reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Akuku niedobra kobieto tortu mi nie pokazuj, bo zaraz ślinotoku dostanę!!! Boże jak ja bym zjadłą coś meeeega słodkiego:)
No ja czekam na Kasiolową tempkę od rana, bo śnił mi się Kasiolowy bladzioch:) I jakoś tak nie ma jej i nie ma...:(((
Natka u mnie ok. Posprzątałam, a teraz siadam do prasowania malutkowych ciuszków, bo mam tego tyle, że pięcioraczki bym musiała urodzić... Mikołaj pojechał dzisiaj na kilka godzin do dziadków i zaraz ma wrócić, Aż mi dziwnie. Taki dom pusty bez Tornada w środku....

hej hej :)

No wlasnie, ja tez czekama na kasiolowa tempke od rana, zagladam, odswiezam a tu nic :-(

kasiol gdzie jestes kochana ?? czyzby @ przylazla ?

natka super wiesci, wiedzialam ze bedzie dobrze :-) ciesze sie bardzo.

U mnie juz po @, od jutra ruszam z Estrofemem, we wtorek wizytka u gina, strasznie jestem ciekawa co powie i jak sie zapatrzy na to wszystko dalej.
Pogoda dzis do bani, zimno, wieje, i ogolnie nie chce sie nic, ale ogarnelam mieszkanie, poprasowalam, zrobilam pranie, niedawno zaprowadzilam Olcie na urodziny do kolegi, o 17.00 ja odbieram, a jutro do pracy. Uch...zaganiany weekend.

Kasiol trzyma nas w niepewności :-)

Nuuuśka super że już po @! Oby wtorkowa wizyta okazała się sukcesem! Będę czekać na informacje co ginek powie, ale mam przeczucie że to będzie strzał w 10! A on wie że Ty ten estrofem bierzesz?

Paulinka Ty byś słodkie zjadła a mnie właśnie od słodkiego odrzuca ;-)

He he a ja się rzucam na słodycze- niestety dieta... I tak dzisiaj jadłam wafle ryżowe polane z jednej strony czekoladą:) cztery pochłonęłam:) Ale na szczęście nie zaszkodziły:)
Nuuśka po @ to już niedługo działacie:)

Paulinka a czemu slodyczy nie mozesz ??

Natka ja cala ciaze prawie slodyczy nie jadlam...a teraz moglabym non stop...choc robienie takiego tortu jest tak pracochlonne ze wczoraj kolacji nie zjadlam..nic slodkiego po poludnu bo czasu nie miala a sniadanie dzis o 13... chyba bede czesciej robic takie torty haha...moze schudne .

A ja dzis dostalam @... myslalam ze choc teraz karmiac mnie to ominie na jakis czas... ale ja po kazdym szybko dostawalam..ehh. 6 tyg. Organizm sie ozyszczal po porodzie..I 3 tyg I @ wrr..

Akuku nie mogę, bo ze względu na kwasy żołądkowe zabronili mi jeść słodycze. W sumie to jakoś nie zauważyłam,żeby mi słodkości szkodziły, ba- często pomagały, ale lekarka powiedziała, że słodyczy, owoców, warzyw surowych, smażonego, pieczonego, chleba innego niż pszenny, wędzonego, soków, dżemów itd mi nie wolno.

A ja to bym się mogła słodkim żywić... Aż mi trzęsie jak widzę ciacho, torta czy cukierka chociażby:)

Eee jak nie masz cukrzycy ciazowej I awet fi lepiej po slodkim to raz na dzien np. Po sniadaniu? Hihihi

Akuku no to faktycznie szybko ta @ Ci przyszła. Nie dała od siebie dłużej odpocząć ;-)

Paulinka też to dziwne trochę, żeby tak kompletnie nic- żadnych owoców, warzyw? Zero witamin..

reklama
Warzywa i owoce powodują u mnie nadprodukcję kwasów żołądkowych. No i wtedy zaczynają się wymioty:(

Do góry