reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
nuśśka jak tempka?czekam z niecierpliwością:******
paulinka czekam na wieści od ciebie:)
akuku ale masz fajnie:) całą rodzinke przy sobie:) jescze troche a będziesz miała naprawde wesoło z chłopakami:)pamietam ,ze Kali tez mi sporo spała a ja siedziałam jak na szpilkach:)

reklama
Nuuuśka pięknie tempka podskoczyła!!! Jak teścik??

Akuku u mnie już trochę lepiej, podbrzusze przestało pobolewać:-) ale Ci ładnie mały przesypia! I super że prawidłowo rośnie :-)

Kasiol piękna tempka!! Mocno zaciskam kciuki żeby już nie spadła :-)

Edit: Nuuuśka domysliłam się że na pewno już napisałaś na wątku planowania płci więc tam sobie zajrzałam ;-) nieładnie tak o nas zapominać!! :-D
Ale bardzo się cieszę że jest bledzioch i z całej siły trzymam kciuki żeby ciemniał - żeby tym razem się udało! :* moze zrób dziś betkę? Bierzesz nadal duphaston? Powodzenia na wizytce, fajnie że uda się podejrzeć grubość endo :-)

Ostatnia edycja:
woow nuśska ale tempka:)
trzymam kciuki za dobre wieści dziś :)nuśśka chyba zostałysmy we dwie aktywne z wątku ( jeszcze tyśka i patuśka)
natka wiedziałam ze przejda bóle:)

edit-nuśska betke zrób kochana!!!

Ostatnia edycja:
kochane moje odpisze potem, ale ten bledzioch nie wiem czy w ogole jest bo teraz jak test zniknal to nic praktycznie nie widac :zawstydzona/y:

lece do pracy :**

Nuuuśka ja jestem dobrej myśli- przypomnij sobie mój test z tego cyklu- najpierw napisałam że jest bledzioch widoczny pod każdym kątem ale słabiutki, a po kilku godz już Wam pisałam że bledzioch zniknął, a właściwie zamienił się w cieniusienką kreseczkę- dosłownie jak nitka. A beta wyszła ponad 90 :-) wierzę kochana że się Wam udało :*
A już jesteś po wizytce czy dopiero przed? Daj znać co i jak :-)

nuśśka oby tempka nie spadła:****** czytałam krótką relacje zwizyty i widze że gin to nareszcie strzał w 10:)
ja w sumie tez wyszłam troche zdenerwowana ostatnio-bo ginka przyjeła mnie po 20-wygladała na zmeczoną i jakaś taka mało motywująca była, własciwie tylko tego dupka zapisała , usg i żadnych wiecej planów, zamiarów nic, przez chwile miałam odczucia ze niepotrzenie poszłam ,że zawracam komuś dupe-a tak byc nie powinno-zaczynam sądzic -ze do zwykłego gina to tylko po antykoncepcje i z gotową ciążą bo ze staraniami to juz do specjalisy zeby cie dobrze przyjął. ;/
natka a mnie brzuch jak na @ pobolewa już:(

Nuuuśka po tym jak kasiol napisała o relacji z wizyty przeczytałam i ja :-) bardzo się cieszę że wreszcie trafiłaś na kogoś konkretnego- w końcu gin który traktuje pacjentkę jak należy!! :tak: a to tego 18stego masz przyjechać na badanie czy od razu na usunięcie mięśniaka? Miejmy nadzieję że okaże się to niepotrzebne bo fasolka dobrze się zagnieździła i już z Wami zostanie :-)

Kasiol ale to chyba za wcześnie na objawy @ :-) więc uważam że to nie to! Nic już nie mówię żeby nie zapeszać ani Cię nie nakręcać ale swoją teorię mam :-D:tak:

reklama
natka, w sumie to dawno nie mialam takiej wysokiej tempki jak w tym cyklu, ale czas pokaże co z tego bedzie, brzuch mnie pobolewa juz pare dni a dziś mocno właściwie tylko jak siedzę , a siedze ostatnio dużo i wklepuje wklepuje cyferki...:)
ciekawe jak paulinka jesli poszła w niedziele na oddział powinna lada dzień wrócic...
natka zamierzasz pracować póki sił ci starczy?

Do góry