reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Najbardziej przykra sprawa z tym enpr to to, że bez ostrzeżenia pokasowali część danych- np serduszka :-( i teraz lipa bo nie bardzo pamiętam "ułożenie" serduszek w tym cyklu w którym się udało :-( i teraz trzeba na nowo próbować z odpowiednim trafieniem ehh...

Nuuuśka widzę już przeniesiona na ovufrienda ;-) ja jeszcze się zastanawiam. Obsługa przejrzysta czy nie bardzo?

reklama
natka te serduszka znikaly juz wczesniej, ale wtedy jeszcze udawalo mi sie je przywrocic, teraz niestety juz nie potrafilam naniesc, choc na szczescie udalo mi sie zapisac cale pliki ze wszystkimi wiadomosciami jakie nanosilam i serduchami.
Co do ovf, ja tam juz kiedys mialam konto, ale usunelam bo wkurzalo mnie to ich wyznaczanie wszystkiego, ale nie mam wyjscia, na 28dni nie umiem sie za bardzo odnalezc, kompletnie nieczytelne dla mnie sa te wykresy a do ovu w miare sie przyzwyczailam wiec tragedii nie ma choc szkoda wielka ze nie bedzie juz enpr. :-(

Lece do pracy, milego dzionka :* Dzis mam usg.

Nuuuśka dzieki za info. Co do serduszek to mi nie znikały wcześniej. Chcialam napisać do administatora w tej sprawie ale nie znalazłam takiej opcji...
Kciuki za usg :**
U mnie chyba szykuje się bezowulacyjny bo nadal nic się nie dzieje :-(

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Ja najpierw probowalam na 28dni ale tam to jakas masakra wszytsko takie skomplikowane. I usunelam konto. I przeprosilam ovufriend. Ale i tak enpr byl najlepszy,najprostszy i w gole.

Ja chora jestem. Zatoki i gardlo daja mi popalic. Łukasz mnie zarazil bo on tez naziebiony...

Patuśka Tobie owufriend nie będzie już potrzebny:) He he to musi być ten cykl:)))))))
Za resztę też oczywiście trzymam kciuki:)
A co u Ciebie Tysia? Kiedy wyniki męża?

patu$ zdrowiej kochana !!:*

natka jestem zadowolona z wizytki - tzn powiedzmy ze to co chcialam sie dowiedziec, wiem wiec mysle, ze jest dobrze :) Dzis jest 13dc, endometrium po stymulacji Estrofemem ( o ktorym ta ginka nie wie,bo zlecila go tamta ale w mniejszej ilosci, z piranha zwiekszylysmy dawki) dzis mialo juz 8,7mm co u mnie jest rekordem :happy2: bo najwiecej to mialam 10,7mm po owulacji w 23dc bodajze, a to do owulacji jeszcze troszke przytyje wiec bedzie dobrze "łozeczko" :wściekła/y:
Owulacja bedzie z prawego jajnika, w lewym wiele malych pecherzykow, w prawym jeden widoczny, dominujacy z widocznym wzgorkiem jajonosnym. Niestety samego pecherzyka nie zmierzyla, ale na moje oko jeszcze 2-3 dni mu brakuje do pekniecia :blink:

Super ze wizytka owocna Nuuuśka! W końcu udało się idealnie trafić z monitem :-) to teraz tylko przygotować się do działania ;-) tym razem musi się udać :*
Mnie też jajniki bolą, zwłaszcza prawy. Może jest szansa że coś jeszcze z tego cyklu będzie :-)

hej
trochę hamsko z tym enpr;/ tak nagle i w dodatku sami pokasowali dane:( no trudo, ja tez mam na ovuf choc wkurzające jest to że dni sa niepłodne, a nagle te same są okreslane jako ze były pładne a znów sa nie płodne:) jakoś tak wkurzające podejście, no i sam wyznacza ovu, u mnie zazwyczaj wskazywał tak samo jak myślałam ale nie ma opcji zmiany:(
nusska super informacje:)
natka kurcze jesli ten cykl bedzie bezowu to czy przypadkiem nie jest to z tego samego jajnika co ostatni bezowu?
patuś a u nas cieplutko jak wiosną:)
tyśśka co tam jak w tym cyklu?
ja popłakuje drugi dzień, jak co miesiąc, czuje że nie mam kontroli nad życiem, przestaje wierzyć ,ze kiedyś się uda, nie mam sił i wiary,chodze jak w amoku, nie mogę bez buntu przyjąć tego że bedziemy w trójke tylko, nie moge sie z tym pogodzić:(

reklama
Kasiol kurcze tak mi przykro ze tempka znowu poleciala :-( ja nie wiem czemu my takie pechowe jestesmy ehhh :-( ale kurcze nie zalamuj sie! Nie mozesz!! :* wiem ze jest ciezko, sama to przezywam tylko ja musze nastawic sie na to ze byc moze bedziemy tylko w dwojke...
Ale chyba musimy caly czas probowac, nic innego nam nie pozostalo. Musimy dazyc do spelnienia tego najwiekszego marzenia za wszelka cene! Bo musi sie w koncu udac no... Nie ma innej opcji :*

Do góry