reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku na pewno bedzie dziwnie - w koncu tyle czasu jestem z Nimi mozna powiedziec. Ale najwazniejsze zeby kiedys w koncu sue udalo :tak: Trzymam kciuki za M. , na pewno wszystko sie ulozy, a Ty swietnie dasz sobie rade ze wszystkim - juz dajesz :-)

natka na pewno chce dziecka,ja to wiedzialam od poczatku ! ale kazdy facet czasem ma te gorsze dni..no w koncu my tez je mamy prawda ? :) Nie poprawialiscie, ale ja wierze ze to wcale w niczym nie przeszkodzi a wrecz przeciwnie - czasem malo wcale nie znaczy zle :happy:
Jesli owulacje mialas w 18dc rano, a serducho bylo w przedzien wieczorem to powinniscie sie wstrzelic idealnie :tak: Ja zawsze licze maksymalny czas kalibracji plemnikow w szyjce, ale czasem jest krotszy - okolo 6h ale nie mniej jednak trzeba brac go pod uwage jesli juz dlugo sie nie udaje, bo moze byc po prostu tak, ze nie udaje sie zalapac akurat w TEN moment.Ale wierze ze u Ciebie bedzie dobrze - jestes coraz blizej mety kochana.

reklama
Zobaczymy nuuuśka co to z tego będzie choć muszę przyznać że coraz bardziej wydaje mi się że zbliża się @ niestety :-( dosłownie mam takie uczucie jakby zaraz miała się pojawić hmm... No nic, czekam cierpliwie i mam nadal nadzieję że mimo wszystko nie pojawi się :-)

Dobrej nocki :*

Cześć dziewczynki :*

Nuuuśka jednak jest skok! Super :-) miejmy nadzieję że mimo wszystko endo choć trochę się odbudowało :-) trzymam kciuki :*

A u mnie dziś standardowo spadek- wczoraj był wzrost więc tak mi się wydawało że dziś spadnie. Także gór i dolin ciąg dalszy :-) a jedno co mnie intryguje to to, że te spadki zawsze są do tego samego poziomu, jakby termometr się zawiesił na tym 36,61 hehe ;-)

Miłego dnia :*

Nuuśka OWU!!!!!! Super:)
Natka coraz wyższe te twoje ząbki:) He he jutro mam nadzieję, że będzie powyżej 36,80:)
Akuku Trzymamy kciuki za pracę m:)
Kasiol a co tam u Ciebie?

natka wykres jest na prawde bardzo ladny :-)mow co chcesz, ale mnie sie podoba. Jestem ostatnia osoba ktora chcialaby Cie nakrecac, dlatego powiem,ze to dobrze wrozy, bo masz piekna II faze cyklu.

paulinka natka a no, owu zawitala tak jak przypuszczalam wczoraj. Bol ostatni taki mialam rok temu w lecie, zgielam sie w pol i nie umialam wyprostowac. Rwalo wszystko ale dzis jak reka odjal :happy:

Milego dzionka :**

Oj, obyście wszystkie mialy rację :-) choć niestety coraz bardziej czuję jakbym @ się zbliżała :-( ale oby to nie było to!

Nuuuśka miejmy nadzieje że tak wyraźny ból owulacyjny to dobry znak!! :**

Jeju dziewczyny jak ja się okropnie czuję!! :-( nie wiem czy to mnie boli podbrzusze tak z lewej strony czy lewy jajnik czy nie wiadomo co ale ból masakryczny :/ nie wiem czy ma to związek z przytulankami czy to tylko zbieg okoliczności ale zaczęło się właśnie po przytulankach. Masakra jednym słowem... :-(

hej
ale miałam intensywny weckend, w piatek na szybciutko do Poznania po szafe dla Kali, w sobote sprzatanie,pranie... no i ta pogoda:)

natka trzymam kciuki-chyba jutro i pojutrze decydujące pomiary?
nusśka brałam tego dupka wczoraj i przedwczoraj ,ale dzis juz nie-w sumie nie wiem czy dobrze bo w dzien ovu nie miałam brac-a ja juz sie czuje na ovu,wiec cykam sie go wziaść, co ty na to?

reklama
Dzień dobry :*

Kasiol, tak najbliższe pomiary będą decydujące.. Choć niestety tracę nadzieję :-( czuję się fatalnie, nadal brzuch czy jajnik boli no i dzisiaj tempka jak widać ani drgnęła od wczoraj.. A szczerze mówiąc miałam nadzieję że dziś podskoczy... Ach, nie lubię takich początków dnia i tygodnia!!! :-(
Co do dupka to ja się nie wypowiadam, bo przed owu nigdy nie brałam.

Nuuuśka a u Ciebie spadek? Kurde, ja już nic nie rozumiem... :/

Do góry