reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

O Kasiol jaka tempka:szok::szok::szok::szok:
Nuuśka a jak Twoja?
Akuku torciki piękne Ci wychodzą:)
A ja mam dzisiaj gości na grilla, więc znowu mnie ominie dzień tu z Wami....

reklama
witam ;)

Nuuuska - no niby logioczne co piszesz. Trzymam mocno kciuki za ten cykl ;)

Kasiol - twoja temp jest nieobliczalna w tym cyklu ;)

Ja mam dzis wizyte u gina o 18. Generalnie kontrolna po usunieciu nadżerki, ale chce go poprosic o USG i sprawdzenie jak sie ma moja owulacja :-D:-D:-D

ale dzis u nas piekna pogoda ;) i jutro piateczek ;) a potem caly tydzien urlopu :-D:-D:-D

tyśka a który to dzień cyklu? oby była piękna owulka widoczna:) czekam na wieści co tam podejrzeliście:)

cykl zakrecony a w dodatku na antybiotyku więc wszystko możliwe:) znów mnie dzis głowa/zatoki bolą to chyba od przeciągów:(

nuśśka skok jest ale malutki :confused:

Dzis 15DC. Przedwczoraj przytulanki wieczorem (szczyt sluzu - bialko jajka). Wczoraj nie było przytulanek .... :dry: dzis juz sluz lejacy wiec mysle ze owu dzis / jutro. Z wczesniejcyh obserwacji wynika ze mam owu jakies 2-3 dni od sluzu typu "białko jajka", to tak informacyjnie, bo nie mam wykresu. Takze prosze trzymac mocarnie kciuki.,

Wpadłam na chwilę podejrzeć Nuuśkę:) Kurcze ta tempka jakaś niemrawa...
Tysia trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasiol ale tempka :-) wow!! :szok:

Nuuuśka a u Ciebie widzę powolny wzrost.. Ale z tego co pamiętam to już tak miewałaś że po owu tempka rosła Ci wolno :-) także czekaj cierpliwie i mam nadzieję że najbliższe pomiary potwierdzą owulację :tak:

Tysia kciuki za wizytę :-) daj znać po!

Paulinka miłego grillowania ;-)

u mnie rzeczywiscie powolny wzrost ale w poprzednim cyklu tez tak mialam, jednak suplementacja estradiolu robi swoje, takze nie spodziewam sie jakis mega skokow do 3dpo ale mam tez nadzieje, ze nie spadnie.
Juz dawno nie czulam takiego bolu jak wczoraj, malo tego, w nocy dwa razy sie budzilam, bo prawy jajnik tak mnie bolal, ze co sie obrocilam na prawy bok, od razu pobudka...no zobaczymy,mam nadzieje, ze choc pecherzyk pekl, bo wtedy to juz bedzie calkiem bezproduktywne cierpienie :-p

kasiol alez tempka ! piekna :) moze jednak cos sie wykluje,miej nadzieje kochana.

akuku ja Ci juz to pisalam, ale napisze jeszcze raz - masz ogromny talent kobieto !! szacun na prawde wielki :-)

hej;)
nuśśka tempka powoli pnie się do góry:) mówisz ze owu raczej wczooraj i tak sobie odrazu pomyslałam o tych 3 dniach płodnych przed skokiem i po skoku:) bo wychodzi ze ten duży skok to raczej nie u wszystkich wyznacznik owulacji:) trzymam kciuki :)
o jak dobrze ze dziś piąteczek:)

reklama
kasiol ale Ci tempka wariuje w tym cyklu :-)

Ale się cieszę że już piątek :-) choć dziś mam wizytkę u gina i denerwuję się czy wszystko będzie w porządku...

Tysia jak po wizycie?

Nuuuśka tempka nadal leniwa... Oby jutro szybko wzrosła :-)

Do góry