reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka weekend w pracy? Mam nadzieję że sytuacja szybko się uspokoi :-) a swoją drogą powiem Ci kochana że Twój wykres wygląda obiecująco :-) to 9dpo, prawda? Będziesz testować 12dpo jeśli temperatura nadal będzie taka ładna?
Nie chcę Cię oczywiście w żaden sposób nakręcać ale oczywiście trzymam kciuki :*

dziewczynki przepraszam że ja tak znowu o sobie ale macie większe doświadczenie- czy to jest normalne że boli mnie podbrzusze? Czy to raczej ma związek z tym całym choróbskiem?... Kurczę, denerwuję się strasznie, czuję się trochę tak jakbym miała @ dostać choć nie do końca... Ehh... Niby biorę tego dupka no ale dziś jest tak jakoś dziwnie. Dosłownie boję się ruszyć :/

Paulinka czekamy na wieści :*

reklama
hej:)
natka jak dziś przeziębienie? byłaś u rodzinnego? mam nadzieje ze chociaż urlop masz i leżysz grzecznie:tak:
nuśska jak tempka dziś? juz 10 dpo wiec powoli czas na testowanko:)
u mnie dzis pomiar wczesniej 15 min. 36,59 a o czasie 36,72 wiec właściwie nie wiem czy dobrze- zreszta różnicy to jak na ten dzień nie robi:) ale znów nerwa zaczynam mieć ;/;/;/;/////

Cześć :*

Kasiol kiepsko u mnie :-( znaczy generalnie mam tylko katar i trochę kaszel- a yo głównie rano, chyba jak przez noc mi spłynie po prostu niżej.. Gorączki nie mam, ale podbrzusze pobolewa co jakiś czas :-(
Oczywiście leżę, u rodzinnego byłam wczoraj.
Co do Twojej tempki to ja czasem też miałam taką sytuację i zawsze nanosiłam tą pierwszą- bez względu na to czy była wyższa czy niższa. W teorii npr te 15 min nie robią różnicy w pomiarze :-) a Ty kochana kiedy zamierzasz testować??

Miłego dnia :*

natka pewnie ze normalne ze boli, w koncu kochana macica Ci sie rozciaga ;-)
Podejrzewam ze bede testowac 12dpo, moze 13,a moze i wcale jak tempki poleca :blink: od jutra najwazniejsze 3 wiec bedzie ciekawie :cool2: choc podejrzewam ze skonczy sie jak zawsze, od wczoraj zle spie, a nie wiem czemu, dzis od 1 chyba z 5razy sie budzilam :dry:

kasiol mnie to sie marza te gory i doliy w II fazie ale jakos na razie nieruchawo u mnie z tym. Grunt ze ovufr nadal upiera sie ze jestem w ciazy i dzis szanse na pozytywny test to juz - 100%:-D

Nuuuśka powiem Ci że jakby na to nie patrzeć to zaczynają Ci się robić takie góry i doliny ;-) oby to był dobry znak!! :*
Co do ovf to ciekawe na jakiej zasadzie on sobie wylicza te % ;-)
A tam chyba jakoś da się na sztywno ustawić granicę owu- próbowałaś? Ja w poprzednich cyklach wprowadzałam sobie ręcznie :-)

natka dzis dopiero 7 dpo wiec jesli zatestuje to ok 12 dpo, ale wszystko zalezy od tempki-w suie to ja do 12 mam ładną spada ok 14 dpo-jak mam 16 dniową fazę , mam pare testów z allegro ale jakoś nie czuje żeby się udało, dziś troche pobolewanie ale to już normalne, a (.) od dupka

Nuuuśka wejdź na ten dzień na który chcesz ustawić owulację i tam na dole jest coś w stylu "automatyczne wykrywanie owulacji włączone" i tam kliknij "zmień". Ja tak zrobiłam w poprzednich cyklach :-)

Kasiol wiem że to 7dpo dlatego spytałam kiedy planujesz zatestować :-) trzymam kciuki :*

Sorki nuuuśka kliknęłam przypadkiem "lubię to" pod Twoim postem bo mi się telefon zawiesił i klawiatura dotykowa mi zniknęła ;-) a to "lubię to" średnio pasuje do tresci posta bo było to pytanie hehe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry