reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka, wiem lipnie wyszlo ..... Ale dopki nie powtorzymy badan staram sie nie panikowac. Dopiero 2-3 wyniki badan jesli wychodza zblizone sa wiarygodne.

Nuuuśka to trzymam kciuki za dzisiejszą wizytkę! Daj koniecznie znać po :tak:

Tysia no dokładnie- nie ma co się od razu załamywać bo przede wszystkim trzeba wierzyć że leczenie też znacząco te wyniki poprawi:tak: także spokojnie :-)

Ja już w pracy... Miłego dnia :-)

Nusja jak tam po wizycie ??

A ja rosne I rosne...

Załączniki

• 1395163473430.jpg
    1395163473430.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 16
Akuku widziałam Emisia na fb:) Słodkie maleństwo:) A jaki puciatek:)

Dzisiaj wymiotowałam już 10 razy, a czuję, że to nie koniec:(((( Mam dość....

Paulinka matko, 10 razy? :szok:bidulko Ty :* oby szybko się poprawiło :-)

U mnie też kiepsko...

Nuuuśka jak wizytka?

Akuku słodki :-) widziałam na fb fotki właśnie :-)

Jestem jestem kochane !!
co u mnie - ginek zbadal dokladnie wszystko, powiedzial ze miesniak ma okolo 16mm, siedzi pod endometrium, ale nie powinien w niczym przeszkadzac, wiec to na pewno nie to. Kazal powtorzyc badania Ł. ( nasienia ) i z wyniczkami jego pojawic sie w poradni, wtedy zapisze mnie u siebie na termin na histeroskopie, jesli podczas badania uzna ze miesniak nadaje sie do usuniecia, to od razu go wytnie.
Sadze, ze prosil o powtorzenie badan Ł. bo on zauwazylam chce zaczac od poczatku, powiedzial, ze " chce zeby maz sie przebadal jeszcze raz, bo jego badanie jest latwiejsze, a mnie trzeba bedzie troche pomeczyc" - no ale potem dodal, ze on uwaza, ze szanse na to ze sie uda, sa na prawde duze tylko trzeba znalezc przyczyne tego,ze tak dlugo sie nie udaje. Nie wyklucza wrogiego sluzu.
Poogladal obydwa jajca, w obydwu pecholki, ale nie ma jeszcze dominata, pewnie owulka jeszcze poczeka, ale endometrium kochane - 6,3mm :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: !!!!! Az mi sie geba ucieszyla jak mi to powiedzial !
Ogolnie wrazenia mam dobre, widac, ze zupelnie inaczej podchodzi do tematu, moze przez to, ze jesy mlody...nie znudzony jeszcze iloscia pacjentek.

akuku piekny slodziak !!! :happy:

paulinka matko...az tak ?? z czego Ty masz kochana takie wymioty ? mnie sie wydaje, ze w Tobie jednak dziewczynka siedzi :happy:

Nuuuśka kochana!! Matko ale się cieszę że endo takie ładne!! To napawa ogromną nadzieją że fasolinka w tym cyklu pięknie się zagnieździ :* super że ginek okazał się super lekarzem! Pod jego kontrolą musi się Wam udać :tak:
A badania Ł. powtarzacie w kwietniu tak?

reklama
Nuuśka endometrium super:) ależ wyhodowałaś je w tym cyklu:) Dobrze, że ginek chce się wszystkim od początku zająć. Teraz tylko się go trzymać:)

No podobno tak dziewczynki potrafią wymęczyć:) Zobaczymy w czwartek:)

Natka a u Ciebie też wymioty?

Do góry