reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuska w uk do 12 tyg nic nie robia...zreszta nie wiem.czy pozniej cos robia...
U nich jak ciaza sie nie uttzyma naturalnie.to jie pomagaja tu nawet polscy ginekolodzy nie.moga uzywaz.dupka ani luteiny..
Wg niej to ja mam juz dwojke dziecie wiec wszystko jest ok a to ze ich "zrobilismy" w tempie ekspresowym to nie ma znaczenia...

reklama
Nuuuśka ja rano też mam niską :) dziś mierzyłam (z ciekawości, bo jeszcze mi się nowy cykl nie rozpoczął) o 6:00 i miałam 35,99 :)

Akuku wiem że jest ciężko, ale nie załamuj się... :) nic nie poradzisz na lekarzy niestety :( chyba że będziesz w Polsce to może tu spróbuj się do gina dostać?

Co do lekarzy to ja mam bardzo fajnego:) Bardzo zaangażowany i wiedzę ma bardzo dużą:) Wszystko też potrafi załatwić:) He he- mój ulubiony lekarz- aż żal, że do niego już co chwila nie jeżdżę:) No i on też przyjmuje na fundusz i nie robi mu to różnicy:) świetny człowiek:) A rodzinnego mam za płotem, bo to mój sąsiad:)

Nuuśka w pierwszej fazie cylku temperatury są niższe i to jest normalne:) Po owulacji dopiero zaczynają się wyższe, więc się nie przejmuj:) No i ja na początku też miałam termometr z jednym miejscem po przecinku- to jest mniej dokładne, bo de facto różnicy w temp może być prawie 0,1 stopnia a ten z jednym miejscem i tak Ci pokaże to samo. Więc lepiej mieć taki z dwoma miejscami:)

Akuku a Ty jesteś na Wyspach? Tam ta służba zdrowia dla ciężarnych to tragedia normalnie....

90_natka ja mam termometr z jednym mejscem po przecinku tylko niestety, ale to chyba nie ma az takiego znaczenia ?

Ja jak mierzyłam tempkę w zeszłym roku też używałam takiego z jednym miejscem po przecinku. Niektórzy mówią, że wystarczy, inni że może nie być widać skoku temperatury (bo zdarza się, że skok jest niewielki a w przypadku termometru z jednym miejscem po przecinku może nie być tego widać przez to, że zaokrągla on temperaturę).
Proponuję, żebyś spróbowała mierzyć tym co masz i zobaczysz czy będzie widoczny skok i dopiero wtedy w razie potrzeby kup sobie taki z dwoma miejscami po przecinku :) - tak mi doradziła nauczycielka npr i tak właśnie zrobiłam :) dopiero teraz kupiłam ten z dwoma miejscami, bo u mnie nie dość, że skok nie pojawiał się w każdym cyklu, to jeśli już był widoczny to był właśnie stosunkowo niewielki (przy normalnej temp 36,1-36,2, po skoku było początkowo tylko 36,3-36,4). I nawet się zdziwiłam ceną, bo spodziewałam się, że będzie kosztował więcej a zapłaciłam tylko 16 zł :)

Na allegro są za niecałe 20 zł z przesyłką:) Mojemu Ł chciała wcisnąć w aptece taki za 70 zł, bo mówiła, że tańszych nie ma... He jakby mi zagwarantował zajście w ciążę to bym kupiła:) Za ten który mam z przesyłką dałam niecałe 19 zł i zadowolona jestem:)

70 zł? Szok :szok: ja kupiłam normalnie w aptece za 16 zł :) pewnie ten co Ty masz bo jest chyba najpopularniejszy na allegro ;) microlife :)

ja uzywam z jednym miejscem. fakt skoku u mnie nie bylo bo mialam cykle bezowu ale teraz po CLO powinno byc ok i jak przy tm bedzie widac skok to nie bede wymieniac na inny za swoj tez dalam cos kolo 20zl

reklama
Do góry