reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Witam.

Nuuuska - to rzeczywscie zamkniete kolo u ciebie. A powiedz dlaczego badalas estradiol? Tak sama z siebie czy jakies konkretne objawy są? Trzymam kciuki za owu. Bo to chyba tuz-tuz.

Akuku - suuuuper torcik ;) Dla kogo to?
Akuku - miałam zapytac, ty sie udzielalas jeszcze wjakims watku starankowym, z niego masz ten pociag w podpisie. Powiedz tam wszystkim dziewczynom udalo sie zaciazyc w koncu?
Tak z ciekawosci pytam jak to statystycznie wyglada ;)

Paulinka - to bedziesz miała malego skorpiona :-D oj nie zazdroszcze bo to ciezki charakter i mocny temperament . wiem co mowie bo sama jestem zodiakalnym skorpionem ;) Mam 10 listopada urodziny wiec prosze taki scenariusz: ty rodzisz a ja na swoje urodzinki rpzejmuje brzuszek od ciebie i widze piekne II :-D umowa stoi?

reklama
Nuuśka no oczywiście, że podejrzałam i trzymam kciuki za owu dzisiaj:) Już i tak długo kazała na siebie czekać:)
Natka to w ramach sprawiedliwości może być 4 listopada:)
Akuku Ty ciągle pieczesz dziewczyno:) Śliczny tort:)
Tysia bliźniaka będę miałą:)

Paulinka - przepraszam , pomyliłam z natka.

nATKA - to wszystko kierowane do Paulinki to do ciebie ;) Juz nie ebde edytowac zeby zamieszania nie bylo .

A swoja droga to moja mala jest bliźniak. Tez uparta na maksa. Ale nie tak głupio uparta tylko raczej bardzo pracowita i wytrwała w tym co robi. Z sumie znam kilka osob spod tego znaku i maja bardzo podobne cechy charakteru. Zawsze im zazdroscilam urodzin na przelomie wiosny - lata. Mozna bylo zrobic grilla, ognisko inna impreze na swiezym powietrzu.

Tysia prawie wszystkie zaszly w ciaze..niktore juz dawno nie pisza.te co a
Sie staraly..

A torcik bez okazji. .ucze sie

tysia możemy się tak ostatecznie umówić ale myślę że te wymarzone dwie kreseczki zobaczysz wcześniej niż w listopadzie:tak:

Paulinka biech będzie po środku ;-) oby tylko wszystko było ok i żebym do tego listopada wytrwała szczęśliwie :-)

Akuku ładnie Ci te torciki wychodzą :-)

natka nie wiem sama co sie dzieje, tzn teraz to wiem ze cyrki wywoluje branie estrofemu, ale z drugiej strony bez jego suplementacji szanse na zajscie w ciaze wcale nie pojda w gore :zawstydzona/y: wszystko ma tez swoje zalety - powiem Ci, ze w zyciu nie mialam takich pikow jak teraz, boli owulacyjnych takich ze moglam biegac po scianach a dzis mnie w pracy dopadlo i trzyma do tej pory, wiec sadze ze owulacja juz byla,przewaznie u mnie bylo tak, ze pecherzyk pekal w momencie najwiekszego bolu, pare razy potwierdzalo sie to na usg, wiec mysle ze jutro powinien byc ladny skok :tak:

tysia u mnie zaczelo sie od tego, ze za moja prosba gin na wizytach zaczela mi mierzyc endo i baczniej sie mu przygladac. I co sie okazalo, ze w okresie owulacji endo bylo w granicach 4-5mm gdzie ciezko przy takim o zagniezdzenie,w ostatnim cyklu kiedy za rada ginki, ktora sama nie wiedziala czy dobrze robi, odstawilam estrofem w okresie owulacji, dostalam plamienia, i endo w ciagu jednego dnia z okolo 12mm zeszlo mi na 3mm, dzien przed owulacja :no:dramat jednym slowem. Teraz biore go na stale, po jednej tabletce dziennie, w 9dc endo bylo ladne - 6.3mm, plamien nie bylo wiec mam nadzieje, ze w tym cyklu obedzie sie juz bez niespodzianek, jesli chocby chodzi o to.
No i kiedy okazalo sie ze endo nie domaga, bylo juz prawie pewne ze musze miec duzy niedobor estradiolu. No i niestety :-( Teraz okazalo sie jeszcze ze mam wysoki cholesterol,a on sam bezposrednio wplywa na hormony, bo z cholesterolu powstaje estradiol i im wyzszy cholesterol tym bardziej uposledzony ze sie tak wyraze hormon posredni wiec walcze z cholesterolem, i mam nadzieje ze gin mimo wszystko podpowie cos innego na poprawe endo, bo kurcze takie cykle 40+ to dla mnie za wiele :no:

nuuuska i własnie to jesy ten dylemat- z jednej strony chciałoby się wszystkie leki i suplementy odstawić, spróbować zupełnie bez wspomagaczy, a z drugiej strony wiadomo że niektórych zwyczajnie odstawić nie można :-( ale ja wierzę ze Wam się uda!! Musi:-) niebawem zobaczycie dwie kreseczki :tak:
Mam nadzieję że dziś tempka w górę?

Akuku piękny :-)

reklama
hej
akuku z podziwu wyjśc nie moge:) a jak to zrobiłaś że to w kształcie kuli się trzyma:)? tez uwielbiam robić-a właściwie dekorować torty:)
masz talent dziewczyno:)
nuśśka jak tam?
a ja jak co czwartek sił już nie mam:) jak dobrze ze zaraz weckend i tym razem w domu:) u nas niby ciepło ale ja taka wraźliwa jetsem ze jescze w czapce chodzić musze, po wczorajszym spacerze bez miałam takie bóle głowy, zatok że masakra:( do dzis mnie jescze troche ból trzyma:/

Do góry