reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziękuję kasiol :*

Ale z gratulacjami lepiej poczekajmy aż będzie już całkiem "bezpiecznie" bo teraz niestety jeszcze wszystko może się zdarzyć...

Oby u Ciebie kasiol jutro był piękny skok :-)

reklama
natka super kochana tak sadzilam po tym wykresie ze sie udalo :) dlatego mowilam Ci ze poprawianie czasem nie jest potrzebne gdyz najplodniejszy dzien to przeddzien owulacji :) wklejaj zdjecie !!

O moim wykresie wole juz nie mowic eh..:-(

nuśśka mam jescze jedną wątpliwość:
skoro staramy sie np. 3 dni przed owu ( po dłuższej przerwie np 3 dniowej) i tak przez trzy kolejne dni-to czy plemniki z dnia najpóźniejszego są jescze w naszym organiźmie? skoro moga przeżyć nawet kilka dni- w końcu są silniejsze ponoć od tych świeżych?

Nie mogę coś wgrać zdjęcia z telefonu :/ ale będę próbowała :-)

Nuuuśka może podrukuj wykresy i pokaż ginowi?

Oo udało się wgrać zdjęcie :-) na żywo jest znacznie bardziej widoczna ale i na zdjęciu ją widać choć zdjęcie zrobione bardzo wcześnie rano :-)

Załączniki

• DSC_0229.jpg
    DSC_0229.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
kasiol plemniki w ciele kobiety moga przezyc do 72h ale to czas na prawde maksymalny, w wiekszosci wypadkow ten czas nie wynosi dluzej niz 24-36h jak u mnie co potwierdzilo sie pare razy :blink: oczywiscie jak piszesz najsilniejsze sa plemniki po okolo 3-4dniowej przerwie, te maja najlepsza szybkosc i budowe, natomiast te ktore trafiaja do szyjki macicy pozniej czyli dzien, dwa dni pozniej sa na pewno o wiele slabsze, choc nie mozna powiedziec, ze akurat taki plemnik nie ma szans zaplodnic komorki jajowej bo ma na pewno, choc o wiele mniejsze.
W pracy nie wyswietla mi sie na komputerze Twoja tempka na wykresie, dzis masz spadek ? kiedy bylo ostatnie serducho ?

Wiecie co dziewczynki? Teraz to już się denerwuję na maxa. Dosłownie czuję jakbym miała zaraz dostać @. Dosłownie leci ze mnie (sorry za określenie...) pełno rzadkiego wręcz wodnistego śluzu. A wczoraj nic takiego nie miałam... Nie wiem naprawdę co o tym wszystkim sądzić.
Nie wiem, może jeśli do jutra @ nie będzie i tempka nie spadnie wziąć dupka? Co myślicie?
Swoją drogą z moim porannym testem stało się coś dziwnego- rano bledzioch był szerokości kreski kontrolnej, za to teraz zrobiła się z niego właściwie cienka kreseczka, wręcz powiedziałabym że linia (?) za to w kolorze tak intensywnym że prawie dorównuje kontrolnej.. Hmm..

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka tak właśnie pomyślałam że może jutro jak nie spadnie tempka to pójdę na betę i w razie czego będę dzwonić do gina ...

Do góry