hej hej
tysia ja juz kochana wiekszosc suplementow odstawilam, teraz lykam same podstawowe witaminy, od przyszlego miesiaca chce odstawic estrofem na jeden cykl zeby zobaczyc jaka bedzie roznica, z tym ze jak pisze
paulinka czesc nich jak np euthyrox, estrofem czy magnez musze lykac i tak kolko sie zamyka :/ W poprzednim tygodniu badalam sod, potas i magnez w zwiazku z tym, ze chcialam zobaczyc jak wplywa suplementacja na nie, i powiem Ci, ze magnez mam ciagle w dolnej granicy, prawdopodobnie w ogole sie nie wchlania, badz zbyt szybko wyplukuje z organizmu eh..
A cykle, one byly normalne zaraz na poczatku po odstawieniu anty, potem kiedy ginka wykryla torbiel, potem miesniaka, zaczely sie knocic, wydluzac, wiem ze miesniak moze miec na to wplyw,choc tez nie powinien miec duzego bo sam nie jest duzy. U mnie glownym powodem wydluzania cykli jest estrofem, tyle ze teraz przyjmuje go w najmniejszej dawce ( 1mg dziennie, wczesniej bralam po 6mg dziennie ) i nadal jest to samo, mam swiadomosc ze odstawienie go tez nie pomoze, bo mam bardzo duzy niedobor estradiolu
w okresie gdzie minimalnie powinien wynosic 200 na jeden pecherzyk u mnie po suplementacji wyniosl zaledwie 100 i tak to wyglada...kiszka :-(
natka to juz 10tc ??? matko jak ten czas leci !!
paulinka podejrzalas ?? :-) tempka ladniejsza, wczoraj byl pik wieczorem wiec podejrzewam ze jesli pecherzyk peknie,to owu dzis, najdalej jutro rano.
kasiol kochana a ja uwazam ze mimo wszystko moe sie udac
serducho bylo w okresie plodnym wiec moz akurat zaskoczy, tempka wcale nie jest taka zla