reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Moja beta nie oznacza nic dobrego. Jedno z dwojga: albo będę ronić (znowu....), albo mam ciążę pozamaciczną. Oby jednak to pierwsze. Wpycham się dzisiaj do lekarza. Szlag by to wszystko trafił.

reklama
Kochana wlasnie znalazlam informacje o Salfazinie
Salfazin x 100 tabl - Apteka Internetowa Cefarm24 na forach internetowych polecaja ten preparat, moze sprobuje ? co o tym sadzicie? Probowalas patu$ka go juz na swoim Łukaszu ? Mysle, ze nie zaszkodzi a z tego co czytam moze pomoc :sorry:

Nie jeszcze nie probowalismy tego ale jesli w tym miesiacy sie nie uda naturals to zaczne mu pdoawac tylko dokaldniemusze zapytac ginka co o tym mysli w jego przypadku:-)

Ja juz bylam w aptece, na jutro mam zamowione, bo nie mieli na stanie.
Zaczne mu7 podawac, w opakowaniu jest 100tabl., on ma brac jedna na dzien, wiec nie jest to duza dawka, a cenowo mysle, ze bardzo sie oplaca.
Jutro rano jak bedzie gin to spytam sie jej co o tym sadzi, bo dzis nie zdazylam i Ci napisze. :):happy:

Ja juz bylam w aptece, na jutro mam zamowione, bo nie mieli na stanie.
Zaczne mu7 podawac, w opakowaniu jest 100tabl., on ma brac jedna na dzien, wiec nie jest to duza dawka, a cenowo mysle, ze bardzo sie oplaca.
Jutro rano jak bedzie gin to spytam sie jej co o tym sadzi, bo dzis nie zdazylam i Ci napisze. :):happy:

No ok bede czekac. A ile to u ciebie kosztuje? Bo ja jeszcze w aptece nie pytalam

czekoladka21 troche wcześnie żeby usłyszeć serduszko...:) jeszczez tydzień później to tak,
dzewczyny ja gadałam wczoraj z mężem,że to ostatni miesiąc- a jak dalej nic z tego to ide po dopalacze a on się biedak przeraził , że po nich to trojaczki urodze,więc nawet łyknął kwas foliowy i obiecał nie lać takiej goracej wody do kąpieli:)

he he:) CIaze mnogie po Clo zdarzaja sie sporadycznie:) Ja tez sie balam a maialm jeden pecherzyk dominujacy takze wiesz:)

Ale tutaj znowu cisza zapadła dziewuszki :) jak tam Wam wieczór mija? :)

Katherinne jak tam u lekarza? Udało Ci się dostać?

reklama
patu$ka Kochana dokładnie co do zlotowki nie wiem niestety,ale około 30zł za 100tabletek.
Znalazlam dziś spore forum na temat Salfazinu, kobiety starające się o dzieci jak my, bardzo chwala ten preparat, podobno wspomaga liczebność, ruchliwość i jakość plemnikow, i szczególnie jest polecany w przypadku par starających się o dziecko, jak i w leczeniu nieplodnosci.Ale spytam jeszcze dla pewności jutro ginke co ona uważa na ten temat.

Strasznie zimno się u Nas zrobilo :/ Snieg padal, slyszalam ze zapowiadają ze w marcu ma wrocic zima. Oby nie na długo.Cichutko dziś tu u Nas, ale nie dziwi mnie pogoda nie nastraja do niczego poza spaniem. My niedawno wrocilismy z zakupow, wtuliłam się pod koc, Ł. robi kolacje i za niedługo pewnie się polozymy, bo obydwoje padamy.

katherinne i co powiedział lekarz ?? Mam nadzieje, ze to normalna ciaza, choć rzeczywiście betka mało przyrosla ale nie musi to od razu oznaczac czegos zlego :-(Oby wszystko było z Wami dobrze.Daj znac czego się dowiedzialas. Jestem z Toba myślami :tak:

Do góry