reklama
natka super kochana tak sadzilam po tym wykresie ze sie udalo dlatego mowilam Ci ze poprawianie czasem nie jest potrzebne gdyz najplodniejszy dzien to przeddzien owulacji wklejaj zdjecie !!
O moim wykresie wole juz nie mowic eh..:-(
O moim wykresie wole juz nie mowic eh..:-(
kasiol
Fanka BB :)
nuśśka mam jescze jedną wątpliwość:
skoro staramy sie np. 3 dni przed owu ( po dłuższej przerwie np 3 dniowej) i tak przez trzy kolejne dni-to czy plemniki z dnia najpóźniejszego są jescze w naszym organiźmie? skoro moga przeżyć nawet kilka dni- w końcu są silniejsze ponoć od tych świeżych?
skoro staramy sie np. 3 dni przed owu ( po dłuższej przerwie np 3 dniowej) i tak przez trzy kolejne dni-to czy plemniki z dnia najpóźniejszego są jescze w naszym organiźmie? skoro moga przeżyć nawet kilka dni- w końcu są silniejsze ponoć od tych świeżych?
Nie mogę coś wgrać zdjęcia z telefonu :/ ale będę próbowała :-)
Nuuuśka może podrukuj wykresy i pokaż ginowi?
Oo udało się wgrać zdjęcie :-) na żywo jest znacznie bardziej widoczna ale i na zdjęciu ją widać choć zdjęcie zrobione bardzo wcześnie rano :-)
Nuuuśka może podrukuj wykresy i pokaż ginowi?
Oo udało się wgrać zdjęcie :-) na żywo jest znacznie bardziej widoczna ale i na zdjęciu ją widać choć zdjęcie zrobione bardzo wcześnie rano :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
kasiol plemniki w ciele kobiety moga przezyc do 72h ale to czas na prawde maksymalny, w wiekszosci wypadkow ten czas nie wynosi dluzej niz 24-36h jak u mnie co potwierdzilo sie pare razy oczywiscie jak piszesz najsilniejsze sa plemniki po okolo 3-4dniowej przerwie, te maja najlepsza szybkosc i budowe, natomiast te ktore trafiaja do szyjki macicy pozniej czyli dzien, dwa dni pozniej sa na pewno o wiele slabsze, choc nie mozna powiedziec, ze akurat taki plemnik nie ma szans zaplodnic komorki jajowej bo ma na pewno, choc o wiele mniejsze.
W pracy nie wyswietla mi sie na komputerze Twoja tempka na wykresie, dzis masz spadek ? kiedy bylo ostatnie serducho ?
W pracy nie wyswietla mi sie na komputerze Twoja tempka na wykresie, dzis masz spadek ? kiedy bylo ostatnie serducho ?
kasiol
Fanka BB :)
nusska 36,30-choc za drugim razem 36,34- czyli tak samo jak wczoraj,serducho wczoraj, ale planuje dzis i jutro jeszcze ... w czwartek usg,
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Natka gratuluję ale się cieszę)))))))))))))))))))
Wiecie co dziewczynki? Teraz to już się denerwuję na maxa. Dosłownie czuję jakbym miała zaraz dostać @. Dosłownie leci ze mnie (sorry za określenie...) pełno rzadkiego wręcz wodnistego śluzu. A wczoraj nic takiego nie miałam... Nie wiem naprawdę co o tym wszystkim sądzić.
Nie wiem, może jeśli do jutra @ nie będzie i tempka nie spadnie wziąć dupka? Co myślicie?
Swoją drogą z moim porannym testem stało się coś dziwnego- rano bledzioch był szerokości kreski kontrolnej, za to teraz zrobiła się z niego właściwie cienka kreseczka, wręcz powiedziałabym że linia (?) za to w kolorze tak intensywnym że prawie dorównuje kontrolnej.. Hmm..
Nie wiem, może jeśli do jutra @ nie będzie i tempka nie spadnie wziąć dupka? Co myślicie?
Swoją drogą z moim porannym testem stało się coś dziwnego- rano bledzioch był szerokości kreski kontrolnej, za to teraz zrobiła się z niego właściwie cienka kreseczka, wręcz powiedziałabym że linia (?) za to w kolorze tak intensywnym że prawie dorównuje kontrolnej.. Hmm..
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Natka zadzwoń do gina może... Powiedz, że są dwie kreseczki i czy masz brać dupka...
reklama