reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Tak dziewczyny ja na wyspach.. No nie kam jak... Prywatnie terminy pozajmowane, jedynie moze uda mi sie te hormony przepadac...
No zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie bo szczerze ten slub tez mnie z kasy splukal a hormon ok. 20 zl a ja nie wiem ile tych badan mam zrobic :-(

Tak dziewczyny ja na wyspach.. No nie kam jak... Prywatnie terminy pozajmowane, jedynie moze uda mi sie te hormony przepadac...
No zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie bo szczerze ten slub tez mnie z kasy splukal a hormon ok. 20 zl a ja nie wiem ile tych badan mam zrobic :-(

No napewno progesteron,estrogen,prolaktyne w roznych dniach cyklu

U mnie chyba grzybek sie rozwija,bo czuje lekkie pieczenie i swedzenie,kurde a jeszcze ta podpaska mnie obciera. Masakra w piatek pierwsze co to siadam na samolot i rozkladam nogi do ogladania. Niech mnie leczy bo za dwa tyg mi wypada owulka na piatek-sobote. Zeby mi sie to dziadostwo wyleczylo.

A ja juz myslalam ze to cholerstwo odeszlo w zapomnienie. Ale wydaje mi sie ze to przez luteine,jednak ona mi tam wszystko wyplukala, wylatujac... Asz cholera a jak nie to kolejny miesiac w piczke strzelil.

Ogolnie mam dzis slaby dzien. Z mezem sie popsztykalam i o tak... :crazy:

Lecz kochana lecz:) A ja właśnie robię sobie babkę jogurtowo- cytrynową:) Tak mnie jakoś naszło:)

Patu$ka to w piątek koniecznie niech gin Ci coś poradzi na tego grzybka! A skoro wydaje Ci się że to przez luteine to może następnym razem spróbuj poprosić żeby Ci gin zapisał podjęzykową? :)

A co do złego dnia to nie martw się, już niebawem wieczór więc przeleci a rano na pewno obudzisz się z dobrym humorem i będzie od razu wszystko lepiej :)

Paulinka ale mi ochotę na tą babkę zrobiłaś :) a ja dziś próbuję zrobić suflet czekoladowy :)

Lecz kochana lecz:) A ja właśnie robię sobie babkę jogurtowo- cytrynową:) Tak mnie jakoś naszło:)

No napewno to na pierwszy rzut. ja po tych meczarniach z zeszlego roku to taka ostrozna jestem ze szok. Jak zlapalam w marcu w zeszlym roku grzybka tak co miesiac wracal tak do pazdziernika. Myslalam ze to przez ropne migdalki i po czesci mialam racje. W pazdzierniku wycieli mi migdaly dostalam silne antybiotyki na ktorych wyraznie bylo podane ze skutkiem ubocznym bedzie grzybica,i minelo dwa dni od odstawienia i co i grzyb,alez bylam wsciekla.Poszlam do ginka i ten jak mi zaserwowal leczenie to recepta chyba ze 120 zl kosztowala juz po refundacji. 3 tyg sie leczylam i do dzis mialam spokoj. Ale od tamtego czasu przez dwa tyg pod rzad lactovaginal,potem dwa razy w tyg. Az teraz przeszlam na Illadian bo tanszy i dziala przeciw bakteryjnie i przeciwgrzybicznie.No ale w tym cyklu nie bralam bo nie wiedzialam czy z luteina moge,a nawet nie zapytalam ginka i teraz dziadostwo dalo o sobie znac.:crazy::crazy:

Patuska to juz wogle nie ma szans z tymi roznymi dniami cyklu bo ja jak sie uda to tylko w sobote moge cos zrobic...ehh

reklama
Do góry