Natka tak to jest z pl sluzba zdrowia... wkurzajace ale prawdziwe... ludzie placa skladki I musza do specjalisty mieosacami zekac a jak juz sie dostana to traktuje ich jak samo zlo... cieszze sie jednak ze wszystko w pozasiu.
Paulinka a co gin powiedzial ze bedzie obserwowal lozysko ? Kiedy nasyepna wizyta ? Licz uchy maluszka. Aaa I gratuluje jednak synka.. mezy Cie jak moj Viki tzn. Gorzej.. wspolzuje wumiotow..jedyny plus taki ze nie bedziesz musiala chudnac po ciazy...
Tysia oczywiscie ze karmie
dla mnie to najlepsza opcja nie mam zasu na Szykowanie mleka hehe. Ale ze starszakami tez szybko @ dostawalam..z tym ze normalna a nie plamienia. .. Alexa karmilam ponad rok a Vikiego prawie rok.. teraz pewnie tez jakos tak karmi bede.
Mam nadzieje.
Ja wlasnie maluszka wykompalam I zasypia w kolysce... od po ad tygodnia sam zasypia bez cyca noszenia itd. Tylko smoczusia mu daje
jestem przeszczesliwa ..no I juz ma swoj staly tryb. Jak go nie wykompie to nocka do bani. Hehe
Bylam dzis tez u starszakow na wywiadowkach. Alex super, pani jest zadowolona z jego postepow a ja mega dumna z synka. Mowi ze jego angielski nie odstepuje juz od grupy, jedynie czasem zdanie napisze o angielsku ale zlozone po polsku jesli wiecie o co mi chodzi
Z liczeniem problemow nie ma, czasem nie chce sie wypowiadac w grupie mowiac ze nie wiem ale wtedy pani mu mowi ze na pewno wie I ladnie mowi
. Mowila tez ze Alex jak o duzo zeczy sie pyta prosi o wypowiedzenie wyrazow czy sounds czyli np. Ee daje I oo daje u itd. Mowila tez ze sma otrafi sobie ulozyc zdnie I je napisac..raczej pisze bezblednie, ogolnie sie slucha jest uprzejmy I pomocny .
Victorek tez grzeczny, poprawil sie. Super ma postpy w angielski dogaduje sie super. Pani mowi tez ze potrafi sie domagac swojego. Zna kolory ..potrafi policzyc I probuje cos pisac ale czesto sie psoci I udaje ze nie potrafi...np. zamkast liczyc poprawnie to liczy 1.5.2.7 itd.. a wiem ze potrafi. Ogolnie teraz beda z nim cwiczyc troszke pisanie, liczenie, I zwracac uwage by siedzial w czasie obecnosci I jak maja czas na czyt ksiazki itd.ze wzgledu na to ze w tym roku ma isc do szkoly.