reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
ale piękna niedziela:) 14 stopni i wiosna , kwiatki pączki a zaraz listka :) uwielbiam:)
natka byłam u siostry od piątku do soboty...:)jak sie czujesz widziałam na ovufr ze miałas jakies plamienia? czy zle cos odczytuje
nuska co tam u Ciebie?
paulinka jak dzis?
akuku jak Emis?:)

reklama
Kasiol Emis rosnie jak na drozdzach...urodzil sie najmniejszy z calej 3 i juz jest wiekszy niz oni na tym etapie.
Pozatym chyba ma kolki...codziennie od popoludnia do poznego wieczora prezy sie i jest b niespokojny..

Cześć :*
nie mogłam się coś zalogować w ciągu dnia :-(

Kasiol u mnie ok, choć czuję się kiepsko :-( ale plamień żadnych nie miałam (tfu, tfu), musiałaś cos źle odczytać :-) albo pomylić mój wykres z nuuuśkowym bo to ona miała plamienia ;-)

Piękna pogoda dziś była! :-) gdyby mi się tak spać noe chciało to pewnie bym się na spacerek przeszła...
Miłego wieczoru i dobrej nocki :*

hej
natka juz wiem jak jest test + krew znaczy ze test z krwi:) a ja głupia teraz dopiero zrozumiałam:)
nuśśka widze że piekny skok dzisiaj u ciebie:)
ciekawe jak paulinka?

Kasiol to teraz już wszystko jasne :-) a ze mną coraz gorzej :-( choróbsko mnie rozkłada że masakra :-( idę po pracy do lekarza ale już aię martwię czy to wszystko nie zaszkodzi ehh... :-(

Nuuuśka gdie nam zniknęłaś w ostatnich dniach?:-)

natka leć do lekarza i nie martw się na zapas, napewno jakieś ziółka pomogą i paracetamol, a jak co są tez antybiotyki dla cieżarnych:)
nusska dzis chyba do tej kliniki miała iść, no ale fakt coś nas zaniedbuje ostatnio:tak:

Staram się jak mogę nie denerwować się bo wiem że to też niedobrze ale wiesz kasiol że mimo wszystko gdzieś to tam w głowie siedzi :-( po 15 jadę...

A co do nuuuśki to mi się wydawało że ona w czwartek miała iść :-)

Kasiol po wizycie bezwzględnie mam leżeć- zwolnienie do końca tygodnia :-( nie mogła za bardzo nic przepisać ale na szczęście osłuchała mnie i nic niepokojącego nie słychać. Mam płukać gardło szałwią i rumiankiem, w razie gorączki powyżej 38st apap. I na razie tyle... Także wygrzewam się choć nudności jakieś mi doszły... Czuję się jak zdechlak :-(

reklama
jestem jestem dziewczynki.

Ciezki weekend, do tego dzisiejszy dzien dal mi popalic.

natka niedobrze ze rozlozylo Cie jeszcze bardziej :-(ale taka pogoda - strasznie zdradliwa wiec lez jak kaze lekarz i kuruj sie kochana :***

kasiol wizyte w Poradni mam w czwartek miedzy 8-11 noo chyba ze temperaura walnie takiego szoka ze nie bede musiala - ale w to watpie :wściekła/y: A jak u Ciebie, kiedy bedziesz testowac ? :happy2:

Do góry