Hej
ciesze sie ze mnie pamietacie.
Kasiol - wyniki sumarycznie słabe, ale nie tragiczne. Słaba ruchliwosc i bardzo duzo martwych / uszkodzonych. Długi czas upłynniania. Nasz ginekolog polecil Proxeed Plus. ale kosztuje kilkaset złotych. Sorrry ale dla nas w tym momencie za duzo. Wiec łyka Promen (ale jak skonczy opakowanie przechodzimy na Androvit) + kwas foliowy + Maca. No i ma prikaz duuuuzo pic i spac bez gatek . Zwłaszcza ostatnie uskutecznia z chęcia
Za to nie dał sie przekonac zeby chodzic w luznych bokserkach an codzien ....
Mielismy potwarzac badania 3 m-ce od pierwszego ale chyba poczekamy bo ostatnio G miał silny antybiotyk 10 dni z grupy tetracyklin które źle wplywaja na nasienie, wiec teraz moglyby wyjjsc pogorszone parametry ze wzgl na antybiotyk.
Naczytalam sie o badaniach ansienia tyle ze bym ksiazke mogla napisac. Generalnie mysle ze u G. to kwestia siedzacego trybu zycia = przegrzewanie klejnotów. Bakterie wykluczylismy. Hormonów jeszcze nie badalismy, ale byłabym ostrozna z braniem lekow na zmiane hormonów, bo u facetów czasem rpzynosi to niestety odwrotny skutek i emchanizmy dzialnia nie sa tak dobrze zbadane jak u kobiet. Czytalam na forach ze po hormonach wyniki sie pogarszaly i potem ciezko bylo je poprawic.
Na wizyte u lekarza pewnie da sie namówic, ale boje sie zeby lekarz nie stwierdzilz e tylko in-vitro albo inne metody. Bo zwlaszcza lekarze ktorzy wspolpracuja z klinikami nieplodnosci, niestety nawet lekko pogorszone wyniki naseinia i kieruja na wspomagane zaplodnienie ..... A tymczasem trzeba powalczyc i trzeba byc cierpliwym, bo po prostu an ciaze dluzej sie czeka.
Rozpisałam sie. Przepraszam.
Miałam usuwana laserowo nadżerkę, jak którąś z was to czeka to polecam laser. Zero bólu, tylko 7 dni bez seksu. Za 2 tyg ide spr czy sie wszystko do konca ladnie zagoilo.
Przejrzałam pobieznie ostatnie strony, rany, co tu za dym byl????????? Patuska sie całkiem od nas zawineła?
Rozumiem ze Kasiol, Nuuuska i ja zostalysmy?
Natka - gratulacje!!!!!!!!!!!! (dobrze doczytałam ze sie udalo? )