głupie, ale sie prawie poryczalam w kosciele. dlaczego wszystkim udaje sie wokolo miec kolejne dzieci a u nas lipa ..............
No ale to juz było, mineło, przeszlo mi.

Zastanawiam sie kiedy powtarzac badania G. Niby powinnismy juz w maju, ale od ostatniego badania w ciagu tych 3 m-cy G zaliczyl dwa razy antybiotyk ;/ wiec szalu w badaniu nie bedzie ..... z drugiej strony chcialabym porownac wyniki i wysłać G w koncu do lekarza.

reklama
Hej :-)

Mój telefon znowu wariuje więc napisać tutaj cokolwiek to prawie graniczy z cudem :-(

Kasiol jak tak się kiepsko czujesz to do lekarza śmigaj bo się doprawisz i czasem jeszcze małą zarazisz! Życzę zdrówka :*

Tysia ja uważam że tak naprawdę zawsze jest coś co może pogorszyć wyniki nasienia- jak nie leki to stres, jak nie stres to jeszcze cos innego.. Mysle że mimi wszystko badania warto zrobić :-)
A co do kościoła to ja zawsze miałam to samo- zwłaszcza jak podczas mszy był chrzest. Normalnie stałam i ryczałam :/

U mnie jakoś powoli do przodu, lada chwila wizyta u ginka- bo w przyszłym tyg. Mam nadzieję że wszystko jest ok bo ostatnio coś mnie pobolewa lewa strona, zwłaszcza po lekach wieczorem. No ale zostaje tylko cierpliwie czekać i modlić się żeby było w porządku :-)

Do góry