reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka może i lepiej, że ginka umyła ręce, bo nie dość, że pomóc nie umiała to jeszcze pomysłu na Ciebie nie miała... Musisz teraz znaleźć jakiegoś gina, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności. KLN jest droga, ale nieraz tylko tam potrafią pomóc, a chodzenie do zwykłego gina to też wydawanie kasy, a nie zawsze przynosi oczekiwany skutek. Myślę, że ta Twoja ginka to średnio nadawała się do leczenia niepłodności... No i tak sobie myślałam ostatnio, że u Ciebie jest tak, że im więcej przyjmujesz specyfików to tym bardziej Ci cykl wariuje. Może dla Twojego organizmu wszelkie wspomagacze i suplementy to obciążenie, a nie pomoc? Myślałaś kiedyś o tym, żeby wszystkie dodatki poza folikiem odrzucić na jakieś 2-3 mies?

reklama
Nuuska nie chcialam Cie urazic ale na poczaku endo o ile pamietam mialas dobre. Pewnie ze z malym endometrium zarodek sie nie zagniezdzi a i z dobrym tez sie moze nie zagniezdzic.

Jesli nei mas zjuz wyjscia z lekarzem to idzcie do KLN bo jak jest taka w katowicach to po co tracic te 100 zl na wizyte u zwyklego ginka jak mozna juz uderzyc do Kliniki o ile jest taak pod reka.

I uwazam jak paulina im wiecej bierzesz tych witamin ziolka srulka tym bardziej popieprzyl ci sie cykl.

Ja o sobie nie pisze bo wszystko stoi w miejscu. Witaminowanie Ł nic nie daje bo efektow brak a on nawet niemysli zeby fajki rzucic to po co te witaminy?! W marcu robie hormony i on badania a w kwietniu uderzamy na pierwsza wizyte do Poznania chocby po to zeby lekarz ocenil szanse.

Mnie te dwa lata staran zmeczyly i coraz bardziej jestem zrezygnowana.

Oby Wam sie udalo szybko po zaciazac :)

A ja sie z Wami w tym momencie zegnam bo nie ma sensu zebym tu dalej byla. Ja niektorych spraw nie przeskocze a nie ktorych nie umiem zrozumiec.

Kochajcie sie, starajcie i oby wam sie udalo bez wspomagacy po zachodzic w ciaze i urodzic zdrowe maluchy!

Akuku Emis jest cudownym dzieckiem i niech Ci sie zdrowo chowa :)

Natka, Kasiol wierze ze problemy wszystkie znikna i bedzie tylko lepiej.

Nuuuska mysle ze najwieksza blokada tkwi w twojej glowie i w koncu sie uda.

Paulinka oby ciaza zakonczyla sie szczesliwym i bezpiecznym porodem.

Powodzenia Wam!

- Patu$ka-

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patu$ka a Ty się też nie obrażaj, bo przecież nie o to chodzi.. Sama wiesz jakie emocje towarzyszą staraniom i jak to jest usłyszeć kiepskie wieści czy kolejny raz ponieść porażkę.
Nie musisz od nas od razu znikać :-) nie mniej jeśli mimo wszystko podejmiesz taką decyzję to ja również życzę Wam żeby pasmo problemów w końcu się skończyło i dzieciątko szybko pojawiło się w Waszym życiu!

Patuska no nie zartuj sobie... nie ma co sie usowac nooo. Pisz do nas .

Zmykam spac bo Emis biedny od 16 do teraz meczyl sie..brzuszek go bolal I spac nie mogl ..w koncu zribil kupke az calego go przebrac musialam...teraz I ze zmeczenia ciezko mu usnac ale juz sie muli przy cycu.

Dobranoc.

Hej :*
A co tu dzisiaj taka cisza?? :-(

U mnie bez zmian, (.)(.) bolą i tyle. No, i jeszcze to że tempka sobie trochę skacze więc coś mi się zdaje że moje nadzieje na ten cykl się nie spełnią.. No ale na razie cierpliwie (w miarę możliwości :-D) czekam :-)

natka cisza ,że szok:(
nie ma starych wykresów ,ale dobrze to na razie wygląda:) masz jakies testy juz zakupione? wiem ,wiem , a nawet z doświadczenia własnego ,że nie powinno sie robić wcześniej, ale tak kusi....:)
ja od wczoraj łyknęłam Gułajazyl:) smak dzieciństwa:)
nuśśka co tam?

kasiol wiesz co, mam jeden test apteczny, czułość 25. Ale na razie nie zamierzam robić :-) szkoda właśnie że na ovufriend nie da się udostępniać poprzednich wykresów. A ogólnie to dziś dopiero zauważyłam że tam jest coś takiego jak "detektor oznak ciąży" i jakieś punkty tam nalicza ;-) ale nie wiem dokladnie o co tam chodzi. W każdym razie napisane tam jest ze na dzień dzisiejszy prawdopodobieństwo że test będzie pozytywny jeśli jestem w ciąży wynosi 18% ;-)

Natka na te % nie patrz, one sie pokazuja na podstawie objawow ktore zaznaczasz. Mi kiedys wyszlo 98 % , Z dnua na dzien % rosna. Trzymam kciuki by twoje przeczucua sie sprawdzily.

reklama
Akuku wiem, wiem :-) patrzę na ten detektor, punkty i procenty z przymrużeniem oka bo ta cała "statystyka" zupełnie mnie nie przekonuje ;-)

Do góry