reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Tak kasiol, tak jak przeczuwałam jeszcze za wcześnie było na owu. Myślę że to mogło być dziś lub jutro bo mimo że jajniki nie bolą jakoś specjalnie to śluzu sporo. Także zobaczymy, no chyba ze znowu bezowulacyjny.
A co do Ciebie to nie dołuj się! Nadzieja cały czas jest, zwłaszcza ze tempka piękna :-)

Akuku ja niestety nie widzę żadnego zdjęcia :-(

A ja dziś upiekłam jabłecznik, przed chwilą wyciągnęłam z piekarnika. Będzie jak znalazł do jutrzejszej kawy z rodziną :-)
Z M powoli wszystko się klaruje. Chyba jesteśmy na dobrej drodze do pełnej zgody (tfu, tfu- żebym nie zapeszyła!).

Miłego wieczoru :* i kciuki za jutrzejsze tempki :*

reklama
Akuku śliczny tort:) Że Ty masz jeszcze siłę przy trókce dzieciaków yakie cuda tworzyć:)

Ja sobie dzisiaj yeż upiekłam torcik... A teraz cały czas się muszę przekonywać, żeby go nie zjeść:) na razie wygrywam:)

Natka super, że z M już lepiej:)He he oby zgoda była przypieczętowana dwoma kreskami za dwa tygodnie:)

Kasiol tempka bardzo ładna:)

akuku teraz widze :-) i na fb właśnie też widziałam, piękny!! Ale się musiałas napracować:-)

Paulinka no ale jak to- skoro upiekłaś to chyba właśnie trzeba go zjeść hehe ;-) także czemu przekonujesz się zeby nie jeść?

Dobranoc dziewczynki :*

Hehe Paulinka no w sumie fakt :-) ale teraz juz jest piękny dzień więc możesz "wcinać" torcik do woli :-D

Patu$ka widziałam właśnie :szok: kurcze, pozapisywałam sobie wykresy do pdf no ale mimo wszystko żal trochę :-( nie wiem czy będę się przenosić gdzieś. Ta strona którą proponują jest niestety płatna.

reklama
akuku piekny torcik - widzialama na FB :)))

patu$ wdzialam niestety ze zamykaja, przenosze sie wiec na ovufriend..niestety no ale gdzies musze :zawstydzona/y:

natka czyli owu jeszcze przed Toba - to dobrze :tak:

Do góry