reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej :*

nuuuśka najpierw jak czytałam co napisałaś pomyślałam że może wirusówka jakaś Cię dopadła ale to raczej nie to bo przecież nie przeszłoby już następnego dnia... hmm... aż tak wysoką gorączkę miałaś że nie obyło się bez leków przeciwgorączkowych? Całe szczęście kochana że już jest lepiej :* a Twój wykres wygląda naprawdę coraz bardziej obiecująco :-)
Wyniki masz bardzo ładne, zwłaszcza ten estradiol :tak: a co do progesteronu to ja bym się nim nie martwiła bo chyba sama wiesz co może oznaczać jego podwyższony poziom :tak::tak:trzymam kciuki!!

kasiol mam nadzieję że sytuacja z M się unormuje szybko :-)

paulinka: piękny brzusio :-):-)

reklama
Nuska whmres faktycznie jak nie Twoj !! Ja mooocno trzymam kciuki kochana ;) a wyniki badan super ;)

Paulinka ja sie smieje ze ja po ciazy mam tyle samo w pasie co w pod konjec ..tyle ze brzuch miekki a nie napiety .. a Ty pieknie wygladasz ;)
A te wymioty Cie mecza o jejku :(

Natka jak sie czujesz kochana ???

Kasiol wiesz co takie mam wrazenie ze Twoj m musial by konkretnej biedy sie dokopac..tzn zeby musial konkretnie oszczedzac na wszystkim i wtedy moze zaczal by doceniac inne aspekty zycia a nie materialne... ale nie moge sie za bardzo wypowiadac bo go nie znam...za to Ty wiesz najlepiej.

U nas jakos leci..walcze o laktacje bo albo przez cwiczenia albo z innego powodu zmnienszyla sie mega ilksc mleka... tak wiec trzymajcie kciuki bo chce karmic...ale tez chce schudnac i jestem w kropce... wiecie ja nie mam 5 kg do zgubienia..ttlko uhuhu i jeszcze troche... dla tego musze bo inaczej deprecha murowana...

A tu Milus Emilus

Załączniki

• 1397235767361.jpg
    1397235767361.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 22
  • 1397235858992.jpg
    1397235858992.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 22
  • 1397235889543.jpg
    1397235889543.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 21
  • 1397235936972.jpg
    1397235936972.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 27
natka ale ja kochana wcale sie nie martwie progesteronem, wrecz przeciwnie - zawsze licze na to ze bedzie wysoki :tak: w koncu im wyzej tym lepiej, to znaczy ze dobrze pracuje w II fazie cyklu :happy2:
Co do sytuacji z wczoraj...eh nie wiem na prawde co sie stalo bo nigdy wczesniej cos takiego mi sie przytrafilo, bol brzucha, biegunka, temperatura co prawda nie jakas mega wysoka - 37,95 no ale jednak.
Dzis rano wydawalo mi sie ze wszystko przeszlo no ale jednak w pracy dalej zle sie czulam, teraz jest juz w porzadku, leze i odpoczywam ale mocy brak na cokolwiek.

akuku emiś przesliczny !! na prawde kochany chlopak Ci rosnie - zreszta kolejny :happy2:

paulinka kochana brzuszek jest piekny! szkoda ze ja nie mam zdjecia ze swojej ciazy - pokazalabym Ci dla porownania - ja wygladalam jak w ciazy z trojaczkami conajmniej !! Ale brzuszek mialam cudny !! :-)

Hej :-)

Nuuuśka kochana wow ale tempka!! Mam dobre przeczucie co do Twojegi cyklu :tak::tak: może to jednodniowe kiepskie samopoczucie związane było z fasolinką :-)

Akuku ale kochany śmieszek z tego Emilka :-) widziałam na fb właśnie fotki :-)
Co do mnie to czuję się dobrze, właściwie poza bólem w dole pleców i zawrotami głowy co jakiś czas nie mam żadnych objawów. No, co jakiś czas zakłuje w podbrzuszu i tyle :-) czasem aż się martwię czy wszystko jest w porządku skoro prawie żadnych objawów nie mam..

reklama
hej
tyśka jak urlop?pracowicie?
nuśśka jak tam?
no faktycznie jak makiem zasiał na naszym forum:(
u mnie niestety dziś skok że szok:szok: dziwne bo to dopiero 9 dc, nie należe do osób z późną owulacją ale ta tempka to lekkie przegięcie:baffled: ale coś czuje ,ze to może być możliwe bo odrazu po @ czułam znów bóle na małpę, kłucie i pieczenie piersi-wczoraj ze strachem nawet szukałam guzków-nawet myślałam o torbieli z poprzedniego krótkiego cyklu, pewnie to dalej wina tego antybiotyku ,że się pomieszało mi:confused:no trudno,life is brutal:(

Do góry