reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
akuku świetne:) zastanawiam się jak to robisz ,ze nie widać łączeń? np jakbym chciała obłozyć cały tort marcepanem u mnie widac łaczenia i musze je czymś zaklejac:)
tyśśka właśnie z takich domowych cudów korzystałam w święta i z paracetamola, powiem Ci że też miałam takie chwile w te święta gdzie nie chciało mi się patrzeć na dzieciaki kuzynek bo wyć mi się chciało;/ach szkoda gadać :(
natka Kali mnie właśnie zaraziła-sama dostała Bactrim w piatek , a mnie dopadło w sobotę :) dziś już troche lepiej ale schodzi chyba na oskrzela ... ale dam sobie z tym rade:) ( mam nadzieje) ale ten czas leci zaraz kolejna wizyta mam nadzieje ze poczujesz się spokojniejsza:)
nuśśka co tam u Ciebie?
ciekawe co u paulinki?:(

akuku ach, jak ja Ci zazdroszczę że znajdujesz czas na realizację pasji i robienie tego co lubisz :-)

Kasiol oj to uważaj na siebie żebyś się mimo wszystko nie doprawiła! Jak nie minie to lec do lekarza:-)

Hej dziewczyny:)
U nas raczej źle. Blizna puściła. Marcela trzyma tylko pęcherz płodowy, który może strzelić w każdej chwili. Strasznie się boję....

Paulinka jejku trzymam mooocno kciuki !!! Wszystko bedzie dobrze !! Musi byc ...

Natka czasu malo mam..po nocach robie...ale fakt lubie to ;)

Kasiol ja robie krztalt z tej masy cukrowej i wygladzam palcami .. a wczoraj pierwszy raz zmienilam taktyke i na zrobiny krztalt nakladam rozwalkowana mase cukrowa i od góry do dolu rozmasowuje palcami ;) tak samo naklada sie na torta od gory po trochu z kazdej strony zeby wlasnie zagiec nie bylo i paczen. Wtedy nie trzeba nic scinac... popatrz na you tubie techniki nakladania lukru plastycznego ;) tylko nie pamietam czy po polwku czy po angielsku oglądałam ;)

Paulinka kochana najważniejsze że jeteś w szpitalu czyli pod stałą opieką i kontrolą lekarza! Zobaczysz że będzie dobrze- musi być! Wiem jak bardzo musisz się bać ale spróbuj jak najbardziej o tym wszystkim nie myśleć- stres nie jest Ci teraz potrzebny a z małym na pewno wszystko będzie dobrze:-) będę trzymać kciuki i modlić się żeby było wszystko dobrze :*

paulinka kochana mocno trzymam za was kciuki ! bedzie dobrze, musi byc, a jesli nawet bedzie konieczne wczesniejsze rozwiazanie, wierze ze jestes pod fachowa opieka, synus duzy wiec na pewno wszystko pouklada sie jak nalezy :tak:

akuku sliczne sa Twoje torciki, figurki, i wszystko inne, pisalam juz kiedys ale napisze jeszcze raz - masz ogromny talent i powinnas sie tym zajac zawodowo tak uwazam :)

kasiol jakis okres niewyrazny, bo ja tez nie za ciekawie sie czuje, Ł. w zeszlym tygodniu podziebiony byl, na szczescie jakos wszystko poszlo.
Za to mnie potwornie boli glowa caly dzien...grrr...:confused2:

tysia u mnie ta @ tez obfitsza niz poprzednie. Wtedy w 6dpo to juz plamienia ledwo co byly a dzis jeszcze lekkie krwawienie, ale podejrzewam ze to na skutek suplementacji estrofemu, pewnie endo ladnie podroslo w poprzednim cyklu i teraz zluszczyc sie nie umie do konca ;-)
co do suplementow, lepiej sie czuje nie bioraz ich, glownie psychicznie, tak to w kolko odpowiedzialnosc, zeby nie zapomniec, zeby o tej i o tej wziasc, a kiedy jeszcze pilam ziolka to juz w ogole. Mam nadzieje, ze dzieki temu choc cykle wroca do normy.

Uciekam, milego popoludnia :*

paulinka trzymam kciuki za Was, pewnie dostajesz leki na przyspieszenie wzrostu płuc, synek jest dośc spory i napewno silny! bądz spokojna , wierze ze wszystko się dobrze skończy! musi!
nuśśka ten cykl masz cały bez podglądanie, leków...?
aj mam już naprawde dość tego starania, moze tak miało byc ehh

reklama
Paulinka - trzymam mocno kciuki zeby bylo ok. Lekarze każą czekac czy planuja CC? Pęcherz plodowy tez moze byc bardzo gruby i wytrzymały. Przeciez niektorym kobietom rozcinalaja go przy porodzie bo sam nie pęka.
Dobrze ze maluszek duzy.

Akuku - piekne autka ;)

Nuuuska - oby cykl w ktorym odpoczywasz od lekow okazal sie szczesliwy ;)

Kasiol - w "odpuszczeniu staranek" tez jest metoda

Dzis piekna pogoda - az sie w pracy nie chce siedziec. Ale niestety trzeba ..... Ide po kawe.

Do góry