reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć :*

Ja zaglądam, czytam ale się nie odzywam :-( po pierwsze brak mi sił, bo w pracy nadal młyn że nic tylko siąść i płakać... Poza tym w telefonie coś mi się rozwaliło i klawiatura dotykowa znika jak chcę coś napisac więc stworzenie posta graniczy z cudem. A poza tym nie chcę Was denerwować czy zasmucać a mam wrażenie że wątek zaczął się uciszać od kiedy mi się udało :-( także ja zaglądam ale jak widać odzywam się mało.

Nuuuśka jak tempka? Myślę że hak fziś drastycznie nie spadła ti warto zatestować :-) trzymam kciuki :*

Kasiol to szkoda że nie masz wizyty u gina żeby podejrzeć co i jak. Ale nie martw się kochana na zapas bo ja myślę że albo to wcześniejsza owulka albo tylko jednodniowy skok tempki i jutro spowrotem spadnie :-)

Miłego dnia :*

reklama
Natka wątek zamiera, bo staraczki trzy nam zostały:) Nuuśka uciekła na inny, Kasiol cykl miała stracony, a Tysia ciężko pracuje na budowie:) Ale teraz to już będzie lepiej:)
Nuuśka szkoda, że tempka spadła trochę, ale może jeszcze nie wszystko stracone... Czekamy do jutra i trzymamy &&&&&&&&&&&
A ja mam powoli dość serdecznie, aż mi głupio to pisać na wątku staraczkowym, ale tak mi daje ta ciąża w kość, żę normalnie wysiadam. Nie mogę chodzić, bo blizna mnie boli, a wieczorem to już całe podbrzusze razem ze spojeniem. Do toalety 10 metrów idę kilka minut, bo taki bół. Pół nocy nie spałam z tego bólu i teraz jestem już padnięta, bo poprzednia też w połowie nie przespana. Nie wiem czy to coś się z blizną dzieje niedobrego. W każdym razie jutro idę do gina.

Witam ;)

Nuuuska ...... :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz ....... Nawet nie wiem co napisać ....

Paulinka - daj koniecznie znac co gin powiedzial. Pewnie blizna sie naciaga i stad ten ból.

Ja dodatkowo ejstem chora. Mega boli mnie gardło i ciagle kaszle. Ale oczywiscie musze byc w pracy bo poprzedni tydzien mialam urlop a w tym kolezanka idzie na wolne. Jednym slowem super.

natka a na L4 kiedy chcesz iść? w pracy wiedzą już o ciąży:)?

tyśka a to ty już po urlopie-ale ten czas zleciał:)

nuśśka glowa do góry! choć ty napewno czujesz najlepiej , to natka z tego co pamiętam tez zdecydowanie czekała na @ były starania, była owulka wiec szanse są nadal

paulinka teraz brzuchol coraz większy to i penie łatwiej nie bedzie, nie wiedziałam ze po cesarce druga ciąza może byc tak bolesna:zawstydzona/y: trzymaj się dzielnie , jescze tylko 2 miesiace !

ehh nuuuśka strasznie to wszystko niesprawiedliwe :-( wykres naprawdę był inny niż poprzednie... ale tak jak napisała paulinka- może choć cień szansy jeszcze jest że jednak się udało? Trzymam kciuki mimo wszystko!
A jak tam badanie Ł., byliście? Kiedy wyniki?

paulinka kurcze, nie wiedziałam że takie są problemy w kolejnej ciąży po cc... mam nadzieję, że jakoś te ostatnie tygodnie Ci przelecą a mały na pewno wynagrodzi całe cierpienie jak już się pojawi na tym świecie :-) daj znać co gin powiedział.

tysia życzę zdrówka :-) a po urlopie w pracy zawsze jest tak ciężko ;-)

kasiol w pracy jeszcze nie wiedzą, choć wydaje mi się że niektórzy trochę "podejrzliwie" patrzą bo trochę na twarzy przybrałam i brzuszek już też robi się widoczny bo zawsze miałam niedowagę więc już się ciutkę zaokrągliłam ;-) ale staram się nosić luźne ciuchy i nie daję po sobie nic poznać :-) co do L4 to na razie się nie wybieram ale niebawem idę na dłuższy urlop więc trochę sobie odpocznę.

hej:)

nuśśka bardzo trzymam kciuki!

ja jeszcze dziś i jutro do pracy i wolne:) dziś muszę umyć moje białe drzwi i 2 okna;/ jutro łazienka i prasowanie a w piątek zaczynam piec:)
podobno ma być piękna pogoda na święta:-D choć takie małe przyjemności życia :tak:
postanowiliśmy z Kali zbierac do świnki kase na wakacje w Turcji-ja chciałam złote piaski ale Kalina gada o Turcji bo jej kuzynka była i ona tez chce:) więc w śwince mam juz 30 zł-w dodatku wrzucone przez Kali , myślę że do 2017 dozbieram:-D

Witam.

Wczoraj wrocilam z pracy z temp 39,6. Dzis rano obudzialm sie 39,8 ,,,,, super ........ po poludniu ide do lekarza.

reklama
Do góry