reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki

natka gratuluje, betka piekna :)

paulinka wlasnie dlatego nie znosze ovf - z powodu mojej tempki dzisiejszej przeskoczyl na owulacje w 17dc wiec jestem juz po terminie @ i na bank zreszta w ciazy :wściekła/y: :-D

kasiol trzymam kciuki kochana za tempke :*

Milego dzionka, po poludniu idziemy na impreze urodzinowa do tesciow, wiec bedzie ciekawie ;-) poki co ja w pracy

reklama
Cześć :*

Nuuuśka bo ten ovf nawiedzony jakiś jest z tym wyznaczaniem owu...

Paulinka czuję się kiepsko- gardło mnie strasznie w nocy rozbolało i nie moge usiedzieć... :-( a nic nie mogę z leków brac za bardzo.. :-(

Natka są tabletki na gardło *spam* o ile się nie mylę. Specjalne dla kobiet w ciąży, ale nie powiem Ci czy skuteczne, bo jak mi Ł je kupił to gardło mnie przestało boleć i całe opakowanie leży. I syrop jest z tego też- dobrutki malinowy i skuteczny, bo testowany:)

A ja od wczorajszego wieczora mam samopoczucie tragedia... Do tego doszły jakieś ataki: łapią mnie duszności, towarzyszą temu mdłości, kołatanie serca, szum w uszac, zawoty głowy. Cholera nigdy takiego czegoś nie miałam, normalnie masz uczucie, że zaraz chyba zejdziesz... No i teraz nie wiem czy dzwonić do gina i mu tyłek przy sobocie tym zawracać...

Paulinka zadzwoń do gina dla swojego spokoju, lepiej dmuchać na zimne :-) i oby szybko przeszło to kiepskie samopoczucie... :-)
A powiedz mi kochana- te tabletki to w pierwszym trymestrze też można? Dziękuję za informację w ogóle :*

To są specjalne dla kobiet w ciązy to chiyba bezpieczne w całej ciąży:) Zaraz doczytam na opakowaniu.

Dzwoniłam do gina kazał jechać do szpitala. Ale Ł jest na służbie więc podjedzie na IP do Trzebnicy i dowie się jakie badania muszę porobić. Bo na Kamińskiego to mnie z taką pierdółką nie przyjmą, a jak będę w Trzebnicy to mój gin i tak nie będzie znał wyników badań.

Jak to Cię nie przyjmą? Matko co my mamy za system...ale dobrze że chociaż Ł. może się dowiedzieć jakie badania powinnaś zrobić :-) wszystko na pewno będzie ok ale warto się upewnić :-)

Jutro jadę do szpitala. Muszą porobić badania, bo inaczej nie zdiagnozują tego dziadostwa. ale jadę do powiatowego, Nie ma kolejek na przyjęciu i bez problemu przyjmują. Pewnie ze 3 dni to mi tam zejdzie...

Nie martw się, nawet jeśli 3 dni na to zejdzie- najważniejsze żeby się upewnić że wszystko w porządku :*

Idę spać :-) kolorowych snów :*

hej
juz jestem, dzis bez pomiaru bo term zapomniałam zabrać na wyjazd. Natka piekna betka:)
paulinka dobrze ze szybko reagujesz bo nie brzmi to ciekawie, trzymam kciuki zebys ie to nie powtórzyło do badan
nuśśka ale jaja z tym ovufr u Ciebie:) w sumie znaczy to ze jesteś w ciaży:) czego Ci życze z całego serducha:)

reklama
Hej :*

Dziękuję kasiol :-)
A Wy na wyjeździe byliście? Wypoczęliście trochę? :-)

Nuuuśka jak tam dziś tempka?

Miłego dnia :*

Do góry