reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

tak tyśka walczymy jeszcze my trzy, patuśka też ,ale nie wiem czy ma ochotę dzielić to z nami;/
dobrze ,ze się rozpisałaś bo coś wiecej się dowiedziałam :)
mój na szczescie chodzi w bokserkach ale siedzący tryb życia -o tak, w pracy 8 h na tyłku:(

reklama
Kasiol - dlaczego przy słabych parametrach nasienia codziennie staranka? Wg mnie to zalezy. JEsli plemnikow malutko to wg mnie co kilka dni, tak zeby sie nazbierala wieksza ilosc na raz.
U nas sporo plemnikow martwych lub uszkodzonych, długi czas uplynniania - badanie po 4 dniach abstybnencji. Wiec seks czescie, bo jest szansa ze przy czesteym seksie uplynnienie lepsze i mniej martwych. Niestety nie mam potwierdzonego tego badaniem.

No ale to tylko moje przemyslenia, oczywiscie moze byc inaczej w rzeczywistosci.

Tysia dobrze doczytałaś, dziękuję za gratulacje :* teraz walczymy o każdy dzień :-)
Co do badań nasienia to ja się nie wypowiem bo nie mam pojęcia jak ma się częstotliwość przytulanek do słabych wyników...
Ale myślę ze nie powinnaś się nastawiać że na wizycie lekarz od razu powie że inv zostało. Na pewno najpierw podejmie próbę leczenia :-)

Tysia milo Cie znowu "widziec" tudziez zytac ; p
Ja sie nie znam na badaniach nasienia ale wieze ze po lykaniu witaminek sie poprawi..swoja droga moj m lykal kwas foliowy I po jakims czasie sie udalo..wiec chyba on tez nam pomogl troche.

Kasiol imprezki nie bylo tzn..tylko m smai tirta posmakowalismy... 3/4 poszlo do smieci...bo nie da sie tyle tego zjesc. No trudno. Jednych snajomych dziecko ospe dostalo..drugich mial syn niby jelitowke pisze niby bo na drugi dzien wstawili na fb zdjecia jak latawce puszczali na plazy...nie lubie jak ktos sciemnia. . do Trzecich znajomych przyjechala chrzesyna ich syna a czwarty nie odebral tel. I nie oddzwonil... stwierdzam ze na obczyznie b. Ciezko o znajomych ...lubia Cie za cos..dopuki tlumaczylam z ang na pl I wypelnialam dokumenty to czestymi goscmi byli..
A z m sie jeszcze poklucilam jak torta nioslam wiec do bani bylo... m stwierdzi ze torta zrobilam dla zdjecia a nie dla niego..bo chce sie zabrac za ti zarobkowo... ahh nie wazne juz sobie wszysgko wyjasnilismy.

Chyba sie za wami stesknilam ;)

Akuku, lipa z tymi znajomymi. Nienawidze takich sytuacji i takich ludzi. Zawsze spbie tłumacze - ich strata. No ale szkoda ze imprezka sie nie udala ....

Natka - czyli na dniach były II ? Bylas juz na wizycie? Kiedy idziesz?

Akuku - super ze ze staraczek nie zniknelas ;) Czyzbys myslala o córeczce :-D

Tysia haha..ja moze I bym chciala alr m juz nie wiec raczej juz staran nie bedzie.. tymbardziej ze ja chyba chloporodna jestem a m chloporobny :p

Akuku najważniejsze że już sobie wszystko wyjaśniliście :-)

Tysia dwie krechy wyszły pod koniec lutego, wtedy też dwukrotnie beta wyszła pozytywnie. Na wizytce byłam w piątek- wszystko jest w porządku, serduszko jest:-)

Natka - a stosowaliscie jakies nowe leczenie ? Czy tak samo wyszło? Super ze wszystko ok ;) ale sie ciesze :-)

Paulinka - raczej zostane. Widze u ciebie drugi chłopak ;) Imie wybraliscie juz?

Akuku - nigdy nie mow nigdy ;) Moja mama miala miec 3 dzieci. Jak w wieku 38 lat jej sie okres spoznial to uznala ze przekwita :-D po czym sie okazalo ze w 5 m-cu ciazy ejst. Ale do dzis twardo twierdzi ze to nie byla wpadka.

reklama
Tysia no własnie miał być chłopak, a ostatnio coś lekarze się w tej kwestii nie są zgodni i na dzień dzisiajszy nie mamy pojęcia kto tam siedzi:) Weryfikacja w czwartek:) A suwaczek nie zmieniałam, bo może nie będzie takiej potrzeby:)

Do góry