reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej:*

Dobrze ze mam wizytę w piątek bo zdenerwowałam się trochę tymi przeciwciałami toxo.

Nuuuśka czyli faktycznie powtarzacie badanie Ł? To dobrze, warto sprawdzić czy nadal wyniki w normie. Szkoda że nie masz wizyty w najbliższych dniach ale miejmy nadzieję ze mimo wszystko owulacja się pojawi i nie każe na siebie długo czekać :-)

Tysia no w sumie jakby się sprawdziło bo mi też udało się jak Paulinka była na półmetku :-)

Miłego dnia :*

reklama
Natka to chyba gdzieś koło 10 tygodnia będzie się już kręcić:)))))
Nuuśka odnośnie Twojego cyklu to widzę, że podobnie myślę jak Tysia. Pamiętam Twoje śliczne wykresy, owulacje wtedy kiedy być powinna itd. A teraz jakoś to wszystko się poknociło... W sumie to im więcej leków suplementów, wspomagaczy to tym gorzej to wygląda... A z drugiej strony przynajmniej część z nich jest Ci potrzebna, bo np regulują tarczycę czy pomagają na endometrium... No i klops, bo nie wiadomo co tu robić:((((

dokładnie tyśka i tak źle i tak nie dobrze, czy krótkie czy długie i tak bez powodzenia :( ja sama nie wiem, jak łykam suplementy i nie wychodzi to przestaje bo może przez nie te niepowodzenia-a jak przestaje to za chwile mam wyrzuty sumienia bo może jakbym brała to by się udało;/
najgorszy okres w życiu, mimo że powinnien być zupełnie inny...

Kasiol, Paulinka według terminu miesiączki to 10 tydz ale patrząc wg tego co gin mówił na ostatniej wizycie to 9:-) i właśnie nie wiem czy się pomylił czy tak jest prawidłowo :p w piątek muszę go dopytać ;-)
A co do suplementów to ja mogę powiedzieć tyle że u mnie to było tak ze brałam suplementy, w grudniu odstawiłam bo mi się skończyły i przeszłam na sam folik a w styczniu się udało :-) ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności po prostu :-)

Natka według miesiączki jest najpewniejszy termin:) Ja mam według OM 6 czerwca czyli 30t4dc, a według usg mam 22 maja, czyli 32t5dc. A na pierwszym usg też byłam tydzień do tyłu:)

natka może się nie pomylił owulacje miałaś dość późno:) ja nie łykam tez nic w tym cyklu ale to i tak wpływu mniec nie bedzie bo wiatropylna nie jestem , antybiotyk skończony wiec za miesiac musze powtórzyc cytologie-mam nadzieje ze bedzie dobra -bo wtedy zacznę sie naprawdę martwić

Wiecie, ja już szczerze mówiąc zgłupiałam i jak ktoś pyta który to tydz to nigdy nie wiem co powiedziec ;-) bo w kartę ciąży gin wpisał że pierwsza wizyta w 6 tyg a przecież według OM to był 7 tydzień :p więc wpisał jakby to co z usg mu wynikło :-) i bądź tu człowieku mądry :-D
Kasiol szansa kochana jest bo przytulanki były 2 dni przed owu a to spokojnie może wystarczyć:tak:

Natka, żebyś Ty widziałą jakie cuda ja mam w kartę powpisywane:) byłam np w 25t5dc u gina, a on mi wpisał 24 tc, a cztery tygodnie później wpisał mi 30 tc:) A wszędzie i tak liczą sami, a w kartę nie patrzą:)

reklama
Do góry