reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol kobieto ułoży się wszystko:*** Pamiętam jak Natka tu pisała o problemach z M, o tym czy że nie wiadomo jak ze staraniami, o jesiennych planach wyjazdowych mężą, a teraz to jej M na jesień będzie na torbie szpitalnej siedział i liczył chwile do zobaczenia maleństwa:) Wierzę, że i u Was będzie podobny finał:)

reklama
Hej :*
matko, normalnie czasu nie mam na nic!! W pracy młyn, po pracy nauka na egzaminy i chodzę zmęczona, niewyspana i na nic nie mam siły...

nuuuśka a to dobrze mi się wydawało że te badanka robicie :-) ciekawa jestem bardzo czy suplementy poprawiły wyniki! chociaż widzę też że wykres wygląda bardzo obiecująco a w poniedziałek myślę, że możesz już spokojnie testować więc może badanka okażą się niepotrzebne? :-) trzymam kciuki kochana żeby to był właśnie ten szczęśliwy cykl!!! :*

kasiol no ale jak to, tyle musieliście kasy wydać na auto więc wydatków sporo a M jeszcze sobie chce wyjechać? Przecież to też zapewne będzie niemały koszt...
co do cytologii to po prostu może warto iść do ginekologa na NFZ? Przecież cytologia jest refundowana i na pewno Ci ją zrobią, zwłaszcza jeśli powiesz że miałaś III grupę i chcesz skontrolować czy po leczeniu się poprawiło...
Ja tez chodzę do gina prywatnie ale na cytologię zawsze idę na NFZ :-)
brak wsparcia w rodzinie na pewno jest ciężki, ale kochana nie poddawaj się! Pokaż wszystkim że nawet jeśli oni nie wierzą że się uda to Ty w to wierzysz! I udowodnisz im jak bardzo się mylą kiedy pojawią się dwie kreseczki na teście :-) ja wiem, że są takie dni kiedy ma się wszystkiego dość, kiedy naprawdę chce się wycofać , odpuścić... Ale te gorsze dni miną a Ty na pewno znajdziesz w sobie siłę na dalszą walkę :tak:

hej hej :)

nie zagladalam bo wczoraj dopadla mnie ...sama nie wiem co. Biegunka, goraczka, zatrucie prawdopodobnie choc za chiny nie wiem co moglo mi zaszkodzic :no: Dzis juz czuje sie lepiej, choc wczoraj nie obylo sie bez lekow przeciwgoraczkowych.

tysia kochana nie wiem czy bede testowac, jakos ostatnio zrazilam sie na testach i chyba wole poczekac.

natka badanka i tak chcialabym zrobic bo test testem sama wiesz...dzis moze byc cien a jutro juz go nie byc, a jednak na badanie przygotowjemy sie od pewnego czasu, i mysle ze przyda sie mimo wszystko.
Wczoraj robilam badania : progestron 21.7 estradiol 192 wiec tu wszystko w porzadku, estradiol ladnie podniosl sie po owulacji, zeby mozna bylo potwierdzic dobra jakosc komorki jajowej, wydolnosc cialka zoltego i sama jakosc owulacji, estradiol powinien byc w II polowie FL powyzej 100 wiec u mnie bardzo ladnie. Progesteron tez, choc miesiac temu byl wyzszy - 23.6 ale i tak powyzej normy bo norma jest do 15.9 u mnie w laborze ;-)

kasiol nie bede pisac co o tym mysle ale powiem ci ze normalnie mam wrazenie ze twoj M. nie potrafi pomyslec o nikim procz siebie samego...:no: a cytologie, no wlasnie, czemu nie zrobisz normalnie z funduszu ?

milego dnia :*

hej
nuśśka tempki z drugiej fazy jak nie twoje:)
trzymam kciuki za powodzenie:)
na pierwszej cytologi byłam prywatnie i z tąd tez mam leki wiec wolałabym jednak isc do tego samego lekarza:) poprostu termin troche przedłuze a moze to i dobrze ze troszke później badanie- bedzie już czysto po antybiotyku i wspomagaczu:) co do egoizmu mojego m. to juz bez skrupułów potrafie mu to powiedziec-bo on naprawde myśli większości tylko o sobie. To jest to super wychowanie gdzie dziecko ma wszystko i na nic nie musi zapracować-a później jest dorosły egoista wiecznie niezadowolony,że musi sam zapracować sobie na wszystko ;/ wczoraj zapytałam kiedy ostatnio pomyslał o moim szczesciu-to stwierdził ,że nie można ze mną gadać bo tylko becze;/a myśli o mnie myśli hahaha ciekawe kiedy... myśle ,że skoro to trwa tyle a jemu do szczescia potrzebne są pieniądze do rozwoju pasji to powinnien wyjechac i na to zapracować. Skoro w polsce nie ma takiej pracy do której sie nadaje-a która przynosi wiecej niz urzędniczy wakat. Bo odnosze wrarzenie ze ja mu jestem potzrebna do płacenia rat i kredytów, rachunków ... a jego marudzenie ze go na cos nie stac-odbieram osobiście -na zasadzie " musze zapracować ja -postarać się- bo przecież on na to nie zarobi " kuźwa te role powinny być na odwrót! nie pozwole sie tak traktować

ale jakie potrzebne te centymetry:) dawaj fotke w wolnym czasie?
aaa a imie już wybrane?
nasza Kali po zobaczeniu siusiaka Staśka stwierdziła ,że chce siostre a imie wybrała mi do wyboru-Jagoda albo WISIENKA:)

No Wisienka byłby bardzo oryginalnie:) U nas nadal bój o imię Marcel albo Mateusz będzie... No chyba, że jeszcze jakiś nagły impuls dostaniemy:) Dzisiaj to mnie już wymęczyło konkretnie- 14 razy wymiotowałam, w dodatku teściowa przyjechała w odwiedziny, żyć nie umierać. Jak się ogarnę to wrzucę Wam fotkę wieloryba na koniec 32 tc:)

reklama
110420141123.jpg

32tc...

Załączniki

• 110420141123.jpg
    110420141123.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 23
Do góry