reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Ale się najdałam... Nie mam sił...
Kasiol może za wcześnie- poczekaj jeszcze ze 2-3 dni.
Akuku Emilek sama słodycz:)
Natka u Ciebie tempka baaaardzo wysoko... Ciekawe czy to owu...

Akuku slodziak :-)

Paulinka to teraz nic tylko sobie odpoczywaj!

Nuuuśka jak wyniki? Odebrałaś?

Mój M niby obrażony na mnie i się mało odzywa ale obiadek pyszny przygotował i zaraz po pracy na mnie czekało jedzonko ;-)

natka tak tak, odebralam wyniczki no i sie okazuje kolejna niespodziana - Euthyrox to wiadomo ze powoduje obnizenie TSH wiec jak wytlumaczyc to ze tydzien temu po wzieciu tabletki moje TSH wynosilo 1,80 a wczoraj przy nie wzieciu niczego 1,69 ? :sorry2:magia normalnie. Dzis sie nad tym zastanawialam i nie rozumiem dalej :wściekła/y:
Wyniki przeciwcial beda za 5 dni, zbadalam rowniez przeciwciala przeciw/plemnikowe by wiedziec czy tu sie siedzi problem. Prolaktyna natomiast sliczna - 10,93 przy normie 5,18-26,53 ng/mL :blink:

Dopiero co wczoraj Ty sie zalilas na M, a dzis ja powinnam. Masakra, znowu Ł. sie zagubil, wrocil o 5 rano do domu, ja niewyspana jestem jak szlak a jeszcze w pracy siedze :no: szkoda gadac z tymi chlopami.

akuku sliczny jest Emilek - zdjecie cudo :-)

Nuuuśka piękne wyniki! Choć rzeczywiście dziwne z tym tsh... Ale najważniejsze że spadło jeszcze bardziej- nic tylko się cieszyć :-)
A Ł wrócił chociaż w "dobrym" stanie czy mocno zaszalał? Kurcze, jak on tak mógł znowu "zabłądzić"? Ach te nasze chłopy :/

natka czy zaszalal....tak niestety poszalal. W sumie spal 3h i poszedl do pracy...zycze mu powodzenia bo wiem ze latwo nie bedzie ale sam sobie zawalil wiec niech teraz sie meczy. Mial isc po pracy na jedno piwo a skoczylo sie jak zawsze w jego przypadku...traci sie, bo jak wypije to zawsze ulega presjii kumpli, tak samo zreszta glupich jak i on w pewnych kwestiach a potem boi sie wrocic do domu. Dzis siedzial na klatce ponad pol h heh normalnie masakra :sorry2: Az slow brakuje.

O matko, jeszcze do pracy szedł?! :szok: No to rzeczywiście poszalał.. I na pewno ma bardzo ciężki dzień.. Ale może dzięki temu następnym razem dwa razy się zastanowi zanim się tak głupio zachowa :-)

Cześć kochane :**

Myślałam że wszystkie jeszcze śpicie ale widzę że wykresy pouzupełniane więc jednak jesteście już na nogach :-)

Kasiol tempka pięknie pnie się w górę!! Trzymam kciuki cały czas :*

Miłego dnia i ogólnie całego weekendu :-)

hej
ale mam lenia dziś, nic nie posprzątałam, spać mi się chce ale się krzątam z wyrzutami sumienia na takiego lenia:(
natka a jednak spadek:0 czyli przed owu :szok: powoli łapie doła przedmałpowego...

reklama
Hej ale tu cisza.

My po urodzinkach Victorka. Sprostalam zachciance synka ? O to jego tort.

Do góry