nuuska ja bralam kwas ale przestalam nawet nie wiem czemu,nie kupilam nastepnego opakowania i tak oooo
gdzie ty kupujesz tak tanio?U nas w tych aptekach tak drogo jest Falvitmama kosztuje 24.90 za 60 tabletek a ty 100 kupilas za niecale 30zl
a co dor oznicy to takie 9 czy 10 lat robi roznice. Sama wiem p sobie bo moj starszy brat jest 10 lat starszy ode mnie i roznica byla w dzieicnstwie zawsze moj brat byl poszkodowany bo jak rodzice wychodzili musial sie mna zajmowac. teraz jak jestesmy dorosli troche ta roznica sie zatarla kazdy ma rodzine i wiecej tematow. Najgorzej bylo w wieku mlodzienczym gdzie on juz panienki a ja go przez dziorke od klucza podgladalam Ah co za czasy...
Kochana ja kupilam u Nas w aptece, zamawiali w hurtowni ale mozesz zamowic nawet taniej przez internet, podaje Ci link gdzie mozesz kupic np :
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu masz cala stronke z Salfazinem Na pewno warto, bo szkoda zebys przeplacala, jesli za taka sama cene albo i mniejsza mozesz miec to samo.
paulinka88 a ja nigdy nie bylam za chodzikiem. Ola chowala sie bez Niego, sama nauczyla sie chodzic,bo wielu ortopedow bardzo odradzalo mi zakup chodzika ze wzgledu na ich budowe i fakt, ze bardzo oslabia miesnie nog u dziecka, bo niestety ale te w ktore mozna bylo dziecko "wsadzic" tak miedzy Bogiem a prawda wszystko robily za Nie, nie mowiac juz o tym jak koslawia stopki.
Ale wiem ze teraz sa inne chodziki, ktore dziecko musi pchac, a nie tylko siedzi w srodku i macha nozkami, takie sa kompletnie wedlug mnie bez sensu, mijaja sie z celem. Ja osobiscie odradzam zakup chodzika,chyba ze na prawde znajdziesz jakis sensowny i pomyslowy
Ostatnia edycja: