reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
dzis juz troche lepiej-sama nie wiem co mi było bo to na jelitowke nie wyglądało, nie zjadłam tez nic nadzwyczajnego a tu takie dziwne reakcjie, chwile wzdecia ,skurcze az zlewałam sie zimnym potem i bączki... teraz juz lepiej, ale czuje sie jakos"dziko":baffled:
natka masz już umówioną wizytke? czekasz odrazu na serduszkową?
nuśśka jak dziś? edit: dzis 11 dpo myślałaś o teście? jak długo zamierzasz brac dupka? mi tym razem kazała brac tylko 10 dni:(
paulinka mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i czekamy na wieści:)

Ostatnia edycja:
Kasiol dobrze że już lepiej :-) skoro już mija to może to nie żadna jelitówka tylko jakiś dobry znak? :-)
Co do mnie to wizytę mam w przyszły piątek :-) ginek mówił że tak mam przyjechać :-)
Dziś z głupoty zrobiłam sobie testa żeby się upewnić że dwie kreski są hehe ;-) aż mi się chciało z samej siebie śmiać :-)
Edit: kasiol wczoraj lekki spadek, dziś skok i jeszcze te objawy- może zagnieżdżenie? :-):-)

Ostatnia edycja:
Ale tu cichutko dziś...

Nuuuśka znowu nawał pracy? Jutro masz wizytkę, prawda? Ciekawe czy coś mądrego powie... Daj koniecznie znać co po wizytce!
A poza tym kochana jutro 12 dpo- zatestujesz?? Nadal wykres wygląda obiecująco :-)

Akuku a jak tam u Ciebie??

natka nie tyle nawal co zly dzien szczerze powiem :/ tesciowa wyprowadzila mnie dzis z rownowagi bo wychodzi na to, ze za niedlugo bedzie Nas pouczac jak sie dzieci robi...
Jesli temperatura bardzo nie poleci to zatestuje, jesli poleci, to raczej odpuszcze bo nie bedzie sensu. Poza tym musze wiedziec czy moge juz jutro odstawiac dupka, ale zaczynam czuc sie okresowo...brzuch boli, w sumie to podbrzusze, nogi pobolewaja takze niczego innego jak jutro spadku i pojawienia sie @ sie nie spodziewam :zawstydzona/y:

kasiol dobrze ze juz lepiej sie czujesz :tak:tempka ladnie skoczyla wiec szansa jest nadal nie nastawiaj sie ze sie nie udalo :happy2:

ide sie polozyc, od paru dni mam problemy ze spaniem, budze sie kiedy Ł. wraca z pracy i nie umiem potem zasnac eh...nie wiem czemu. Az boje sie dzis zasnac bo podejrzewam ze znowu bedzie to samo.

Ach nuuuśka, znam to z tym "pouczaniem".. Zawsze jak słyszałam te głupie teksty to aż mi się nóż w kieszeni otwierał...
Trzymam kciuki za jutro, żeby tempka nie spadła!! A co do objawów to każdy nowy objaw jest nadzieją że coś się dobrego zadziało!! I tej myśli się trzymaj :* daj koniecznie znać rano jak sytuacja :-) i jeszcze oczywiście czekam na wieści po wizytce.

Dobranoc dziewczynki :* kolorowych snów :-)

reklama
Hej laski.

Nuska mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz...a pobolewanie podbrzusza normalnee ;);)

Kasiol no dziwne te objawy mam nadzieje ze to byla implantacja ;) trzymam kciuki.

Nuska czekam na tescik ;);) mocno kciuki mam zacisniete..zreszta Emil tez nawet w nocy nie puszcza ; p

A u nas dobrze. EMIL wczoraj mial szczepienie...pierwsze lzy zobaczylam...po jednej iczka bo on jeszcze nie plakal...raczej stekal.
Musialam podac calpol bo byl bardzo niespokojny.

Emil chyba bardzo chce dogonic braci...urodIl sie najmnienszy a juz przerosl starszakow na tym etapie hehe. Dzisiaj przespal mi 6 godz. W dzien..az mi cycki pekaja hehe

Dobranoc

Do góry