reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
mówisz kasiol, że to wina antybiotyku? hmm kto wie, może. Chociaż takiej stuprocentowej pewności nie mam jak Ty ;-)

a gdzie się podziały pozostałe dziewuszki? chyba wszystkie korzystacie ze słoneczka hehe :-):-)

U nas caly dzień leje więc nie ma mowy o słoneczku...
U nas wsio oki. Chlopakj rosna.. teraz starszaki maja ponad 2 tyg. Wolnego.. a jaa zwariuje

akuku
chłopcy mają ferie?

Kasiol dziś dowiedziałam się ze wszystko jest w porządku więc i na suwaczek przyszedł czas :-)

u mnie pracowity weekend niestety sie szykuje, dzis jeszcze siedze w pracy do 22, jutro na 7...w niedziele na 8...szkoda gadac.

Milego weekendu babeczki :tak:

Natka nie ferie tylko easter holiday..tzn tyle wolnego na wielkanoc!!! Male tego ten caly tydzien juz nie zadaja dzieciim pracy domowe..bo przecież musza odpoczac przed wolnym hahaha.

Kasiol oj oby wesolo bylo... jutro rano dzieci ze mna cwicza nie ma tak latwo haha.

Aa ja dzis 14 dzien skalpela zaliczylam ;)

Nuska ojj ciezki weekend Cie czeka ;( kiedy masz jakies wolne?

Natka super ze wszystko w pozasiu. Pisz jaka duza jest juz Twoja kruszynka ?

Emil jest przekochany.. noce przesypia..w dzien sie smieje..marudzi tylko jak chce spac lub jesc.. ewentualnie jak mu nie wygodnie. Nie lubi jak sie go tuli, woli usnac sam niz na rekach. Na brzuszku zasypia w lozeczku..a na pleckach to w bujaczku lub foteliku samochodowym.
Dzieki temu ze zasypia ok 19 to ja moge spokojnie pocwiczyc ;)

Załączniki

• 1396640400808.jpg
    1396640400808.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 22
akuku maleństwo ma około 2,15 cm :-) gin mierzył kilka razy i pomiary wahały się od 2,12 do 2,17 cm :-) dziękuję że pytasz :* uspokoiłam się też jeśli chodzi o toxo bo wyniki świadczą że przebyłam ją dawno.
Kochani ci Twoi chłopcy :-) choc tą przerwę świąteczną to faktycznie długą mają :-) będziesz miała całą trójkę przez cały dzień w domu- pewnie będziesz miała co robić ;-)
Super że Emilek tak ładnie śpi :-) choć trochę czasu dla siebie masz :-)

reklama
Natka jejku juz ponad 2 cm ;) kochany maluszek ... nim sie obejrzysz to bedzie już z wami. Pierwsza polowa ciazy to dziecko malutkie a w drugiej polowie szybko rosnie..tzn teraz tez szybko ale w drugiej polowie to juz wogle hehe.

A tu moje wyniki cwiczen ;) z 2 tygodni

a więc tak:
Brzuch: -6 cm
Talia: - 5 cm
Biust: -3 cm
Pod biustem: - 7 cm
Biodra: - 7cm
Pupa: - 2cm
Łydka: - 1cm
Ramie: - 2 cm
W pierwszym tygodniu zgubiłam 21 cm
W drugim tygodniu 12 cm
Łącznie 33 cm z calego ciała.
Ale ja mam jeszcze mnustwo centymetrow... niestety...albo i stety bo dzięki temu ucze sie ćwiczyć systematycznie... już wszystko wygląda dużo lepiej a to dopiero 2 tyg.

Do góry