reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol piękny skok! Dobrze przeczuwałaś że to dziś :-) czyli staranka były dobrze wcelowane! Trzymam kciuki żeby cykl zakończył się szczęśliwie :*

Paulinka dobrze że chociaż trochę Ci się samopoczucie poprawiło :-) matko, jak tak patrzę na Twój suwaczek to nie mogę uwierzyć że czas tak pędzi... Jeszcze trochę i maluch będzie z Wami :-) daj znać co tam po wizytce :*

A ja byłam na becie, wyniki koło 18:00... Choć jest tak jak pisze kasiol- boję się uwierzyć że mogło się naprawdę udać, boje się cieszyć się z tego bo gdzieś tam w głowie tkwi mi to, że ostatnie dwa cykle skończyło się to wszystko tak a nie inaczej..

Paulinka miłej zabawy :*

Ostatnia edycja:
reklama
Natka ja mam dzisiaj studniówkę- 100 dni do planowanego porodu:) He he taką przed maturą to ja miałam lata temu:)
Kasiol u Ciebie też widzę skok, a mi wcześniej umknęło:)
Relacje z wizyty zdam dopiero późnym wieczorem albo jutro rano, bo wizyta na 16:15, potem jeszcze jakieś zakupy, a do gina i tak mam 40 km w jedną stronę... No i kompa mi dzisiaj popołudniu będzie kuzyn naprawiał, więc dostanę go spowrotem dopiero po 22.

nuśska mam nadzije ze ovufrend zmieni za dwa dni date owulacji, jutro wizyta-czy ginka moze mi potwierdzic czy owu była wczoraj ( dwa dni przed wizyta ) czy 4 dni? myślisz ze jeszcze dziś poprawić?

kasiol pewnie, ze moze wrecz powinna. Na podstawie ilosci plynu i miejsca jego polozenia latwo jest stwierdzic orientacyjnie oczywiscie kiedy byla owulacja. U mnie w listopadzie bodajze ginka dlugo szukala plynu, bo uparcie twierdzilam ze owulacja byla i znalazla w okolicy jelit ( splynal juz po prostu ).
Ja bym juz dzis kochana nie poprawiala, bo owulacja na pewno juz byla a ovf wcale nie musi sie mylic kochana, z serduchami wtedy trafilibyscie bardzo fajnie bo po 3-dniowym odstepie :tak:Bylo ich duzo w jednym czasie wiec teraz czekamy spokojnie :happy:

Kasiol, tak M. wie :-) od razu wyczuł że jestem jakaś inna :-)

Nuuuśka wow ale skok :-) super, na pewno gin potwierdzi owulację :-)

Paulinka ach taką studniówkę ;-) a widzisz, o tym nie pomyślałam hehe :-D

Natka robilas betke ??
Emil dobrze dzis byl wazony I wazy 5040!!! Jeszcze niecaly kg I podwoi wage urodzeniowa... prze z3 tyg. Przybral prawie 1200 g.

reklama
Akuku to ale Wam rośnie Emilek :-) wow!! :-)
ja betkę robiłam, czekam na wynik...

nuuuśka czytałam na wątku o planowaniu płci "relację" z Twojej wizyty... normalnie bez komentarza!!! L/ masakryczni ci lekarze u Was...

Do góry