kasiol kochana ja bym zadzwonila i brala jednak cale opakowanie, a zolnierze M...no ale przeciez moze sobie recznie upuscic nie ?
Po 20 dniach plemniki sa bardzo oslabione, pewnie ze codziennie sa produkowane nowe, ale do Ciebie trafiaja najpierw te najstarsze, najslabsze i najwolniejsze, wiec jesli juz tak chcesz zrobic z braniem antybiotyku to warto zrobic tak zeby M. mial zolnierze nieco swiezsze
Wrogi sluz bada sie tak jak napisala paulinka - wspolzyjesz nie pozniej niz na 30 minut przed badaniem, ginekolog pobiera potem na zasadzie wymazu Twoj sluz razem z plemnikami, i pod mikroskopem bada sie, jak nasienie sie w Nim zachowuje,ile plemnikow jest ruchomych, ile martwych,po jakim czasie traca na swojej sile itd. Badanie na pewno warto zrobic.
tysia tak, Ł. nie jest OB Oli. No ale jednak wrogi sluz mozesz nabyc ze tak powiem, to nie jest tak, ze masz to od urodzenia caly czas, bo cos takiego moze sie stac np po wiekszej infekcji, czesto niedoleczonej albo nie leczonej wcale bo o wielu infekcji jakie mamy nawet nie wiemy taka prawda, a wszystko dzieje sie dzieki bateriom, wirusom jakie w sobie nosimy
zobaczymy, Ł.powtorzy badanka, mam nadzieje, ze wyjda dobrze, wtedy bedziemy rozwazac co dalej, mysle ze jednak jesli sie nie uda, bedziemy podchodzic do IUI, jesli mamy szanse miec to na NFZ to mysle ze warto sprobowac.
natka tak, prawdopodobni w kwietniu bedzie robic badanko, w marcu juz chyba nie damy rady finansowo.
A Ty jak sie czujesz ??
U Nas w domu wszyscy chorzy. Ł. od poniedzialku na L4, ma zapalenie gornych drog oddechowych, Ola to samo, a mnie dzis juz cos zaczyna brac
masakra...