reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki ;)
Jednam tamten zygzag mi sie nie podobal i zrobilam noey...tylko jeszcze nie skonczylam ;)

Załączniki

• 1398240262442.jpg
    1398240262442.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 23
  • 1398240285352.jpg
    1398240285352.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 1398240305790.jpg
    1398240305790.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Kasiol ja urodziny wyprawiam za jakis miesiac... a robie juz tego niczym nie przykrywam tylko wsadze do pudelka tak zeby powietrze dochodziło. A sama mase ktora zostaje zawijam folia przezroczysta zeby nie schla i chowam ;) a nawet jak wyschnie to mozna lepic dalej tylko kilka razy rekoma rozgniesc..to sie nie psuje raczej bo to cukier i woda ;)

Cześć :-)
Ja dziś kolejny stresujący dzień... na szczęście jeszcze tylko jutro i mam dłuższy urlop.. a potem zobaczymy...

Nuuuśka @ obfitsza bo pewnie organizm oczyszcza się z suplementów :-) a jak tam wyniki Ł. bo pytałam parę dni temu ale chyba przeoczyłaś :-) i jak tam uczulenie - mam nadzieję, że już lepiej?

Kasiol tysia dobrze pisze, nie myślenie naprawdę może tylko pomóc...

Akuku
​ moim zdaniem już ten wczorajszy był ładny :-)

Witam ;)

Kasiol - jak ładny wykresik ;)

Akuku - zdolniacha z ciebie ;)

Paulinka - jestes? jak tam? ]

Nuuuska - u ciebie tez dzis sliczny skok ;) Robisz testy owu?

Trzymajcie dziwczynki kciuki bo mam w pracy sytuacje z glupim klientem i mam juz dosc. Oby sie szybko wyjasnilo bo za bardzo przezywam to psychicznie.

Ostatnia edycja:
hej
tyśka kciuki zaciśnięte:-D wykres narazie w normie:) całkiem mój:) od jutra powinnien zacząc spadać, chyba ze owu była później...
akuku ja tez mysle nad tortem dla Kali bo dla dziewczynki to trudniej;/
ostatnio miała tort monster high na lalce , pierwszy raz miałam marcepan w rękach i nie wychodziło mi obłożenie więc pociełam na paski i zrobiłam tak :lipiecsierpien kali 110.jpg
ale troche się rozjechał bo był na śmietanie, teraz spróbuje na marcepanie na całości:)
teraz chyba zrobie figurki wczesniej -jak piszesz:) chyba motywem będzie łąka:) dużo kwiatków :) tylko marcepan zamówię :)

Załączniki

• lipiecsierpien kali 110.jpg
    lipiecsierpien kali 110.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 31
Kasiol - ty sama ta lalke lepiłas???? Jak tak to szacunek. Slicznie ci wyszla.

Ja jakos tortów okładanych marcepanem nie lubie. Owszem, ładne są i tyle. Dla małej na pierwsze urodziny zamówilismy. Wygladal pieknie, ale nic poza tym. Wszyscy marcepan odkladali. Srodek tortu tez nie powalał bo musial byc odpowiedni zeby utrzymac marcepan, no i ucierpial na tym smak ....

Takze u nas bedzie jakis tort z owocami, galaretka (mloda uwielbia), bita smeitana. Do dekoracji zwykle kupuje jakies kwiatki z opłatka i mloda sama dekoruje. A rok temu miała tort oblozony truskawkami i tez byla zachwycona.

Kasiol - a co kupojecie na prezent?

tyśka sama-biszkopt przekładany śmietaną z owocami powycinany-lala w środek, no i marcepanem obłozona- ale paseczkami, bo tego falbany sukni ze smietany i borówki do ozdoby, w sumie troche zjechał ale po czasie:) Kali ma urodziny dopiero w sierpniu ale ja sie bardzo rajcuje robić jej tort:) a że marcepan dość drogi to już myśle czy nie zamówić chociaż z dwa kolory :) my małej prezent kupujemy jak juz dostanie -zazwyczaj kase od wszystkich, w zeszłym roku kipiliśmy jej pościel i ozdoby do pokoju, wczesniej nazbierała na trampoline, teraz chcemy jej kupić biurko :) teraz chyba zrobimy jej chuśtawkę na dzień dziecka-bo nie ma a lubi się bujać:) a że i tak chcieliśmy ją zrobić połączymy to z dniem dziecka:)
co do smaku marcepana , masz rację że słodki i bardziej wygląda niż samakuję :) myśle -ale nie wiem czy mi sie uda-zrobic bardzo cieniutka warstwę marcepana na całości -ale jak na pierwszy raz może mi to nie wyjść;/ prób robić nie chce bo to drogi interes:)

hej dziewczynki

Wpadlam na chwile podejrzec wykres kasiol. Kochana trzymam mocno kciuki wykres wyglada na prawde pieknie, nie wiem czy mialas taki stabilny :)

tysia ja jeszcze testow nie robie kochana, za wczesnie, mysle ze od jutra/pojutrza zaczne, choc nie wiem czy owu zawita wczesniej, bardzo mozliwe, ale jednak trzeba sie przygotowac, ze moze byc jeszcze gorzej bo odstawilam wszystko co bralam.

Milego dnia i weekendu :*

reklama
Cześć:*
u nas zbyt dobrych wiadomości nie ma. Wczoraj byłam u tego lekarza, u którego kiedyś byłam robić cytologie na NFZ. Wczoraj byłam po wynik i od razu zrobił mi usg i niestety za dobrze ono podobno nie wyszło. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i jadę w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że jednak okaże się że to fałszywy alarm i ten lekarz źle zinterpretował obraz tak jak kiedyś uparcie twierdził że mam torbiel a potem mięśniaka których nie widział nikt inny... Trzymajcie proszę kciuki żeby bylo wszystko ok bo na razie jestem kłębkiem nerwów :-( dziś mam kontrolę u drugiego lekarza żeby potwierdzić lub zanegować tą wczorajszą "diagnozę"....
A z dobrych wieści to chyba tylko to że maleństwo ładnie rośnie i jest strasznie ruchliwe że aż ciężko było wczoraj zrobić to usg :-)

Do góry